• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş implantı ve koku

Merhaba arkadaşlar, implant yaptırıp koku problemi yaşayanlar oldu mu? Veyahut da bu problemi yaşayıp çözüm bulanlar neler yaptı?
İmplant ın üzerine kaplama dış yapıldı mı? İmplant çevresine gıda yemek artığı birikiyordur koku o yüzden olur genelde.

Ara yüz fırçası yeterli gelmiyordur diş ipi de kullanın mutlaka. Bunlara rağmen devam ediyorsa vücudunuz kabul etmemiş olabilir ya da enfeksiyon vs vardır, 4 yıldır var bende de implant koku vs olmadı.

Ara yüz fırçası yeterli gelmiyordur diş ipi de kullanın mutlaka. Bunlara rağmen devam ediyorsa vücudunuz kabul etmemiş olabilir ya da enfeksiyon vs vardır, 4 yıldır var bende de implant koku vs olmadı.
Öyle mi? Diş ipini de ekleyeyim o halde. Yarın kontrole gideceğim tekrar güncellerim. Teşekkürler.

Evet porseleni takıldı yaklaşık 2 ay oldu. Her gece arayüz fırçası ile temizliyorum da. Ayrıca diş etimde de bir ağrı var.
Büyük ihtimalle gıda sıkışmasına bağlı diş eti hassasiyeti ya da enfeksiyon olabilir doktora giderseniz iyi olur ağız duşu önerecektir

Büyük ihtimalle gıda sıkışmasına bağlı diş eti hassasiyeti ya da enfeksiyon olabilir doktora giderseniz iyi olur ağız duşu önerecektir
Evet dediğiniz gibiymiş. Doktorum temizleyiz, arayüz fırçası ve diş ipini kullanmamı ve ağız duşu almamı önerdi. 3 gündür düzenli bir şekilde dikkat ederek temizliyorum ama yine de koku ve tat geliyor az da olsa. Ağız duşunu deneyeceğim. Öneriniz var mıdır acaba?

Evet dediğiniz gibiymiş. Doktorum temizleyiz, arayüz fırçası ve diş ipini kullanmamı ve ağız duşu almamı önerdi. 3 gündür düzenli bir şekilde dikkat ederek temizliyorum ama yine de koku ve tat geliyor az da olsa. Ağız duşunu deneyeceğim. Öneriniz var mıdır acaba?
Herhangi bir marka alabilirsiniz geçmis olsun

Back
X