Dış görünüş :(

bellamania

Bu sefer olucak :) :)
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
1.483
13
108
Diğer
Evet hanımlar, dış görünüşün etiketin çok önemli olduğu bir çağda ben vücudumdan fiziğimden memnun değilim. Yaptığım diyet+yürüyüş+spor bir yere kadar yardımcı olsa da basenlerimi eritemedim. Yüz güzelliği iç güzelliği bir yere kadar. Boy kilo oranı normal ama basenlerimden nefret ediyorum. Özgüvenimi zedeliyor bu konu çok kafama takılıyor. Biçimli bir basenden bahsetmiyorum basen düşüklüğü derler ya ondan var sanırım. boy 1.65-kilo:54 ne yapmam lazım lütfen yardım edin nasıl bir spor ve besenme programı uygulamalıyım sizce bi el atın sosyal hayatımı etkiliyor malesef :2:

spora gıdın hoca eşiliğinde yapın...kendi fiziğinize uygun kıyafetler alın..doktora gidin çok daha yararlı olur..çunkı yanlış dıyet ve spor yapıyor olabılırsınız..

spora gıdın hoca eşiliğinde yapın...kendi fiziğinize uygun kıyafetler alın..doktora gidin çok daha yararlı olur..çunkı yanlış dıyet ve spor yapıyor olabılırsınız..

koskoca balıkesirde bu konuda bilgili tek bir spor eğitmeni olduğuna inanmıyorum desem diyetisyene gittim kilon normal sağlıklısın yürüyüş yap vb klasik şeyleri söyledi bunlar basenleri eritmiyor ki pantolon giymekten nefret ediyorum çok özeniyorum sütun gibi bacakları olan hatunlara pantolon yakışmadıktan sonra ne giysem kötü zaten uzun şeyler giymekten sıkıldım ben çok mutsuzum çok...

Her yerim eridi küçüldü göğüs bel göbek ama içbacak basen gitmiyor gitmiyor... genetik te değil orası yağlı çünkü yağ var bariz belli selülit var nasıl eriticem ben

ebru şallı zenci poposu plates dvd si...zencü olurmusun bilmiyorum ama acayip zorluyo cayır cayır yakıyor...eritirrrrr :))

Basenler için ezgersizler var. Birden lap diye değil de, artarak uyguladığın zaman gerçekten işe yarıyor. Denedim onayladım :)

spora git olmadı evde geç internetin karsısına video aç o hareketlerin aynısını yap ama en önemlisi senin bunu kafaya koyman başarıcam yapıcam demen eğer sen baştan ben yapamam ki kesin bi faydası olmicak falan dersen olmaz

ebru şallı zenci poposu plates dvd si...zencü olurmusun bilmiyorum ama acayip zorluyo cayır cayır yakıyor...eritirrrrr :))

Ya gerçekten erir mi inanki bi umut işte salyangoz sümüğü sür erir deseler yapacak durumdayım inanki o kadar çaresizim
Hep başkalarına özenmekten sıkıldım kızlar sütun bacaklı kısa böyle dar pantolon giyiyolar ya ölüyom onlara ben

valla canım bi yöntemini bulursan bana da anlat lütfen çünkü benimde boy kilo oranım normal ama üst bacak kısmım ve basenlerim çok çıkıntı geliyor gözüme ki öylede kalın yani sinir oluyorum

Çok teşekkür ederim gerçekten bunun bi çıkış noktası olsun artık dişim yamuk olsaydı tel taktırırdım saçım kötü olsa boyatırdım inan herşeyin çaresi varda bu basenin yok gibi geliyo çok kafaya takıyorum sınıftaki tüm kızlardada sıkı kalça olunca insan kendini çok kötü hissediyor özellikle zayıflayıp o bölgenin kaldığını görmek psikolojikmen çöküntü bölgesel çalışmalıyım bunları hergün yapacağım öneri bekliyorum kızlar ne biliyorsanız esirgemeyin lütfen çok ihtiyacım var

valla canım bi yöntemini bulursan bana da anlat lütfen çünkü benimde boy kilo oranım normal ama üst bacak kısmım ve basenlerim çok çıkıntı geliyor gözüme ki öylede kalın yani sinir oluyorum

yukarı doğru açılan üçgen. benim üst bacak şeklim bu. arkaya doğru değil popo yana doğru ekvator mübarek ama eriticem bunun ezikliğini yaşamaktan çok bunaldım ben

Ben Anadolu yakasında oturuyorum 2 hafta önce epilasyona başladım ıcerı gırdıgımde bır bayanı gordum makınenın ıcerısınde anlamadım daha sonra çıkınca sordum neden bu alete gırdın dıye oda bana ya benım basenım var 97 idi şimdi 94 oldu zamanla düzeliyor deyınce sasırdım ama aletın ısmını bılmıyorum 2 hafta sonra tekrar epilasyona gıdınce dılersen ogrenırım ve cok faydasını görmüşler sonra ben epilasyona başlayınca estetısyen hocam dedıkı senın basenlerın var sana uygulayalım dedı falan ole kaldı belkı bende yaptırcam.Ama suna emınım tıklık tıklım ıcerısı ve herkes cok memnun

canım sanırım kavitasyonu söylüyosun. en son çaremde o zaten. ben bu senede eritemezsem sporla, kavitasyon yaptırıcam bu sene son

canım sanırım kavitasyonu söylüyosun. en son çaremde o zaten. ben bu senede eritemezsem sporla, kavitasyon yaptırıcam bu sene son

Arkadasların soyledıgı hareketlerı ısınmadan yaparsan Allah gostermesın bel fıtığı olursun .Ben haftada 3 gun koşuyorum 1 saat hıc durmadan ama cok faydasını gordum.Birde benım aşırı basenım yok sadece 57 kıloydum 63 olunca sınırlerım bozuldu ona kızgınım :) yoksa abartım yok.Ama ddıgın gıbı aşırı rahatsızsan bence kavıtasyona gıt gerçekten faydasını goreceksın.

Şimdi yarın uyanıcam. okula gitmek için hazırlanıcam. kotu giyince aynadaki o "v" görüntüsünü görüp yine üstüme uzun bişey giymek zorunda kalıcam. hemde zayıfladığım halde. iğrenç bi genetik miras.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…