• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüş :(

Ben şahsen kanımın kaynamadığı biriyle evlenmezdim. Hem aynı eve girmeden gerçekten dışardan göründüğü gibi efendi mi karakterli mi anlayamazsın. Sonra hem tipsiz hem de huyu kötü bir adamla kalakalma ihtimali de var. :KK48:

Bence aranızdaki yaş farkı gayet normal bir yaş farkı çünkü erkekler geç olgunlaşır. 30 yaşındaki bir erkek asla yaşlı grubuna giremez bana göre.
Kendi yaşındaki bir erkeğin davranışları çok çocukça olabilir.
2.si evlilik gönül bagıyla olur tiple yakışıklılıkla yada zenginlikle değil. Eskiler erkegin güzeli çirkini olmaz cebi güzeli olur derlermiş bence tepeden tırnaga halt etmişler erkeğin gönlü güzeli olur.
Çocukla tanıştın bir süre çıktınız sevgili oldunuz aranızda duygusal anlamda birşey olmuyorsa kendini ona aşık hissetmiyorsan evlenme derim. İnsan aşık oldugu adamı ya da kadını her kusuruyla kabul eder çünkü .

Ben geldim,yakışıklı diye evlendim,karaktersiz diye bosayacam bilmem anlatabildim mi?
Aynen bende yasi buyuk olsun boyu uzun olsun dedim..
Kesle demz olaydim kavaktada boy var ne ise yariyor...
Bende senin gibi gencligin verdigi bazi sacma fikirler yuzunden mesela yasi kucuk diye kabul etmwdim beni seven adami..
Oysa simdi cok pismanim..
Hersey gorunusle bitmiyor sevgi saygi kisilik lazim..
BILMEM ANLATABILDIM MI??

Ben 23 yaşındayım eşim 30 yaşında çok şükür yaşla ilgili hiçbir problemimiz olmadı şimdiye kadar. Bu tamamen kişilik karakter meselesidir erkekler zaten geç olgunlaşıyor 30 normal bir yaş hatta erkeklerin evlenmesi için ideal yaş bence. Dış görünüş konusuna gelirsek senin onu nasıl gördüğüne bağlı beğenmiyorsan zaten evlenmiş olmak için evlenme derim.

Back
X