Dış göz olarak sizce abartıyor muyum?

Doğru söylüyorsunuz... ama inanın hep herkese karşı alttan alıp anlayışlı olmak sürekli ve ısrarla sabırla anlaşılmaya çalışılmak ve açıklama yapmak artık yaş geçtikçe yoruyor insanı ..
Doğrusunuz
herkese kısmına katılıyorum insan bazen biri de benim nazımı çeksin benide biri anlasın istiyor ama evlikde böyle olmamalı karşınızdaki de herklez değil 2 zaten çocugunuz babası benim yorum yapma sebebim iş hayatında gerçekden bi tuvalete bile gidemiyecek anlar oluyour su içmiyimde yerimdem tuvalete kalkmayım dediğim günler çok oldu maalesef. yinede anlayışla sevgil ile çözülür şeyler. burda buguun girmeme ragmen yorumlar hep böyle keskin mi yani her davranış illa aldatıyor aman fuar dönemi eskort dönemi günah almaya giriyor bence benimde firmam fuarlara katılır ki erkeklere ekmek arası yemek bile yemeden eve gece yarısı kir pas içinde gitmişliklerine çok şahidim yinede en doğrusunu siz bilrisiniz sevgiler

Merhaba hanımlar.
Abartıp abartmadığımı merak ettiğim için açılmış bir konu..
13 yıllık evlilik, 2 evlat, aşk evliliği..
Eşim işine oldu olası düşkün bi insan.. Bu hafta fuar hazırlığı dolayısıyla bi gün geç geldi .. hadi dedim olabilir. Dün şehir dışı işi vardı 2 saat geç gelmesi normal diyecektim ki, Beni delirtti. Adı çalışıyor . Ama iş bitince ben kalkıyorum evden beklerler diyemiyor, illa patron ne zaman kalkarsa o zaman kalkıyor ve goygoy muhabbet . Dün telefonları açmadı . Normalde yatıp uyuyorum artık ama dün bekledim . Telefonu naptığını bilememiş herhalde düştü diyor bulmadan gelmiş . Ben milyon kere aradım her açmayışı beni daha sinirli yaptı. Geceyle bastım kalayı. Neymiş il merkezine gelince dolaşalım demişler. Haber vermesi gerekmez mi? Telefonları da zırlıyorum diye açmıyormuş. Dedim bi daha benim telefonum kim olursa olsun yanında açılacak o da tamm dedi.
Bıktım yoruldum usandım hala sevgili gibi hala çocuk gibi hiç mi büyümez insan. Çok saygısızca davranış bana göre . O geliyor güle oynaya anlatıyor birde . Ben söylenince huysuz oluyorum.
bence hiç abartmıyorsunuz. telefon iletişim kurabilmek için icat edilmiş bir alet değil mi? eşinizin size sizin de eşinize karşı sorumluluklarınız var. ayrıca bu kadar başkasının ağzına bakıyor olması da hoş değil bence. dediğiniz gibi beni eşim bekliyor diyip evine gitmesi gerekir. hoş değil. ve şüphe uyandırır.

herkese kısmına katılıyorum insan bazen biri de benim nazımı çeksin benide biri anlasın istiyor ama evlikde böyle olmamalı karşınızdaki de herklez değil 2 zaten çocugunuz babası benim yorum yapma sebebim iş hayatında gerçekden bi tuvalete bile gidemiyecek anlar oluyour su içmiyimde yerimdem tuvalete kalkmayım dediğim günler çok oldu maalesef. yinede anlayışla sevgil ile çözülür şeyler. burda buguun girmeme ragmen yorumlar hep böyle keskin mi yani her davranış illa aldatıyor aman fuar dönemi eskort dönemi günah almaya giriyor bence benimde firmam fuarlara katılır ki erkeklere ekmek arası yemek bile yemeden eve gece yarısı kir pas içinde gitmişliklerine çok şahidim yinede en doğrusunu siz bilrisiniz sevgiler
Çok teşekkür ederim .. gerçekten burda yorum yapan ciddi anlamda anlamaya çalışanların olduğunu görmek pek güzel.. dediğiniz gibi yemeden içmeden feragat ederek çalışıyor gerek yok o kadarına desemde benim memur onun özel oluşu bu işi körüklüyor.
Deyince kızıyorlar arkadaşlar ellerinde benzin bekliyorlar, yapmaz demiyorum insandan herşey beklenir..
Ama ben nerededir demedim. Saat saat ıspatı mümkündür.
Ben naçizane kızdım köpürdüm ama başkası olsa böyle yapmaz mıydı onu merak ettim.
Çok teşekkür ederim sevgiyle kalın💐

Back
X