canım,ben 2004 de geçirmiştim maalesef.benimki kendiliğinde düşmedi.çok bekledik düşer diye.çok sancılar çektim ama sonunda laparoskopi oldum.şikür hiçbirşeyimi kaybetmedim.bebeğim hariç.neyse.dr um en az 6 ay hamile kalmak yok,yoksa aynı şeyin tekrarlama riski yüksek olur demişti.siz niye bu kadar acele ediyorsunuz anlamadım?önce vücudun bi kendine gelsin.biz o altı ayı daha da uzattık eşimle.bir sene kadar.sonra hadi dedik annem hastalandı.bir sene de onun tedavisi için bekledik.sonra yine hadi dedik.sanırım 8-9 ay sonra hamile kaldım.inşallah haziranda kızım kucağımda.
biz de çok korkmuştuk aynı şeyleri bir daha yaşamaktan.şükürler olsun herşey yolunda.bence sizde bu kadar acele etmeyin.2 ay çok erken.rahminin,tüplerinin istırahat etmesine izin ver.yerimseniben
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni dış gebelik yaşadım. Nette araştırma yaparken birçok bayanın dış gebelik yaşadığını okudum. Ama mesajlar 2008, 2009, 2010 tarihli.
Bu tarihlerde dış gebelik yaşayan arkadaşlar şu an anne olabildilermi açıkçası çok merak ediyorum.
Birde 2011 de kimsenin başına gelmedimi?.....
Sesimi duyan varsa lütfen ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?