- Konu Sahibi bellamania
-
Evet hanımlar, dış görünüşün etiketin çok önemli olduğu bir çağda ben vücudumdan fiziğimden memnun değilim. Yaptığım diyet+yürüyüş+spor bir yere kadar yardımcı olsa da basenlerimi eritemedim. Yüz güzelliği iç güzelliği bir yere kadar. Boy kilo oranı normal ama basenlerimden nefret ediyorum. Özgüvenimi zedeliyor bu konu çok kafama takılıyor. Biçimli bir basenden bahsetmiyorum basen düşüklüğü derler ya ondan var sanırım. boy 1.65-kilo:54 ne yapmam lazım lütfen yardım edin nasıl bir spor ve besenme programı uygulamalıyım sizce bi el atın sosyal hayatımı etkiliyor malesef :2:
spora gıdın hoca eşiliğinde yapın...kendi fiziğinize uygun kıyafetler alın..doktora gidin çok daha yararlı olur..çunkı yanlış dıyet ve spor yapıyor olabılırsınız..
[ı]evet hanımlar, dış görünüşün etiketin çok önemli olduğu bir çağda ben vücudumdan fiziğimden memnun değilim. Yaptığım diyet+yürüyüş+spor bir yere kadar yardımcı olsa da basenlerimi eritemedim. Yüz güzelliği iç güzelliği bir yere kadar. Boy kilo oranı normal ama basenlerimden nefret ediyorum. özgüvenimi zedeliyor bu konu çok kafama takılıyor. Biçimli bir basenden bahsetmiyorum basen düşüklüğü derler ya ondan var sanırım. Boy 1.65-kilo:54 ne yapmam lazım lütfen yardım edin nasıl bir spor ve besenme programı uygulamalıyım sizce bi el atın sosyal hayatımı etkiliyor malesef :2:[/ı]
yüzeceksin canım yüzünce aradaki farkı görürsün.
ebru şallı zenci poposu plates dvd si...zencü olurmusun bilmiyorum ama acayip zorluyo cayır cayır yakıyor...eritirrrrr :))
Basenler için ezgersizler var. Birden lap diye değil de, artarak uyguladığın zaman gerçekten işe yarıyor. Denedim onayladım :)
gerçekten mi eridi mi basenlerin allahım nolur benide muradıma erdir
- Eki Görüntüle 817754
- Eki Görüntüle 817755
- Eki Görüntüle 817756
- Eki Görüntüle 817758
- Eki Görüntüle 817760
O kadar yararını gördüm ki... Özellikle 2 ve 5.
5. nin bir de diz kırık ayak yukarı kaldırıp indirme olanı var oda çok iyi kalça dikleştirmek için.
Faydasını göreceksin eminim düzenli yapmaya çalışırsan.
valla canım bi yöntemini bulursan bana da anlat lütfen çünkü benimde boy kilo oranım normal ama üst bacak kısmım ve basenlerim çok çıkıntı geliyor gözüme ki öylede kalın yani sinir oluyorum
yukarı doğru açılan üçgen. benim üst bacak şeklim bu. arkaya doğru değil popo yana doğru ekvator mübarek ama eriticem bunun ezikliğini yaşamaktan çok bunaldım ben
Çok teşekkür ederim gerçekten bunun bi çıkış noktası olsun artık dişim yamuk olsaydı tel taktırırdım saçım kötü olsa boyatırdım inan herşeyin çaresi varda bu basenin yok gibi geliyo çok kafaya takıyorum sınıftaki tüm kızlardada sıkı kalça olunca insan kendini çok kötü hissediyor özellikle zayıflayıp o bölgenin kaldığını görmek psikolojikmen çöküntü bölgesel çalışmalıyım bunları hergün yapacağım öneri bekliyorum kızlar ne biliyorsanız esirgemeyin lütfen çok ihtiyacım var
Ben Anadolu yakasında oturuyorum 2 hafta önce epilasyona başladım ıcerı gırdıgımde bır bayanı gordum makınenın ıcerısınde anlamadım daha sonra çıkınca sordum neden bu alete gırdın dıye oda bana ya benım basenım var 97 idi şimdi 94 oldu zamanla düzeliyor deyınce sasırdım ama aletın ısmını bılmıyorum 2 hafta sonra tekrar epilasyona gıdınce dılersen ogrenırım ve cok faydasını görmüşler sonra ben epilasyona başlayınca estetısyen hocam dedıkı senın basenlerın var sana uygulayalım dedı falan ole kaldı belkı bende yaptırcam.Ama suna emınım tıklık tıklım ıcerısı ve herkes cok memnun
canım sanırım kavitasyonu söylüyosun. en son çaremde o zaten. ben bu senede eritemezsem sporla, kavitasyon yaptırıcam bu sene son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?