- 19 Nisan 2020
- 42
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi zeynepclkkk
-
Teşekkür ederimHayir mumkun degil
İlişki bile bazen hamilelikte yeterli olmuyor kalmış ki böylesi olursa imkansız başarılmış demektirArkadaşlar merhaba, bende bir iki aydır bir takıntı başladı. Galiba çevremde duyduğum bu sürtünmeli ilişki tarzı şeylerden çok etkilendiğim için. Sanki kullandığım banyodan, tuvalette sperm olur da hamile bırakma ihtimali olabilir diye düşünmeye başladım. Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Polikistik over rahatsızlığı olduğu için bir aydır yasmin kullanıyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi?İlişki bile bazen hamilelikte yeterli olmuyor kalmış ki böylesi olursa imkansız başarılmış demektir
Yasmin kullanıyor olsanda olmasan da olmaz öyle oturduğun yerden hamilelik falan ihtimal yok diyorum ya korunmasız ilişki de bile artık hamile kalmak zor ki pcos var diyorsun pcos hastalarının hamile kalması daha zordur bende de pcos var 1.5 yıl hiç korunmadıgım halde daha yeni hamile kalabildim korkmana gerek yok yani bunlar çevrenin abarttıgı söylemler ayrıca zaten dogum kontrol hapı kullanıyorsun korkmana gerek yokPolikistik over rahatsızlığı olduğu için bir aydır yasmin kullanıyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Klozet değil zaten kullandığım tuvaletler alaturka tuvalet, işte okuyunca böyle sorular insanın aklına yerleşip şüpheye düşürüyor herhalde, ilk kullanımımdı yasmini bekarım zaten tedavi için kullanıyorum ama öyle bir şey olmamıştır diye düşündüm olsa regl olmazdım ilacı kullanıp herhaldeYasmin kullanıyor olsanda olmasan da olmaz öyle oturduğun yerden hamilelik falan ihtimal yok diyorum ya korunmasız ilişki de bile artık hamile kalmak zor ki pcos var diyorsun pcos hastalarının hamile kalması daha zordur bende de pcos var 1.5 yıl hiç korunmadıgım halde daha yeni hamile kalabildim korkmana gerek yok yani bunlar çevrenin abarttıgı söylemler ayrıca zaten dogum kontrol hapı kullanıyorsun korkmana gerek yok
Canım mümkün değil öyle hamile kalmazsın ilaç kullanmasan bile kalmazsın yani o şekilde olmaz bizim oralarda da böyle şeyler duydum ama hepsi deli saçması şey kafana boşuna takma bunlarıKlozet değil zaten kullandığım tuvaletler alaturka tuvalet, işte okuyunca böyle sorular insanın aklına yerleşip şüpheye düşürüyor herhalde, ilk kullanımımdı yasmini bekarım zaten tedavi için kullanıyorum ama öyle bir şey olmamıştır diye düşündüm olsa regl olmazdım ilacı kullanıp herhalde
Canım evet öyle bisey var amaa şans işi ve sen adet olduysan tamam için rahat olması için bi test yaptır ama hamile degilsinArkadaşlar merhaba, bende bir iki aydır bir takıntı başladı. Galiba çevremde duyduğum bu sürtünmeli ilişki tarzı şeylerden çok etkilendiğim için. Sanki kullandığım banyodan, tuvalette sperm olur da hamile bırakma ihtimali olabilir diye düşünmeye başladım. Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Doktorada gittim sordum mümkün değil hayal dünyanız çok geniş dediCanım evet öyle bisey var amaa şans işi ve sen adet olduysan tamam için rahat olması için bi test yaptır ama hamile degilsin
Evet doktorada gittim sordum şehir efsanesi böyle bir şey mümkün değil dediCanım mümkün değil öyle hamile kalmazsın ilaç kullanmasan bile kalmazsın yani o şekilde olmaz bizim oralarda da böyle şeyler duydum ama hepsi deli saçması şey kafana boşuna takma bunları
Nasıl yani
Gelir açıklar canım.Nasıl yani
Tamam canım çok teşekkürlerGelir açıklar canım.
İlacı kullanımında bittikten 4. Gün regl oldum bittikten sonra da ne olur ne olmaz diye hassas erken gebelik testi yaptım çok garip bir şekilde çok saçma ama işte negatif çıktı tabii kiCanım evet öyle bisey var amaa şans işi ve sen adet olduysan tamam için rahat olması için bi test yaptır ama hamile degilsin
Himm yaa tatlım bende öyleydim gençken ohoo ama şimdi yok eskiden takıntı yapmıştım bi erkek dokunsa bilehamile kalacağıma inanmıştım şimdi isee zor amacım zorrİlacı kullanımında bittikten 4. Gün regl oldum bittikten sonra da ne olur ne olmaz diye hassas erken gebelik testi yaptım çok garip bir şekilde çok saçma ama işte negatif çıktı tabii ki
Anladım çok sağolun teşekkürlerHimm yaa tatlım bende öyleydim gençken ohoo ama şimdi yok eskiden takıntı yapmıştım bi erkek dokunsa bilehamile kalacağıma inanmıştım şimdi isee zor amacım zorr
Canim biliyorsun daha once anlatmistim sanada bir arkadasimin nasil hamile kaldığını.cok zor ama wc lerden sıçrayan spermleri kimse kucuk gormemeli
MerhabalarCanim biliyorsun daha once anlatmistim sanada bir arkadasimin nasil hamile kaldığını.cok zor ama wc lerden sıçrayan spermleri kimse kucuk gormemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?