- Konu Sahibi real_queen
arakadaşlar bebeklerimiz dişleri çıktı...iyi kötü biz ne yiyorsak yemeğe de başladılar. peki bu diş temiziğini nasıl yapacağız.. emrenin üsti dişi çıkarken baya problem olmuştu sürme kisti denen birşey bununla ilgili internette araştırma yaparken görmüştüm güzel temzilenmesze yavrularımızın incileri çürüyebilir mişi çok fena...
bu resmi bi internet sitesinde gördüm...
özellikle gece meme veya biberonla beslendikten sonra su mutlaka verimeliymiş ben veriyorum her sefer. ayrıca gün içerisinde de ağızını dişlerini gazlı bez ile silmek gerekiyormuş..ama emre ağzına parmağımı sokturmuyo. siz neler yapıyosunuz diş temizliği ileilgili. jokerde bebek diş fırçası görmüş eşim ama pek beğenmemiş ne yapmalıyız. 2008 anneleri siz de yardımcı olur musunuz?

özellikle gece meme veya biberonla beslendikten sonra su mutlaka verimeliymiş ben veriyorum her sefer. ayrıca gün içerisinde de ağızını dişlerini gazlı bez ile silmek gerekiyormuş..ama emre ağzına parmağımı sokturmuyo. siz neler yapıyosunuz diş temizliği ileilgili. jokerde bebek diş fırçası görmüş eşim ama pek beğenmemiş ne yapmalıyız. 2008 anneleri siz de yardımcı olur musunuz?