mabel_la Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2012 613 14 68 İstanbul 17 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mabel_la #1 internet üzerinden öyle tesadüfen karşılaştım,biraz konuştum,fiyat aldım ama çektiği düğün fotoğraflarına baktım pek az geldi gözüme,ben de sizlere danışayım dedim..bilgisi olan varsa bi el atsın ,yardımcı olsun bana:)
internet üzerinden öyle tesadüfen karşılaştım,biraz konuştum,fiyat aldım ama çektiği düğün fotoğraflarına baktım pek az geldi gözüme,ben de sizlere danışayım dedim..bilgisi olan varsa bi el atsın ,yardımcı olsun bana:)
mabel_la Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2012 613 14 68 İstanbul 17 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mabel_la #2 şimdi kimse duyamadı mı bu fotoğrafçıyı,yani kimse bana yardım etmicek mi?
T tbrbaci Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 2 0 16 Gaziantep 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mabel_la #3 ben onu hiç duymadım ama katre photography e çektidim düğünümü hem hesaplı yapıyolar hemde verdiği fotoğraflar tatmin edici
ben onu hiç duymadım ama katre photography e çektidim düğünümü hem hesaplı yapıyolar hemde verdiği fotoğraflar tatmin edici
H handeso Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2013 4 0 16 İstanbul 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mabel_la #4 mabel_la .!.: şimdi kimse duyamadı mı bu fotoğrafçıyı,yani kimse bana yardım etmicek mi? Genişletmek için tıkla... ben duydumm gayet iyi çekimleri var
mabel_la .!.: şimdi kimse duyamadı mı bu fotoğrafçıyı,yani kimse bana yardım etmicek mi? Genişletmek için tıkla... ben duydumm gayet iyi çekimleri var