Cnm benzetmelerin cok hosmus :) bende ondan korkuyorum disler kirilcak hava alcak cuuycek simdi sut disleri ama ilerde kalici disller cikicakah bende kendimi bildim bileli gıcırdıyor çenem kapı gibi..bizde aile boyu..dişler genellilke daha erken dökülüyor..bazen o kadar sesli oluyor ki..kendim uyanıyorum..ben silikon dişlik varmış onu duydum ama hiç kullanmadım..dişlerimde erkenden döküldü..
Cnm benzetmelerin cok hosmus :) bende ondan korkuyorum disler kirilcak hava alcak cuuycek simdi sut disleri ama ilerde kalici disller cikicak
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim ama soylemeyi unutmusum kizim uykusunda dis gicirtadiyor uyanikken oyle bi derdimiz yokgeçici bir durumdur ama hızlı sonuç almak ;
"dişlerini gıcırdattığın için doktora gitmemiz gerekiyor" deyin hemen bırakır :) bırakmazsa gerçekten bir doktora götürün, doktorla önden siz görüşün o ikna edecek bir şeyler söylesin (dişlerin dökülür, çok üzülürsün, hiç bir şey yiyemezsin, dişlerin olmazsa bebeklere benzersin, vb. cümleler)
sonrasında yine yaparsa " sen galiba doktora gitmek istiyorsun" veya "hadi kalk doktora gidiyoruz" gibi cümleler ile uyarın, tekrar yapmayacağını söyleyecektir, tekrar yaparsa gülümseyerek "oğlum, unuttun galiba" diye hatırlatın
bu konuda yumuşak ama net bir tavrınız olsun, telaşlı ve sinirli davranmayın.. sevgiler
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim ama soylemeyi unutmusum kizim uykusunda dis gicirtadiyor uyanikken oyle bi derdimiz yok
Disleri ilk ciktigindada gicirdatiyordu ama bu kadar degil 3 yasina yeni gircez yinede oneriniz icin tesekur ederimÜzerinde baskı hissedenler diş gıcırdatıyor... Bu açıdan araştırmanızı öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?