Dış gebelikten sonra hemen ertesi Hamile kalanlar varmı

Arkadaşlar dış gebelik sonrası ne kadar sürdü kanamaniz
Sizin ne zaman başladı kanamanız ben iğne yeni oldum bugün 2.gün henüz kanama yok mutlaka olması mı gerekiyor karın ağrıları var ama dayanılmayacak şekilde değil daha kötü ağrılar da olucak mı acaba ilerleyen günlerde😔

Sizin ne zaman başladı kanamanız ben iğne yeni oldum bugün 2.gün henüz kanama yok mutlaka olması mı gerekiyor karın ağrıları var ama dayanılmayacak şekilde değil daha kötü ağrılar da olucak mı acaba ilerleyen günlerde😔
Benim kendisi düştü dış gebelikken. Benim ilk cok fena ağrı oldu kanamada iki ped dolusu oldu. Öyle acile gittim. Sonra geçti kendi kanama da durdu. Birkac gün sonra adet ağrısı gibi oldu yine kanama başladı. Böyle böyle kese düştü. Şimdi hala var hafif karın ağrım ve kanamam. betam 3

Benim kendisi düştü dış gebelikken. Benim ilk cok fena ağrı oldu kanamada iki ped dolusu oldu. Öyle acile gittim. Sonra geçti kendi kanama da durdu. Birkac gün sonra adet ağrısı gibi oldu yine kanama başladı. Böyle böyle kese düştü. Şimdi hala var hafif karın ağrım ve kanamam. betam 3
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın dün dördüncü günümdü beta artmış ama fazla bir artış yok dedi doktorum 7.gün pazar günü önemli dedi.benim de sizin gibi kanamam başlamıştı ve beta düşüyordu ama bana iğne yapıldı 2400lerdeydi beta iğneden sonra ise kanamam durdu şimdi kanama yok ama kahve lekeler pıhtı geldi biraz dün bugün hiçbir şey gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın🙏

Back
X