Diş teli taktıranlar

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
herkese hayırlı akşamlar benim merak ettiğim bir şey var diş teli taktırırken diş taşları temizleniyormu?

herkese hayırlı akşamlar benim merak ettiğim bir şey var diş teli taktırırken diş taşları temizleniyormu?

Zaten diş teli taktırmadan önce çürükler varsa dolgu yaptırılmalı,diş taşı varsa da temizletilmeli.
Telden sonra doğru fırçalanmadığı taktirde diş taşı iyice birikiyor. Temizlettir derim.

gereken dolgular ve temizleme işlemi tel takılmadan önce yapılıyor. takma esnasında da dişlerin üstü temizleniyor.

elbette temizleniyor, sonra her 15 veya 30 günde bir kontrole gidip bakımını yaptırıyorsunuz zaten..

Dış teli modası eskiymiş artık dişin içinden uygulanıyormuş,dıştan görünmüyormuş haberin olsuın

Merhaba arkadaslar.
ANKARAda yaşıyorum.ust dislerimde sag tarafta 2 disim eksik bundan dolayi saga kayma olmus ve dislerim oldukca aralikli.eksik olan 2 disten birisi sut disi ki oda cikamamis kucuk duruyor.
Alt dislerimdede sadece ustteki gibi cikmamis ufak sut disi var. Bahsettigim sut disleri kopek disi yanindaki birinci azi disleri..
Sizden ricam Ankarada bu sikintimi giderecek guvenilir bir ortodontist onermeniz.
Cok acil cevab bekliyorum lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…