Dış görünüşünü beğenmedim kırmadan nasıl bırakırım

Şu an şöyle bir fikir de geldi acaba gereksiz kıskançlıklar yapıp kavga çıkarıp, biz arkadaşken daha iyiydik mi desem ama bu sefer de fazla mı yalan olur ki
Dış görünüşünü beğenmedim demeyin tabii ki ama bu şekilde gereksiz kıskançlıkları anlamaz mı, bence doğru bir çözüm olmaz.

Duygusal bir açık vermediysen arkadaşça ama daha seyrek konuşmaya devam et. Sonra birinden hoşlandığından bahset.
flörtöz konuştuk hep bariz şekilde, ama başka versiyonunu yapabilirim. İkimiz de uzun mesafe ilişkisine sıcak bakmıyorduk başta zaten. Bunla harmanlayıp olabilir teşekkürler 👍🏻
Ben erkekler konusunda sansli sayilmam lakin inanin ne kendimde ne cevremde bi kadina sak diye tipsizsin diyen adam duymadim.art niyetlisine denk gelmissiniz
Direkt tipsiz diyen ben de görmedim ama tipsiz demekten beter edilmiştim zamanında malesef öyle erkekler de var,o yüzden ona da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum ki o hiç böyle biri değil çok düşünceli biri.

Bence görüntülü görüşmeyi de deneyin bazen hal hareket mimik inanılmaz degiştirir.hani adam yakısıklı degildir ama karizması vardr çekicidir belki
aslında olabilir bilemedim çünkü görüntülü konuşmasak da sesli konuşmuştuk, ses tonu ve muhabbeti baya iyiydi.
Y

bence kavgaya hiç gerek yok canım illa her ilişki evlilikle bitecek değil ya. Ya da sonsuza kadar devam edecek değil. Direk söyle. Seninle konuştum ama ben seni hep arkadaş olarak görmüşüm filan de
o da var kötü bir bitiriş olacak zaten sesli düşündüm biraz burda. Hala tam karar veremedim. Olabilir keşke arkadaş kalsa benimle
Dış görünüşünü beğenmedim demeyin tabii ki ama bu şekilde gereksiz kıskançlıkları anlamaz mı, bence doğru bir çözüm olmaz.
haklısınız, biraz sesli düşündüm tam karar vermedim

Bence çirkin bir kadın fotografı atın. Ben kendimi atamadım ilk başta diyin çekindim. Kesin çözüm 😄😄

Eklentiler

• 25F3DEAA-1323-41E4-A795-D43EC1FEBE3F.webp
    25F3DEAA-1323-41E4-A795-D43EC1FEBE3F.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 41
bir arkadaşım benzer şekilde nette tanışmıştı oğlan arkadaşıma kiloluymuşsun (az bi fazlalığı var) elektrik alamadım demişti. Bi çok arkadaş yazmış cidden erkekler ince düşünmüyor, dan diye söylüyorlar
Erkeklerde incelik ne arar ? onlar kadınlar kadar kendilerine dikkat etmiyorlar , sadece kadına yüklüyorlar güzellik algısını bende çok rast geldim etrafımda çocuk dan diye Gargamel gibi burnun var dedi kıza diğer kizada yok kilolusun zayiflasana bu tip ne falan filan diye yargılıyor ne incelik ne bişey beğenmezsen beğenme çirkin diye etiketleyip eleştirmeye hakkın yok kimsenin yok insan beğenmeye bilir birini çok normal ama yüzüne karşı çirkinsin oran kusurlu buran kusurlu demek gerçekten iğrenç başına gelmeyeceği ne malum belki eleştirdiğin şeyler senin başına gelecek kimse kınamadığını yaşamadan ölmüyor.

Back
X