Diş teli yüzünden kendimi özgüvensiz hissediyorum :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Dişlerim çok eğriydi bana sonunda sabırsızlıkla beklediğim diş teli taktılar. Önceleri yani diyordum tabiikide çok eğri dişlere sahip olmaktansa diş teli takmayı tercih ederim diyordum.

Fakat diş teli taktılar ve kendimi biraz garip hissediyorum. Eskiden dişlerim çok eğri bile olsa tatlı gülümsemem vardı, şimdi gülümsemem çok garip görünüyor. Ben biraz galiba özgüvenimi kaybettim. Anlıyorsunuz beni dimi genç bir kız olarak nolucak benim bu halim? Bu bana engel midir ilişkilerimde filan?

diş teli takan biri olarak söylüyorum değildir.. Acısına tahammül ettikten sonra her şey iyi gidiyor bir süre sonra alışıyorsun.. Tellerini keşke şeffaf olanlardan yaptırsaydın daha az görünüyor..

Dişlerim çok eğriydi bana sonunda sabırsızlıkla beklediğim diş teli taktılar. Önceleri yani diyordum tabiikide çok eğri dişlere sahip olmaktansa diş teli takmayı tercih ederim diyordum.

Fakat diş teli taktılar ve kendimi biraz garip hissediyorum. Eskiden dişlerim çok eğri bile olsa tatlı gülümsemem vardı, şimdi gülümsemem çok garip görünüyor. Ben biraz galiba özgüvenimi kaybettim. Anlıyorsunuz beni dimi genç bir kız olarak nolucak benim bu halim? Bu bana engel midir ilişkilerimde filan?

ben de taktım küçükken. o zaman bende soru ediyodum. ama şimdi diş telli birini görünce bazılarına yakıştığını bile düşünüyorum. benimkini bitti diye biraz erken çıkardılar keşke biraz daha durdursaydım.

30 yaşındayım bir kaç ay sonra ben de takacağım koskoca kadın olarak. 6 ay kadar takacağım ama olsun. Sonrasını düşün, mutlu ol.

Senin gulumsmen sana garip geliyor cunku sen biliyorsun disindekini. Disardan eminim hala guzel gulumsuyorsundur :KK66: ozguvenin neden kirilsin canim bence super bisey 2 yil sonra sahip olcagin disleri dusun ve kendine ozguven depola bence. Hic olmadigin kadar guzel olcaksin :KK66:

tellerini yeni taktın sanırım. ilk 1 ay içerisinde çok hızlı düzelme oluyormuş dişlerde. düzeldiğini gördükten sonra iyi hissedersin kendini. tel tatlı duruyor bence.. :)

Valla o diş telini çıkartınca pırlanta gibi dişler oluyor , bende çok özeniyorum öyle dişe sahip olanlara. Özgüvenini yitircek bişi yok , eskisinden daha güzel gülümsemen olucak , kendini motive et yerden yere vurma bir diş teli için.

Benim istediğim şeyi sen yapmışsın..
Diş telini çok istiyorum..
Önceki bi dişim diğerinin üstüne binik..
Alttakiler daha çok birbiryle bitişik ama gözükmüyor onları dert etmiyorum ama üstleri dert ediyorum.
Öyle bi imkanım olsa özgüvenimi sanırım zedelemez..
Çünkü sonucu mağlum..
Süper dişlere sahip olmak var..
Ama şimdi fotoğrafta dişlerimi gösteremiyorum..
Bazılarına bakıp bakıp içim giderken ben bunu yapamıyorum..
Öyle bi imkanım olsa..
Benim yaşım 19 seninkini bilmiyorum yani bende bi genç kızım ama öyle bi imkanım olsa takarım..
Tek sıkıntım yaralarım ağrılarım olurdu..
Benim bi arkadaşım var 2 yıldır takıyor ve dün instagramına baktım tüm dişlerini gösteriyor..
Bi insan bişeye bu kadar mı özenir ya..
Resmen imreniyorum..
Maddi külfeti çok olucak bişeyde diyemiyorum aileme zaten babam karşı çıkar bu duruma o kadar maddi anlamda birde benimle ilgili yaptığı iyilikleri yüzümede vurmuştu zamanında..
Engel değil..
Beni düşün bak ne kadar imrendiğim halde ne kadar istediğim halde yapamıyorum..
Sense yapabilmişsin dayan 2 yıl bişey değil sonucu çok güzel olucak :)

Ben de taktım 25 yaşımda falandım. 1-2 ay sonra ayrılmaz bir parça oluyor zaten alışıyorsun:)
Benim dişlerim kazma gibi kocaman bir de üst üste çarpık olunca daha bir sinir oluyordum. Rengi de öyle bembeyaz değil genetik olarak.
Hala dişlerimin yapısını-rengini beğenmem ama en azından rahatça gülebiliyorum:)

bende yaklaşık 3 aydır takıyorum sen ne kadar takıosun bilmiyorum ama benim üst dişlerim düzeltiği için ben rahatca gülüyorum cok takma kimse mükemmel değil

2 sene sıkıntı çekersiniz kısmetse bir ömür doyasıya gülersiniz düzgün dişleriniz olur.Bardağın dolu tarafından bakın :)

çok kısa bir süre sonra alışacaksın..ve çıkarıldığı zaman ohh be iyiki takmışım diceksin...yurt dışında neredeyse herkes takıyor..bizim ülkemiz pahalı olduğu için çok yaygın deil..sen şanslısın yani :KK39:

Senin gulumsmen sana garip geliyor cunku sen biliyorsun disindekini. Disardan eminim hala guzel gulumsuyorsundur :KK66: ozguvenin neden kirilsin canim bence super bisey 2 yil sonra sahip olcagin disleri dusun ve kendine ozguven depola bence. Hic olmadigin kadar guzel olcaksin :KK66:
Evet sonuç çok daha iyi olucak orası öyle, ben diş teli takmayı 8 yıldır bekliyordum o zamanlar ergendim bana yetişkin olmamı tamamen büyümemi beklememi söylediler. Şimdi 2 yıl kalmış o kadar seneler aşırı eğri dişlerimden özgüvensizlik duya duya üzülerek geziniyordum şimdi de insan ah keşke o 2 sene hemen geçse diş telini çıkarsalar hemen sonuca ulaşsam diyor:KK70:

tellerini yeni taktın sanırım. ilk 1 ay içerisinde çok hızlı düzelme oluyormuş dişlerde. düzeldiğini gördükten sonra iyi hissedersin kendini. tel tatlı duruyor bence.. :)
Gerçekten mi? Sen taktın mı bir ay içersinde bir değişme oldu mu?:KK8:

Benim istediğim şeyi sen yapmışsın..
Diş telini çok istiyorum..
Önceki bi dişim diğerinin üstüne binik..
Alttakiler daha çok birbiryle bitişik ama gözükmüyor onları dert etmiyorum ama üstleri dert ediyorum.
Öyle bi imkanım olsa özgüvenimi sanırım zedelemez..
Çünkü sonucu mağlum..
Süper dişlere sahip olmak var..
Ama şimdi fotoğrafta dişlerimi gösteremiyorum..
Bazılarına bakıp bakıp içim giderken ben bunu yapamıyorum..
Öyle bi imkanım olsa..
Benim yaşım 19 seninkini bilmiyorum yani bende bi genç kızım ama öyle bi imkanım olsa takarım..
Tek sıkıntım yaralarım ağrılarım olurdu..
Benim bi arkadaşım var 2 yıldır takıyor ve dün instagramına baktım tüm dişlerini gösteriyor..
Bi insan bişeye bu kadar mı özenir ya..
Resmen imreniyorum..
Maddi külfeti çok olucak bişeyde diyemiyorum aileme zaten babam karşı çıkar bu duruma o kadar maddi anlamda birde benimle ilgili yaptığı iyilikleri yüzümede vurmuştu zamanında..
Engel değil..
Beni düşün bak ne kadar imrendiğim halde ne kadar istediğim halde yapamıyorum..
Sense yapabilmişsin dayan 2 yıl bişey değil sonucu çok güzel olucak :)

Çok teşekkür ederim, İNŞALLAH sana da nasip olur:KK60:

bence kafaya takılacak bir sorun değil

diş teli çıkınca inci gibi bir dişe sahip olacağınızı düşünün

10 aydır oğlumda var diş teli

dişleri o kadar yamuktu ki şimdi inci gibi maşallah

yamuk haline bakıp bakıp gülüyoruz

X