- 19 Temmuz 2023
- 58
- 32
- 8
- 30
- Konu Sahibi kucukmafya123
-
Cok gecmis olsun hic canini sikma bende hala bekliyorum 6 ay dolmasini sen en azindan hic beklemeden tekrar yapabilirsin gecmis olsunMalesef canim saglikli degil bugun kontrole gittim gecen kontrolde dis gebelikte olabilir Demisti bugun dis gebelikten ziyade gelismeyen gebelik olabilir dedi bthcg min dustugunu gorunce bugun gene betahcg verdim sistem den takip ediyorum canim yarin gidicem birde sonuc icin bakalim betamin yukselmesi sikinti ama betahcg m dusmusse bu guzel haber insallah
Insallah canim yarin tekrar gidicem bakalim insallah guzel haberlerle donerim sende sikma canini enazindan gebe kalabiliyoruz birde bende genetik testlerim cikana kadar beklemek zorundayim doktor oyle dedi sonuclar bi ciksin ona gore bi yol izleyelim insallahCok gecmis olsun hic canini sikma bende hala bekliyorum 6 ay dolmasini sen en azindan hic beklemeden tekrar yapabilirsin gecmis olsun
Ne oldu durumunuz iyisinizdir inşallahInsallah canim yarin tekrar gidicem bakalim insallah guzel haberlerle donerim sende sikma canini enazindan gebe kalabiliyoruz birde bende genetik testlerim cikana kadar beklemek zorundayim doktor oyle dedi sonuclar bi ciksin ona gore bi yol izleyelim insallah
Beta 132 lere dustu canim dun gine kan verdim yarin sonuc gostericem bakalim kaca dusmusNe oldu durumunuz iyisinizdir inşallah
Dış gebelik miymiş peki sizinki deBeta 132 lere dustu canim dun gine kan verdim yarin sonuc gostericem bakalim kaca dusmus
Yok canim suan dis gebelik dusunmuyor doktor betahcg dususe gectigi icin dis gebelikte bu kadar hizli dusus olmadigini soyledi sagliksiz gebelik dedi sadeceDış gebelik miymiş peki sizinki de
Birde beta sifirlaninca kanamam olacagini soyledi suan beta takibi yapiyor 24 unde 132 ydi dun gine verdim bakalim kaca dusmusDış gebelik miymiş peki sizinki de
Anladım, dış gebelik olmamasına sevindim amaBirde beta sifirlaninca kanamam olacagini soyledi suan beta takibi yapiyor 24 unde 132 ydi dun gine verdim bakalim kaca dusmus
Betahcg m 96 ya dustu canim 0 lanmasini bekliyorum bakalim iyi dileklerin icinde cok tesekkur ederim canimAnladım, dış gebelik olmamasına sevindim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?