Dis gebelikte Salpingostomi

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Kizlar doktorum ic kanama olmayana kadar ameliyata almiyorum diyor. Bende tupu kaybetmek istemiyorum dedim. Laparoscopic salpingostomi yani kapali ameliyatla sadece tupun icindeki keseyi alsaniz dedim. Orda hasar kalip tekrar dis gebelik yapar dedi.
Bhcg degerlerim
Ilacin ilk gunu 3700
4. Gunu 4950
7. Gunu 4700
8. Gun 4500du ikinci doz yapildi
10. Gun 5000
11. Gun 5000 (dün)
Doktor yarin dusmesini bekliyorum dedi
Ama dusmezse nolcak.
Kapali ameliyatla sadece gebeligi alinan tupu alinmayan arkadaslar yine ayni tupte dis gebelik yasadiniz mi?bu konuda fikriniz var mi? Ne tavsiye edersiniz

Benim sağ tüpüm alındı.Tüpe zarar vermeden alınanı duymadım hiç.Tüpte kaldığında zarar verebiliyor.Ben tek tüple bir çocuk doğurdum şimdi yine hamileyim.Tüpünüz alınsa bile hamilelik için sorun olmuyor.Siz yine araştırın doktorunuzu dinleyin ben dinlemedim iç kanamayla acil ameliyata alındım.

Bugun doktor degerin dusmeye basladigini soyledi ve taburcu etti. O telasla soramadim zaten o da ameliyata yetismeue calisiyodu. Hemsireye sonra sordum degerimintam hatirlamadi 4binlerdeydi dedi ama kusurati kac yani 4900muydu 4100muydu bilmiyorum. Diclofenak 100 mg ve cefaks verdi antibiyotik. Ptesi gunu tekrar kan vericem dusmeye devam ediyormu diye. Bugun sancim oluyo ama sag tarafimda. Tekrar artmasindan korkuyorum. Ilac tedavisi gorurken dis gebeligin oldugu tarafta sanciniz olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…