dış gebelikten sonra kan uyuşmazlığı ignesi

cad_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
90
16
98
Merhaba
2 ay önce dış gebelik yaşadım, methotrexate igne ile ancak 2 gün önce son tahlilimde sonlandıgını gördüm. Doktoruma kan uyşmazlıgım olup kan uyuşmazlık ignesi olmam gerekmez mi diye sorduğumda 8 haftalıktan az gebeler için gereksiz dedi. ama içim rahat değil.
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Merhaba canm eşimle aramda kan uyuşmazlığı olduğu için gebeliğimin 28.haftasında rhogam (kan uyuşmazlığı)iğnesi oldum fiyatı oldukça yüksek bir iğne ama 1.çocuğun kan değeri yüksek doğmaması ve sarılık olmaması için vuruluyor genelde bu iğne 2.çocuğa hazırlık için yapılıyor sakat doğma oranı kan uyuşmazlıklarında çok yüksek çünki.Eğer doğum yaptıktan sonra bebeğin senin kan grubunu alırsa iğne tekrar yapılmıyor.Eğer bebeğin babann kan grubunu alırsa 48 saat içinde 2.kez iğne oluyorsun.Benim kızım benim gibi kan grubu negatif doğdu oyüzden tekrar iğne olmadım.Rhogam iğnesi çok güçlü ve etkili 220 tl fiyatıda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uyusazlık bendede var bende düşük yasadım dıs gebelıktı,doktorum uyusmazlık ınesıne gerek yok ama sen yınede vurun dedı
allah gostermesın bıdaha hamıle kaldıgında bu uyusmazlık ınesını vurunmadıgın ıcın sakat bı bebegın olursa
48 saat ıcınde vurunmam gerekıyo canım 48 satı gecmedıyse dusuk yaptıgın belgeyle esının kan gurubunu gosteren bı belge ve kendıın kı hmen gıt hasteneye vurun derım ben canım allah gostermesın ınsanın aklına kotu kotu sey gelıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…