Ben hukuk okuyorum. Bölümümden memnunum.Sevebileceğin bir bölümde daha başarılı olursun.Bence kendi isteklerini ön planda tut. Bu arada bahçeşehir hukuk gayet iyi diye duydum.:97:
Öyle bişey yok gözün korkmasın :) Ezber abartıldığı kadar yok. Tabi ezber benim mantığıma uymadığı için ben yapmıyorum .Ama sınıfta ezber yaparak sınava gelen arkadaşlar var. Ama ezber yanlış bir yöntem. Önemli olan hukuk nosyonuna sahip olabilmek.Ezber yaparak bunu köreltirsin. Sakın ezber yapma mantığını kavramaya çalış.
Bu yeni sistemi bu yüzden sevmiyorum işte.
3 yıl tm okuyan öğrencinin en çok istediği bölümlerden biri olan hukuğun sayısal öğrencileri için 'sayısaldan bilmemne bölümü olmazsa hukuk yazarım' demesine yol açıo bu sistem.
O zaman mf tm ts gibi bölümler de kalksın nasıl olsa herkes istediği yeri yazabilio bölümü ne olursa olsun!
İlgili puan türlerinde sıralaman kaç?
Bu karar tamamen senin kişisel ilgilenmenle alakalı.Bana da tıp diye tutturan çok olmuştu,yazık ediyorsun demişlerdi ama istemek işte önemli olan.Yoksa bir ömür mutsuz olursun.
Ayrıca sana tavsiyem hangisine karar verecek olursan ol devlet üniversitesinde tutarsa ilk tercihin o olsun.Ben de hukuk okuyorum,burslular tutmasına rağmen devlette okuyorum.Özellikle hukuk,devlette okunmalı.
alandışı puan oldğu için tm 71 binlerde mf3 78 bin ya bide çok uçuk rakamlar olmasn istiyorm
alandışı puan oldğu için tm 71 binlerde mf3 78 bin ya bide çok uçuk rakamlar olmasn istiyorm
78binle diş eczacılık zor canım özeller bile çok yüksek puanlarla alıyor ancak kıbrıs olabilir sen hukuğa heveslen gayet iyi gelmiş alandışı olmasına rağmen vee hayırlı olsun
dişte ztn kıbrıs oluyo hukuk evet ikinci olark onu yazıcam bide bişey sorucam acaba vakıf ünilernde harc ayrı öğrenm ücreti ayrımı yoksa mesela öğrenm ücreti 20 milyar harcta veriyomuyuz ayrı olark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?