Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba sömestr zamanı burun ameliyatı olmayı düşünmekteyim ama diş teşi tedavisi görüyorum. internette burun ameliyatı sonrası diş teli enfeksiyonundan ölen birisi olduğu hakkında bir şey var ama bilimselliği reddedilmiş. yine de telaşlıyım sizce bir sene daha bekleyip telleri çıkardıktan sonrammı yapmalıyım yoksa tel bir sıkıntı yaratır mı?
Benim kardeşim de diş teli ile burun estetiği oldu ,ama hiç bir problem yaşamadıama son zamanlarda kulak burun boğaz doktorları çok rövanşta gerçekten, estetisyenlerden (tabii istisnalar vardır) daha ilgili ve daha çözüm odaklı davranıyorlar
Benim kardeşim de diş teli ile burun estetiği oldu ,ama hiç bir problem yaşamadıama son zamanlarda kulak burun boğaz doktorları çok rövanşta gerçekten, estetisyenlerden (tabii istisnalar vardır) daha ilgili ve daha çözüm odaklı davranıyorlar
yorumunuz için teşekkürler ben bu başlığı açtığımı unutmuşum bile :) ben 2023 yılında oldum burun estetiğimi çok memnunum diş teli problem olmadı ama ona göre ağızınıza takılacak borunu değiştiriyolar metale değmemesi gerekiyormuş sanırım. ben de kbb’ye yaptırmıştım