La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Once dis tabikiMerhaba arkadaşlar,
Siz karşı cinste ilk neye bakarsınız.Yani ilk etapta dış görünüş önemli mi? Huyu falan vs tabiki önemli ama bunlar sizde yeterli olur mu? Benim dış görünüşunu pek begenmedigim biri oldu bana çok aşıktı istemedim.Belki dış görünüşten de değil aslında olmayınca olmuyor galiba.Simdi evlenmiş iyiki evlenmemisim diyorum keza bir başkası vardı oda öyle.iyice bakımsız hale gelmişler galiba evde kalicam.
Merhaba arkadaşlar,
Siz karşı cinste ilk neye bakarsınız.Yani ilk etapta dış görünüş önemli mi? Huyu falan vs tabiki önemli ama bunlar sizde yeterli olur mu? Benim dış görünüşunu pek begenmedigim biri oldu bana çok aşıktı istemedim.Belki dış görünüşten de değil aslında olmayınca olmuyor galiba.Simdi evlenmiş iyiki evlenmemisim diyorum keza bir başkası vardı oda öyle.iyice bakımsız hale gelmişler galiba evde kalicam.
çirkinler daha çok aldatıyor sanki yaçocuklarımın babası bana göre çirkindi. Boyumuz aynı nerdeyse (genelde erkekler kalıplı olur kadına göre) ve yakışıklı değildi neyse. Ayrıldık.
Annem diyor ki kendi güzelse huyu da güzeldir ben anlamıştım zaten hahaha
bir amirimiz vardı Allah bağışlasın eşine aşırı yakışıklıydı ama duyduğum kadarıyla yemediği nane kalmamış adamınbilemedim
Aynen kompleks işte çirkinlikleri batasıcalarçirkinler daha çok aldatıyor sanki ya
Katiliyorum size sanirim Hijyen anlamindada sordu pislik icinde paspal sac sakal daginik bir adam istedigi kadar diger kriterleri uysada illaki bakimli olan 10 adim önde gider tabiki güzel huy vs cok önemli cok yakisikli olmasada yüzüne bakilacak kadarda olsun isterim sahsen ben :)Ben hep sevdiklerimi güzel buldum.
Mühim olan o kişiye yüklenilen anlam bana kalırsa..
Sevince ; fiziksel kriterler çok batmıyor gözüme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?