dis gicirdatma yardimm

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
Kizimin 1 ay sonra 3.dogum gununu kutluycaz :) buyudukce bazı skintilar oluyo tabiki..kizim bi kac aydir dis gicirdatiyor bu ara sanku disleri un ufak olcakmis gibi kirilivercek sanki gacir gucur yarim saat suruyor doktor hercocuk yapar dedi ama bnm icime sinmiyor bu durum normalmi sizce ne yapmam lazim zaten cok hareketli kudurukluguyla alakali olabilirmi

Gostermedim cocuk dr u oyle deyince başka biyere gostermedim icime sinmedigi icin sizden yardim istedim ben daha cok psikolokikmidir diye odaklndigim icin ortodontis fikrini hic dusunmemistim tesekkur ederim alt ust 20 disi var

ah bende kendimi bildim bileli gıcırdıyor çenem kapı gibi..bizde aile boyu..dişler genellilke daha erken dökülüyor..bazen o kadar sesli oluyor ki..kendim uyanıyorum..ben silikon dişlik varmış onu duydum ama hiç kullanmadım..dişlerimde erkenden döküldü..:KK45:

ah bende kendimi bildim bileli gıcırdıyor çenem kapı gibi..bizde aile boyu..dişler genellilke daha erken dökülüyor..bazen o kadar sesli oluyor ki..kendim uyanıyorum..ben silikon dişlik varmış onu duydum ama hiç kullanmadım..dişlerimde erkenden döküldü..:KK45:
Cnm benzetmelerin cok hosmus :) bende ondan korkuyorum disler kirilcak hava alcak cuuycek simdi sut disleri ama ilerde kalici disller cikicak

geçici bir durumdur ama hızlı sonuç almak ;

"dişlerini gıcırdattığın için doktora gitmemiz gerekiyor" deyin hemen bırakır :) bırakmazsa gerçekten bir doktora götürün, doktorla önden siz görüşün o ikna edecek bir şeyler söylesin (dişlerin dökülür, çok üzülürsün, hiç bir şey yiyemezsin, dişlerin olmazsa bebeklere benzersin, vb. cümleler)
sonrasında yine yaparsa " sen galiba doktora gitmek istiyorsun" veya "hadi kalk doktora gidiyoruz" gibi cümleler ile uyarın, tekrar yapmayacağını söyleyecektir, tekrar yaparsa gülümseyerek "oğlum, unuttun galiba" diye hatırlatın

bu konuda yumuşak ama net bir tavrınız olsun, telaşlı ve sinirli davranmayın.. sevgiler

geçici bir durumdur ama hızlı sonuç almak ;

"dişlerini gıcırdattığın için doktora gitmemiz gerekiyor" deyin hemen bırakır :) bırakmazsa gerçekten bir doktora götürün, doktorla önden siz görüşün o ikna edecek bir şeyler söylesin (dişlerin dökülür, çok üzülürsün, hiç bir şey yiyemezsin, dişlerin olmazsa bebeklere benzersin, vb. cümleler)
sonrasında yine yaparsa " sen galiba doktora gitmek istiyorsun" veya "hadi kalk doktora gidiyoruz" gibi cümleler ile uyarın, tekrar yapmayacağını söyleyecektir, tekrar yaparsa gülümseyerek "oğlum, unuttun galiba" diye hatırlatın

bu konuda yumuşak ama net bir tavrınız olsun, telaşlı ve sinirli davranmayın.. sevgiler
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim ama soylemeyi unutmusum kizim uykusunda dis gicirtadiyor uyanikken oyle bi derdimiz yok

Tavsiyelerin icin tesekkur ederim ama soylemeyi unutmusum kizim uykusunda dis gicirtadiyor uyanikken oyle bi derdimiz yok

o zaman daha kolay, bir süre sonra kesin bırakır.. gıcırdattığını duyduğunuzda uyandırıp su içirin ve bu konuyu onun yanında asla konuşmayın.. sevgiler

psikolojisi acisindan bu tip seyleti rencide olmasin diye konismuyoruz Bu gece deniycem su vericem teşekkür ederim

Üzerinde baskı hissedenler diş gıcırdatıyor... Bu açıdan araştırmanızı öneririm...

Back
X