Diş kaşınması için jel önerisi

biranne000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
12
2
1
26
Merhabalar bebeğim 4 ay 1 haftalık. 3. Aydan beri diş kaşıyoruz. Çok huzursuz. Zaten 4. Ay atağı da var onunla da birleşti mahvolduk 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Soğan falan vermeyi denedim ama pek faydası olmadı.

Doğal içerikli jel ürünler varmış sanırım. Kullanıp da fayda gören var mı? Doktorumuz tetagilin granülünü kullanabilirsin dedi ama çok fayda göremedik maalesef 😔

Aaaa aynı ben. Bu kadar olur birebir bütün her şey aynı. Tek fark benim bebişim 4 ay 9 günlük sizden iki gün öndeyiz haha 😅 İnanılmaz çok kaşınıyor parmakları hatta tüm eli ağzında bütün gün. Ve huzursuzluk ekstra yapıyor. Tetagil bizde de işe yaramadı. İnternette yorumları iyi olan bir iki jel gördüm ama emin olamamıştım, burda tecrübeli anneler yardımcı olursa çok iyi olur 🫶🏻🫶🏻

Merhabalar bebeğim 4 ay 1 haftalık. 3. Aydan beri diş kaşıyoruz. Çok huzursuz. Zaten 4. Ay atağı da var onunla da birleşti mahvolduk 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Soğan falan vermeyi denedim ama pek faydası olmadı.

Doğal içerikli jel ürünler varmış sanırım. Kullanıp da fayda gören var mı? Doktorumuz tetagilin granülünü kullanabilirsin dedi ama çok fayda göremedik maalesef 😔
Biraz doğal zeytinyağı içine birkaç karanfil atıp bir gece bekletin damaklarına sürün yada emzik alıyorsa kendi sütünüzü emziğin içine enjektör yardımı ile koyup bir kaç saat buzlukta bekletip sürün damaklarına soğukta yatıştırır damaklarını

Back
X