- 18 Ekim 2018
- 8.019
- 33.220
- 548
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
E bulan da çok. Yazdığımdan bunu mu çıkardınız?Evet uzum boylu kadınları sizin gibi hoş bulmayan çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bulan da çok. Yazdığımdan bunu mu çıkardınız?Evet uzum boylu kadınları sizin gibi hoş bulmayan çok.
Boyum 1.80. Boyu 1.10 olan Yer cuceleri kendi isine baksin.@Bibibella
Ben de 172 boyundayım zayıfım yani zayıf denir mi bilmem 57 kiloyum. Çocukluğum dahil hala aynı zorbaliklara maruz kalıyorum. Ancak 24 yaşında kendimle bir kere barıştım şimdi 32 yaşındayım kimsenin ne dediği umurumda değil. Geçenlerde kv boyumla ilgili bir şey söyledi ben de ona " görmek istemeyen başını çevirir" dedim.Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Uzun boylu kadınlar kısa yada orta boylu olanlara göre itici midir?
Yada kötü anlamda farklı mı görünür. Bugün bir arkadaşla konuşurken seni avm de gördüm dedi “ hay Allah ben seni görmedim” dedim “ beni görmemen normalde senin görünmemen mümkün değil” dedi. Ama nasıl gülüyo. Yüzüne baktım haklısın doğru diyorsun beni görmemek imkansız dedim de anlamamıştır büyük ihtimalle.
Boyumda 176
Yıllarca çok zayıftım zayıf ve uzun olunca görüntü haliyle kötü oluyor o yüzden özgüven kaybı yaşadım yıllarca “ çok zayıfsın kilo al yemek yemiyor musun” laflarına maruz kaldım
İlkokul zamanlarımda ilkokul arkadaşlarımın çok zorbalığına maruz kaldım.
şimdi çok şükür İstediğim kilodayım giydiğim üzerime oluyor boyla kiloyu dengeledim ama o günlerdeki iç sıkıntısı kaldı.
Sizin boyunuz ne kadar. Ben bizim ailenin bir de en uzunuyum160 olsaydım hergun sukrederdım herhalde benden ıyısın![]()
157 :dSizin boyunuz ne kadar. Ben bizim ailenin bir de en uzunuyumAnnem, kardeşlerim benden kısa.
![]()
Allah allah 1.76 tamam da 1.70 öyle.göze batacak kadar uzun bir boy değil ki.normalin çok az üstünde.Manken gibi kadınsınız hiç takılmayın. Boylu poslu olmak için yakınan var kaç cm topuklu giyiyorlar uzun görünebilmek için. Bende kısa değilim 1.70 boyundayım aynı şekilde bende hem uzun hem zayıfım ve her gün eleştiriye maruz kalıyorum. Sonra diyorum onlara ne ki manken gibi fiziğim boyum posum var.Hiç takılmayın çok güzelsiniz. Aynı şekilde minnaklarda çok güzel. İnsanlar eleştirmek için yer arıyor burada biraz kısa boyluları gömmüş gibi oldum ama bahsetmek istediğim uzun görünme çabasıydı yoksa kesinlikle eleştirmek değil. 1.50 lileri de savunurum.
![]()
Partneriniz olsa olsa Zaza'dir :d 1.80 hey masallahBoyum 1.80. Boyu 1.10 olan Yer cuceleri kendi isine baksin.@Bibibella
Hiçbir iyi niyetli arkadaş nasıl göründüğünüzle ilgili kahkaha atarak yorum yapmaz. Klinik psikoloji eğitimi olmayan kimse de size travmalarınızla ya da alınganlığınızla ilgili teşhis koyamaz. Takmayın, olur böyle kıskançlıklar. 167 boyumla bana minyon diyen de duydum, deve diyen de. Tamamen karşınızdakinin bakış açısıBir konuda fikrinize ihtiyacım var. Uzun boylu kadınlar kısa yada orta boylu olanlara göre itici midir?
Yada kötü anlamda farklı mı görünür. Bugün bir arkadaşla konuşurken seni avm de gördüm dedi “ hay Allah ben seni görmedim” dedim “ beni görmemen normalde senin görünmemen mümkün değil” dedi. Ama nasıl gülüyo. Yüzüne baktım haklısın doğru diyorsun beni görmemek imkansız dedim de anlamamıştır büyük ihtimalle.
Boyumda 176
Yıllarca çok zayıftım zayıf ve uzun olunca görüntü haliyle kötü oluyor o yüzden özgüven kaybı yaşadım yıllarca “ çok zayıfsın kilo al yemek yemiyor musun” laflarına maruz kaldım
İlkokul zamanlarımda ilkokul arkadaşlarımın çok zorbalığına maruz kaldım.
şimdi çok şükür İstediğim kilodayım giydiğim üzerime oluyor boyla kiloyu dengeledim ama o günlerdeki iç sıkıntısı kaldı.
DegilPartneriniz olsa olsa Zaza'dir :d 1.80 hey masallah