Dış görünüş

rainbow_xxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
7
0
1
Konya
Forumu uzun süre takip etmekteyim üye olmak yeni nasip oldu :) çoğu kişi önemli olan iç güzellik der sizce de öyle mi ? Yani bi ilişkide dış görünüş ne kadar önemli ? Fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler ♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En kötü huyum dış görünüşe çok önem vermem genelde böyle seçtiğim kişiler kalıcı olmuyor
Kararsız kaldım ikiside olsa

dışını beğenmediğim birinin içini merak etmessin ki zaten

soyle bisey okumustum. :)
dis gorunus onemli degil diye yalan soyleme
oyle olsaydi eger
ugur bocegini sevdigin gibi
hamam boceginidw severdin :)

soyle bisey okumustum. :)
dis gorunus onemli degil diye yalan soyleme
oyle olsaydi eger
ugur bocegini sevdigin gibi
hamam boceginidw severdin :)

Hahahha çok güldüm :)) açıkçası bende dış görünüş önemli değil diyen insanlara inanmıyorum herkes en azından yanına Yakışsın ister.

dış görünüşü iyi olanla kötü olmayan arasında pek fark yok değer verince hepsi şımarıyor

Esasen tecrübe,yaşadıklarım,gördüklerime nazaran bence içi daha önemli.
Eskiden olsa belki buna hemen dış görünüş önemli evet derdim ama dediğim gibi yaşanmışlıklar...
Elbette iç görünüş önemli diye dış görünüşte es geçilemez o da ona nazaran önemli ama daha çok iç görünüş.

iç dış farketmez,bakımlı olmak önemli olan..

bir ruj,bı allık bıle yeter

Disini begendiklerimden bi hayir gormedim bugune dek..simdi digerine bakiyorum huyu guzel olsun..disi guzel olucakta yikayip suyunu mu icicem??onemli olan karakter...insan olsun...

erkeğin dış ambalajı ne kadar şaşalıysa içi o kadar boş oluyo yani aldatma potansiyeli çok yüksek oluyo çünkü biliyo kendine bakıldığını genelde böylelerinde ego oldukça tavanda olduğundan duygulardan ziyade fiziksel bakıyo olaylara,ama kim istemezki beraber olduğu kişinin boylu poslu yakışıklı ve aynı zamanda da sadakatli,sevgi dolu olmasını,benim gözlemlerim erkek kadından bir tık bile öndeyse dış görünüş olarak kötü oluyo sonu ancak elbette ters durumlarda vardır

Dis görüntü güzellik geçicidir cunku bir sure sonra gözün alışıyor ve diger insanlardan farkı kalmıyor. ama huyu guzel olursa her gecen gun daha cok seviyorsun. yani annem hep derki "boyu güzelden usanilir ama huyu güzelden usanılmaz" tabi biz yinede gözümüzün beğendiğinin huyu guzel olsun istiyoruz ama yok oyle.. keske herkes ici dışı bir olsa da işimiz kolaylaşsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabii ki de en önemlisi iç güzellik ama dışı kötü olanın içiyle pek ilgilenen olmuyor ne yazık ki. Moda dergilerinde bile ilk sayfada kendinize güvenin hepiniz olduğunuz gibi güzelsiniz der arka sayfada yaza fit girmek için diyet önerileri yazar Kendimizi kandırmakla geçiyor zaman içini her zaman güzel tutmaya bak dışına da hafif bakımlı ol yeter bence

insan dürüst,sorumluluk sahibi,anlayışlı birini ister elbet ama ilk başta bunların hiç biri görünmediğin,ilk göz görüp karar verdiğinden
iç güzelliğin çokta bir önemi olmuyor..
çok güzel bir kızın kaprisi çekilir ama çirkin denilecek bir kızın kalbinin güzelliği kimsenin ilgisini çekmez.
maalesef

Her ne kadar oyle deselerde erkekler dış görünüşe kadının bakımlı olup olmadığına çok önem verir ben bu kanıdayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…