Dış görünüş takıntılarım?

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Kızlar bende cok fena dis gorunus takintisi var. Kilo alip kendimi eve kapattigimdan beri hicbir yerimi begenmemeye başladım. 21 yasindayim ve burun estetigi, kas kaldirtma, cene torpuletme ve elmacik kemigi dolgusu yaptirmak istiyorum. Herkes sacmalama senin yuzunde hicbir sorun yok diyo ama ben sanki bu estetikleri yaptirmazsam asla guzellesemicem gibi geliyo. Tabi bu arada ben ogrenciyim ve malesef tek bir estetik yaptiracak param yok! Ailemde de bunlarin hepsini karsilayacak para yok malesef. Ben para biriktirmek istiyorum sizce nasil daha hizli para biriktirebilirim? Yazin calismayi dusunuyorum. Estetik fiyatlari minimum ne kadardir?

Sen şimdi yakıştığını düşünüyorsun canım evet dış görünüşleri güzel ama birinin burnunun ucu çok kötü aşağı düştü düzenli dolgu yaptırmadı gerekecek. Birinin kanalları daralmış ve nefes zorluğu var. Birinde burun çok aşırı hassaslaşmış vesaire vesaire. dışarıya memnun görünüyorlar ama yakın olduğumuz için bana dertlerini anlatıyorlar

Sen şimdi yakıştığını düşünüyorsun canım evet dış görünüşleri güzel ama birinin burnunun ucu çok kötü aşağı düştü düzenli dolgu yaptırmadı gerekecek. Birinin kanalları daralmış ve nefes zorluğu var. Birinde burun çok aşırı hassaslaşmış vesaire vesaire. dışarıya memnun görünüyorlar ama yakın olduğumuz için bana dertlerini anlatıyorlar
Yani zorluklari tabi ki vardir ama cok guzel duruyo :(

Ne kadar kilo fazlanız var? Onları verirseniz özgüveniniz yerine gelecektir. Zayıfken böyle takıntılarınız yokmuş madem, estetikten önce kilo vermeye odaklanın. Hem daha zahmetsiz hem de masrafsız. Kendinizi eve kapatmaya devam ederseniz de sürekli kendinizde kusur aramaya başlarsınız. Bence kilo verin, bakımlı olun, güzel olduğunuza önce kendiniz inanın ve sosyalleşin :süslü:

Ne kadar kilo fazlanız var? Onları verirseniz özgüveniniz yerine gelecektir. Zayıfken böyle takıntılarınız yokmuş madem, estetikten önce kilo vermeye odaklanın. Hem daha zahmetsiz hem de masrafsız. Kendinizi eve kapatmaya devam ederseniz de sürekli kendinizde kusur aramaya başlarsınız. Bence kilo verin, bakımlı olun, güzel olduğunuza önce kendiniz inanın ve sosyalleşin :süslü:

Ama ben en son 18-19 yaslarimda zayiftim o zamanlarda pek boyle seyleri bilmiyodum. Benim en az 30 kilo vermem gerek guzel bi gorunume sahip olmam icin. Benim burnum cirkin mesela ve eminim ki zayiflasamda gozume batcak mutsuz olcam :(

Ama ben en son 18-19 yaslarimda zayiftim o zamanlarda pek boyle seyleri bilmiyodum. Benim en az 30 kilo vermem gerek guzel bi gorunume sahip olmam icin. Benim burnum cirkin mesela ve eminim ki zayiflasamda gozume batcak mutsuz olcam :KK43:
Gerçekten o zamanlar "böyle şeyleri bilmiyorduk." Son zamanlarda herkeste çok güzel olmak zorundaymış gibi bi psikoloji var. Sebebi de sosyal medyada gözümüze gözümüze sokulan minik burunlu, dolgun kalçalı, ince belli hatunlar diye düşünüyorum.
30 kilo verilmeyecek bi kilo değil. Ki 5-6 kiloyla bile özgüveninizde büyüük değişiklikler olacağına ben eminim. Ama bu kadar istiyorsanız estetik olmak, bir tek burun estetiği düşünün derim. Eğer saydıklarınızın hepsinizi yaparsanız güzel olmayacağınız gibi çok yapay görüneceksiniz. Ayrıca bu kadar köklü bi değişim psikolojinizi de bozar, yeni yüzünüze alışmakta zorlanırsınız.

Ben de zayıfladım kk nın diyet topiclerine katıldım. En son 15 16 sene önce gördüğüm kiloma tekrar kavuştum çabalayınca oluyor demek ki. Bence bir zayıflama olayı senin estetik icin para biriktirip o kadar zorlu ameliyat süreçlerinden çokta zor olmasa gerek. Arkadaşımdan biliyorum burnunu yaptırdı ki cidden gerekiyordu kaç ay şiş kaldı ayrıca sonrasında tekrar ameliyat olması gerekti bir sürü ağrılı sancılı süreç sen iyisi mi otur kilo ver inan çok zor degil başla yeterki.

Ben de zayıfladım kk nın diyet topiclerine katıldım. En son 15 16 sene önce gördüğüm kiloma tekrar kavuştum çabalayınca oluyor demek ki. Bence bir zayıflama olayı senin estetik icin para biriktirip o kadar zorlu ameliyat süreçlerinden çokta zor olmasa gerek. Arkadaşımdan biliyorum burnunu yaptırdı ki cidden gerekiyordu kaç ay şiş kaldı ayrıca sonrasında tekrar ameliyat olması gerekti bir sürü ağrılı sancılı süreç sen iyisi mi otur kilo ver inan çok zor degil başla yeterki.
Ne kadar surede kac kilo verdiniz acaba?

Gerçekten o zamanlar "böyle şeyleri bilmiyorduk." Son zamanlarda herkeste çok güzel olmak zorundaymış gibi bi psikoloji var. Sebebi de sosyal medyada gözümüze gözümüze sokulan minik burunlu, dolgun kalçalı, ince belli hatunlar diye düşünüyorum.
30 kilo verilmeyecek bi kilo değil. Ki 5-6 kiloyla bile özgüveninizde büyüük değişiklikler olacağına ben eminim. Ama bu kadar istiyorsanız estetik olmak, bir tek burun estetiği düşünün derim. Eğer saydıklarınızın hepsinizi yaparsanız güzel olmayacağınız gibi çok yapay görüneceksiniz. Ayrıca bu kadar köklü bi değişim psikolojinizi de bozar, yeni yüzünüze alışmakta zorlanırsınız.
Ben oyle buyuk degisimler istemiyorum. Burnum disinda saydigim yerlerin seklini degistirtmiycem sadece ya biraz kaldirticam yada biraz dolgunlastiricam

2Bin liraya da rinoplasti yapan var 30bin liraya da ,bunun tam bi fiyati yok. Kilo vermek ameliyat olmaktan daha zahmetsiz ve risksiz bence,nacizane tavsiyem diyetisyene gidip normal kilonuza donmek icin harcayin enerjinizi.

Kendini oldugu gibi kabul eden insan güzeldir.
Geri kalan seyler bakimla, temizlikle ve saglikla alakali..yoksa herkesin kendine göre has bir güzelligi vardir.
Mesela bir kiz taniyorum burnu kemerli..ben kemerli burunlari pek güzel bulmazdim. Ama bu kiz kendisiyle okadar barisik ki icten disari dogru bir güzellik yansitiyordu..her haliyle parliyordu ben burdayim böyleyim diyordu.. o kemerli burun oldu güzel :) anladin mi canim? Baskasinin burnunu vs yaptirma ..kendin ol kendini kabullen yeter.

Back
X