Bende hoslanmiyorum fiziksel temastan,olmasi gerektigi yer olur amennaBazi insanlarin yapisindan kaynakli olabiliyor bu asiri kibarlik,ama benimde hosuma gitmeyen bir durum...gitmezdim heralde ben bir daha...ozellille bileginden tuttu dedin ya ozellikle fiziksel bir temas asla tahammulumun olmadigi bir durum..
Allah iyiligini versin aksam aksam guldurdun benipopoya saplak masum gelmedi ya
ama bende diş etlerimi temizletmeye gitmiştim her zmanaki doktoruma,eldiven takmıştı yımışacıktı eldiven
o ağrıyla ben git adamın elini tut yarım saat okşaaa mıncıklafarkında değilim adamda bozuntuya virmedi
kesin sapık demiştir
Var tabi olmaz olur mu,yeniden bir arastirma ya bakar.tabi kanal tedavimi bitirsin yeterBana hiç normal gelmedi
Başka dış hekimi mi yok allasen
Iste bana da hic normal gelmedi,canim bs hitabi bi parca tolore edilebilir deherkesle ana- baba akraba gibiymis !!! anne babasinin poposuna saplak mi vuruyormus ! ne cirkin bi davranis :/
Popoda şaplak kısmına gelene kadar olabilir falan dedim ama yok, her dk kollayamazsiniz bir yerlerinizi.
Bizim de yaşlı bir vetimiz vardı, o da hayatım falan derdi, bir de yaşlı, gözleri az gören bir hafızimız, kuran okunacağı zaman cagirirdik . Gözüm görmüyor bahanesiyle bana asansörde sıkıca sarilmisti
Aklıma bu ikisi geldi 60yas sendromlulari olarak
Bitir onu . bidaha da gitme .Var tabi olmaz olur mu,yeniden bir arastirma ya bakar.tabi kanal tedavimi bitirsin yeter
Aman eksik olsun onun bilmem neyiBirde diyorki Allah bana oyle iyu merhamet dolu bir kalp vermis ki,hastalarim beni cok sever bende onlari cok.severim vs vs
Kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?