• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüş mü önemli olan

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selam herkese ,

Aklımdan geçen düşüncelerimi kimseye söylemediğim için buradan fikir almak istedim ... Yaklaşık 1,5 aydır görüştüğüm biri var ben 24 yaşındayım o da benden 1 yaş büyük bu zamana kadar gördüğüm en düşünceli çok efendi bir insan bana karşı çok özenli ve ilgili ondan hoşlandım gayet iyi anlaşıyoruz ...

Fakat boyu benden biraz kısa ve zayıf minyon tipli yani boylu poslu kalıplı değil bende ondan daha uzunum minyon ufak tefek değilim haliyle yanında daha kalıplı durduğum için kendimi kiloluymuş gibi hissediyorum , kötü duruyormuşuz gibi hissediyorum bu benim biraz moralimi bozuyor . İlerde sorun olur mu bu durum bilmiyorum , ciddi adımlar atıldığında ailem laf eder mi bilmiyorum, ilerde karşıma daha iyi daha boylu poslu yakışıklı biri çıkar mı diye düşünüyorum bazen . Böyle düşündüğüm için utanıyorum aslında çünkü gerçekten iyi biri haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama elimde değil.

Yani iyi insan olmak efendi olmak dış görünüşten daha önemli öyle değil mi ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulurum ?

Boyu değil işlevi demek geldi içimden kusura bakma
Bana sorarsan çok abartılacak bir şey değil.
Eğer aranızda uçurum gibi bir farklılık yoksa her şey gayet normal

herkes için bunu cevabı değişecektir.

dış görünüşün 1. öncelik olduğu bir kişiye de başka bir öneri vermek doğru gelmiyor bana. yani sen bunu kafaya takıyorsan takıyorsundur, telkinle olacak bir iş değil.
yaa ne bileyim sonuçta önemli olan iyi anlaşmak ama sanki yan yana çok kilolu gibi duruyorum zannediyorum ama sadece boyu kısa olduğu için böyle

Selam herkese ,

Aklımdan geçen düşüncelerimi kimseye söylemediğim için buradan fikir almak istedim ... Yaklaşık 1,5 aydır görüştüğüm biri var ben 24 yaşındayım o da benden 1 yaş büyük bu zamana kadar gördüğüm en düşünceli çok efendi bir insan bana karşı çok özenli ve ilgili ondan hoşlandım gayet iyi anlaşıyoruz ...

Fakat boyu benden biraz kısa ve zayıf minyon tipli yani boylu poslu kalıplı değil bende ondan daha uzunum minyon ufak tefek değilim haliyle yanında daha kalıplı durduğum için kendimi kiloluymuş gibi hissediyorum , kötü duruyormuşuz gibi hissediyorum bu benim biraz moralimi bozuyor . İlerde sorun olur mu bu durum bilmiyorum , ciddi adımlar atıldığında ailem laf eder mi bilmiyorum, ilerde karşıma daha iyi daha boylu poslu yakışıklı biri çıkar mı diye düşünüyorum bazen . Böyle düşündüğüm için utanıyorum aslında çünkü gerçekten iyi biri haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama elimde değil.

Yani iyi insan olmak efendi olmak dış görünüşten daha önemli öyle değil mi ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulurum ?
Canim gerçekten kişiden kişiye değişir bu. Ben takarım mesela sen takmazsin. Ben istemem şahsen öyle aşırı uzun vs olmasın ama yanında da ben uzun kalmim topuklu ayakkabı da rahat giyim isterim.

yaa ne bileyim sonuçta önemli olan iyi anlaşmak ama sanki yan yana çok kilolu gibi duruyorum zannediyorum ama sadece boyu kısa olduğu için böyle

kişi kendini bilip ona göre karar vermeli.
ufak dediğimiz bir konuyu sen kafaya takıp dertleniyorsan demek ki o kadar da ufak değilmiş.

yine de biraz vakit geçsin, belki fikirlerin değişecektir.

Canim gerçekten kişiden kişiye değişir bu. Ben takarım mesela sen takmazsin. Ben istemem şahsen öyle aşırı uzun vs olmasın ama yanında da ben uzun kalmim topuklu ayakkabı da rahat giyim isterim.
aynen bende öyle düşünüyorum işte topuklu hiç giymemem lazım :KK51:

ben de tam tersi kısa boylu biri isterdim kendimce eskiden, eşim benden baya uzundur, ama işte aşk gözü kör etmişse demek :)

Kızların efendi erkek yerine p.ç erkek tercih etmesi gibi bir klişe vardır ya yazdıklarını okuyunca o geldi aklıma.
Yeteri kadar sevseydin boy posa takılmazdın.unutma ki şekil özü belirlemez.

ben de tam tersi kısa boylu biri isterdim kendimce eskiden, eşim benden baya uzundur, ama işte aşk gözü kör etmişse demek :)
hımmm bende hep uzun boylu poslu isterdim :)

Bunu şimdiden düşünüyorsun emin ol evlensende hep aklın da olacak takmasaydin buraya yazmazdin

Kızların efendi erkek yerine p.ç erkek tercih etmesi gibi bir klişe vardır ya yazdıklarını okuyunca o geldi aklıma.
Yeteri kadar sevseydin boy posa takılmazdın.unutma ki şekil özü belirlemez.
daha çok yeniyiz sevgi bir anda oluşamaz ama aramızda elektrik hoşlanma var , aynen bende öyle diyorum önemli olan huy utanıyorum bu düşündüklerimden

Kompleks yapıyorsan sana biri şaka dahi yapma karalar bağlarsın.
O zaman devam etme.
evet özellikle annem çok takılır böyle şeylere gördüğünde ilk tepkisi boyu için olacak beni daha da düşündürcek bu konu off yaa :KK51:

Selam herkese ,

Başta 1,5 yıl sandım da 1,5 aymış.
Şu an görünüşü takıyorsun ve hep takacaksın.
Daha başındayken vazgeçmek daha mantıklı geldi bana.
Hem dış görünüş olarak hem karakter olarak size uyacak insanlar çıkacaktır karşınıza.

yeterınce asık olmus olsaydınız boyunu posunu gormezdınız zaten..

Yakışıklının bol adamlığın kıt olduğu şu devirde uzuvlarında hayatımızı etkileyecek bir sorun yoksa (ki varsa bile tercih edilebilir) seçim ağırlığım iç güzelliğinden yana olurdu.

Tabiki için o kişiyi almalı, kendini aynı yatakta bile düşünemediğin biriyle de olmaz ama ince ince boy kilo hesabı çok abartı geliyor bana.

Tercih meselesi tabii.

karşıma daha yakışıklı biri çıkar mı dediğiniz an zaten bu adamı sevmediğiniz belli
demek ki size göre efendilik yetmiyor dış görünüş de önemli o yüzden bence devam etmeyin

Back
X