- Konu Sahibi FashionbyHatis
Şimdi yazacaklarım bir dert değildir uzun süredir düşündüğüm bir konuyu sizlerle istişare etmek istiyorum.
Şimdi kimse inkar etmesin her insanın hoşuna giden Erkek tip'leri vardır.
örn: spor giyinen sakalsız bıyıksız, yazın yüzücü atleti ile dışarda gezebilen sportif gözlükler vs
örn: takım elbise, günlük kullanımda resmi gömlekler bez pantolonlar
Ben iki tipinde yakışıklı olanı kendine yakışanı giyeni severim beğenirim amma velakin bir erkek kısa boylu olupta buna rağmen boyunu basık gösterecek şeyler giyiyorsa sevmem
bakımsız olmasıda onemli tabiki
mesela diyelim bir sevgiliniz var ve hayalinizdeki gibi birisi değil dişlerini fırçalamıyor güzel giyinmiyor yada sizin istediğiniz şekilde giyinmiyor. böle bir durumda bence o kişi isteyene yetmiyor!veya siz uzun boylu istiyorsunuz hep ksıa denk geliyor..bir arkadaşımın parfüm kullanmayan bir sevgilisi vardı parfümü hoşuna giden erkeklere dibi düşerdi
Dış görünüşün önemsiz olduğunu soyleyen insan bence çok yanılmıştır
Neticesinde dış görünüş dışarıya göz kapatma olayınında bir neticesidir bence.
yani size çok iyi yeten bir sevgilniz varsa siz dışarda gordugunuz yakışıklı erkeklere dibiniz düşmez.
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz
Şimdi kimse inkar etmesin her insanın hoşuna giden Erkek tip'leri vardır.
örn: spor giyinen sakalsız bıyıksız, yazın yüzücü atleti ile dışarda gezebilen sportif gözlükler vs
örn: takım elbise, günlük kullanımda resmi gömlekler bez pantolonlar
Ben iki tipinde yakışıklı olanı kendine yakışanı giyeni severim beğenirim amma velakin bir erkek kısa boylu olupta buna rağmen boyunu basık gösterecek şeyler giyiyorsa sevmem
bakımsız olmasıda onemli tabiki
mesela diyelim bir sevgiliniz var ve hayalinizdeki gibi birisi değil dişlerini fırçalamıyor güzel giyinmiyor yada sizin istediğiniz şekilde giyinmiyor. böle bir durumda bence o kişi isteyene yetmiyor!veya siz uzun boylu istiyorsunuz hep ksıa denk geliyor..bir arkadaşımın parfüm kullanmayan bir sevgilisi vardı parfümü hoşuna giden erkeklere dibi düşerdi
Dış görünüşün önemsiz olduğunu soyleyen insan bence çok yanılmıştır
Neticesinde dış görünüş dışarıya göz kapatma olayınında bir neticesidir bence.
yani size çok iyi yeten bir sevgilniz varsa siz dışarda gordugunuz yakışıklı erkeklere dibiniz düşmez.
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz