Dış görünüş takıntılarım?

Siz insanları görünüşlerine göre ayıran, görünüşlerine göre yargılayan bir insan mısınız? İyiliğinden/kötülüğünden önce dış görünüşü mü gelir sizin için?

Kızlar bende cok fena dis gorunus takintisi var. Kilo alip kendimi eve kapattigimdan beri hicbir yerimi begenmemeye başladım. 21 yasindayim ve burun estetigi, kas kaldirtma, cene torpuletme ve elmacik kemigi dolgusu yaptirmak istiyorum. Herkes sacmalama senin yuzunde hicbir sorun yok diyo ama ben sanki bu estetikleri yaptirmazsam asla guzellesemicem gibi geliyo. Tabi bu arada ben ogrenciyim ve malesef tek bir estetik yaptiracak param yok! Ailemde de bunlarin hepsini karsilayacak para yok malesef. Ben para biriktirmek istiyorum sizce nasil daha hizli para biriktirebilirim? Yazin calismayi dusunuyorum. Estetik fiyatlari minimum ne kadardir?

Kızlar bende cok fena dis gorunus takintisi var. Kilo alip kendimi eve kapattigimdan beri hicbir yerimi begenmemeye başladım. 21 yasindayim ve burun estetigi, kas kaldirtma, cene torpuletme ve elmacik kemigi dolgusu yaptirmak istiyorum. Herkes sacmalama senin yuzunde hicbir sorun yok diyo ama ben sanki bu estetikleri yaptirmazsam asla guzellesemicem gibi geliyo. Tabi bu arada ben ogrenciyim ve malesef tek bir estetik yaptiracak param yok! Ailemde de bunlarin hepsini karsilayacak para yok malesef. Ben para biriktirmek istiyorum sizce nasil daha hizli para biriktirebilirim? Yazin calismayi dusunuyorum. Estetik fiyatlari minimum ne kadardir?
Kendini neden olduğu gibi kabullenemiyorsun..bugün yüzünü beğenmezsin yarın başka bir yerini..doğal güzellik gibisi yoktur..daha genceciksin...bunları düşünüceğine okuluna bak..ruhunu güzelleştir hayatı sev yaşamayı sev ve haline şükret....yarı ameliyattan sonra geri dönüşü olmaz bunun

Kendini neden olduğu gibi kabullenemiyorsun..bugün yüzünü beğenmezsin yarın başka bir yerini..doğal güzellik gibisi yoktur..daha genceciksin...bunları düşünüceğine okuluna bak..ruhunu güzelleştir hayatı sev yaşamayı sev ve haline şükret....yarı ameliyattan sonra geri dönüşü olmaz bunun
Haklisn zaten degismeye basladi fikrim burdan bazi arkadaslarla baya konustuk. Estetik hatalari falan cok yasaniyo Allah korusun duran burundan olmayim bide

Onceden zayifken hic dusunmezdim boyle seyler hatta makyajsiz bile kendimi cok begenirdim ama cok takinti yaptım.
Kendiniz soyluyorsunuz takinti diye kilo alinca yuzunuzde kilo alir burnunuzda daha toplu gorunebilir yegenim hamileydi kilo almisti suyumu fazlaydi neydi...burnuda daha buyuk duruyordu ki kucuktur burnu normalde...yani insan kilo alir odem olur vs siz biraz diyet yapin egzersiz ve bu dusuncelerinizden vazgecin size verilen yuz hatlarinizla oy na ma yin

Çene törpületme,elmacık kemiği dolgusu gibi şeyleri ilk defa duyuyorum vayy be o_O
Bence sen kendini eve kapattığından her gün bi yerine takıyosun. Bunları da internetten araştırıp buldun değil mi?
Bence de işe gir çalış ama estetik yaptırmak için olmasın o çalışma. Eğitimin için olsun.
Hem çalışır para kazanırsan iyi bir diyetisyene gidersin. Kilo vermende yardımcı olur. :kahve:

Back
X