Dış görünüş önemli mi

Once dis tabiki
Ama sansliyim ki esimin icide disida cok gguzelll
Allah sanada nasip etsin

dış görünüşten kasıt nedir kılık kıyafet mevzusu mu... e zevkli olup olmadığını enerjisini tavrını tarzını oradan anlar insan o yüzden önemli
tip olarak diyorsanız herkes kendi zevkine hitap edeni beğenir bana çirkin gelen başkasına çok yakışıklı gelebilir ...

dışardan bakınca her anlamda gözüme hoş görünsün isterim o yüzden ilk izlenim benim için önemlidir ki insan neyse zaten dışına taşan da zaten o dur.

Önemli evet ama o kadar göreceli ki . Çok yakışıklı biriyle tanıştım diyen arkadaşım fotoğrafını gösterince o çocuğun ben beğenmeyebiliyorum mesela . Arkadaşların da dediği gibi etkilenme meselesi. Bazen çok beğeniyorsun sonra tanıyınca soğuyorsun o da var . İlk izlenim olarak ama kılık kıyafetin önemli olduğunu düşünüyorum. Onun dışında fiziksel olarak etkilenmediğin biriyle bir ilişki yaşanmayacağını da düşünüyorum

Dış görünüşünü beğendiğimiz bir insanı tanımak isteriz. Beğenmediğimiz insanı ise tanımak istemeyiz. İnsan ilk baktığında karşıdan aldığı enerjiyle alakalı. Zaten sevmeye başladığımız zaman adam bize Brad Pitt gibi geliyor

Benim için önemliydi, neden bilmiyorum ama gözüme güzel gözükmeyen kimseyle tanıma yoluna gitmedim, ama yargılayıp dalgada geçmedim, direk kafada bitirip önüme baktım. Mesela esmer çok beğenirdim sarışınlar hiç hoşuma gitmez. Bu zevk, tarz meselesi ama on yıllık evliyim, eşim tabiki esmer hergün şükrediyorum, huyu suyu çok iyi ve çok iyi baba,ama çok yakışıklı olup beni üzse, iyi bir baba olamasa isterse dünyanın en yakışıklısı olsaydı bile ayrılırdım, zaman geçtikçe hayatta sıralamaları değişiyor, evlilikte benim için saygı çok önemlidir şuan sorsalar çok iyi baba olması derim. Tecrube, yaşam şartları, o anki ruh hali insanların zevklerini, olaya bakışlarını değiştirir. Hep bunlarında göz önüne alın,mesela bir dostum eşini her ortamda yakışıklı şirinim diye seviyor, hep de hayranlıkla bakar bize kalsa süper Mario ona bakışını görseniz, gözleri parlıyor, hayat bana bunuda öğretti mutluluk her güzelliğin önüne geçip, olayları, kişileri onlara yaşattıkları duygularla bakıp güzel görünmesini sağlıyor

Simdi hemen hemen herkes gozune güzel goruneni ister sever ama herkes hem gozune güzel gorunen hem gonlune göre ve gonlune girebildigi birini bulamayabilir. Bu durumda karakterine aşik oldum kismi devreye girer.

Ben beğenmediğim zaman aşirii harika, super, kanatsiz melek bir insan da olsa öpüşesim dahi gelmiyordu elimde değil. (Bu insanla opusmek ister miydim diye kendine sorunca zaten devam etmiyorsun)

Bir çekicilik olmak zorunda "ilk görüşte". Oyle adamin huyu cok iyi diye tipi gozumde değişemiyor bir anda, oyle bir sorunum var. Dunyanin en yakisiklisi değil elbet ama begenip çekici bulmam lazimdi.
Yoksa bende yurumuyordu yani

Son düzenleme:

Sizin yanınızda olmak için , sizin olduğunuz yere taşınan 4 yıllık erkek arkadaşınızdan ayrıldınız mı ?

Sizin dış görünüşünü beğenmediğiniz kişi , size bir teklifte mi bulundu ki , şimdi iyi ki evlenmemişim diyorsunuz.

dis gorunus bence de onemli. yani suklum puklum, ozellikle kisisel hijyenine onem vermeyen birini yanima yanastirmam.

ilk adamin agzina burnuna bakarim hatta. disleri temizse +1 puanla yola devam. ardindan ter kokup kokmadigi asiri asiri onemli. sonrasinda aklina, fikirlerine, hassasiyetlerine, davranislarina vs. bakip, karar veririm.

kilik kiyafet, fiziksel ozellikler bunlar bir sekilde duzeltiliyor.

Dış görünüşten öte kendini salmışlığı sevmiyorum. Yani bakıyorum bir sans vereyim diyorum ama adam benden iki yaş küçük ama göbeği salmış falan, ileride ne olur kim bilir... Yani sarışın olsun esmer olsun umurumda olmaz ama insan bakimli olur, fit olur , temiz şık giyinir, güzel kokar yani kastım var olan ozelliklerini iyi kullanır budur onemli olan.

Hele ki hitabeti güçlü cevresinde saygi duyulan, nerede gülüp nerede ciddi olacağını bilen, kendine guvenli ( ama ici bos güven degil, belli seyleri yaşayıp aşmış olmaktan gelen) bir insansa ne ala.

Neyse böyle birini bulan bana da haber versin.

Dış görünüş tabii ki öncelikle. Neticede bir çay kahve içmekle adamın içini okuyamıyoruz. Dış görünüşte, aurasından birtakım çıkarımlarda bulunuyoruz. Ama itiraf ediyorum boy bos, şekil şemal, erkeksilik (bunu nasıl tarif ederim bilmiyorum kaba saba olmaktan bahsetmiyorum auradan bahsediyorum) özgüven ama ukalalık değil beni çok etkiliyor. Etkiledi de adamı kaptım hemen 10 yıldır da evliyiz. Kerata hâlâ tavrı duruşuyla beni büyülüyor

çocuklarımın babası bana göre çirkindi. Boyumuz aynı nerdeyse (genelde erkekler kalıplı olur kadına göre) ve yakışıklı değildi neyse. Ayrıldık.
Annem diyor ki kendi güzelse huyu da güzeldir ben anlamıştım zaten hahaha
bir amirimiz vardı Allah bağışlasın eşine aşırı yakışıklıydı ama duyduğum kadarıyla yemediği nane kalmamış adamın bilemedim

Evet ama ilk izlenim daha önemli bence.
Güzel olur ama langır lungur davranışları vardır bu beni asla etkilemez mesela.
Çok cool konuşmasından kalite akan otoriter şık giyinmiş özenli birisi yakışıklı olmasa bile kesinlikle dikkatimi çeker.

çirkinler daha çok aldatıyor sanki ya

Ben hep sevdiklerimi güzel buldum.
Mühim olan o kişiye yüklenilen anlam bana kalırsa..
Sevince ; fiziksel kriterler çok batmıyor gözüme..
Katiliyorum size sanirim Hijyen anlamindada sordu pislik icinde paspal sac sakal daginik bir adam istedigi kadar diger kriterleri uysada illaki bakimli olan 10 adim önde gider tabiki güzel huy vs cok önemli cok yakisikli olmasada yüzüne bakilacak kadarda olsun isterim sahsen ben :)

Şöyle ki; ben il karşımdaki insanın gözlerinin içine bakarım. Aldığım enerji çok önemli. Ancak herkes için geçerli değil. Çünkü millet üstüne başına bakıyor tabii. Özelliklle ilk tanışmaysa çok önemli bir şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…