Diş yamukluğu

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
336
118
33
Merhaba, uzun zamandır ön dişlerimin çapraşıklığı canımı sıkıyor. Aslında başta sempatik geliyordu ama herkesin dişleri inci gibi olunca bana çirkin gelmeye başladı. Tel de yaptıramam ben kendimi biliyorum.
İnvisilign tedavisi var ama o da çok pahalı.

Yamuk dişler insanı modern dünyada geri kalmış mı gösteriyor? Bu yüzden kimse beni beğenmiyor olabilir mi?
Bazen çok takıyorum konuşurken bazen tükürükler çıkıyor çok utanıyorum ondan sebep mi bilmiyorum

Var olan tedavileri yaptiramayacaginizi dusunuyorsaniz, dislerinizle barismaktan baska çareniz yokki?

Gizli tel olabilir diş arkasından önden gözükmez .

Ayrıca dişler sağlamsa çokta dert etmeyin, hiç dişi eğri die beğenilmeyen kadın duymadım ben .

Dişim eğri, çenem yan kapanıyor bileğim kalın ayağım taraklı elime de alyans bile yakışmıyor ve daha bir çok şey güzel kadın tanımına uymayan bir çok özelliğim var. Ve bu çok normal, inan ki herkesin dişi düzgün herkesin parmakları kalem değil. ama beğenen beğeniyor üzülme gerçekten seven çıkınca kaşının altında gözü var ne güzel der yine beğenir. Diş konusunda sadece dişçi sen bu dişleri düzeltmedikçe sürekli gelirsin diş ipi bile paklamaz demişti

Diş teli yaptiramama sebebiniz nedir? Ben 30 yaşından sonra şeffaf diş teli taktırdım, hatta düğünümde diş tellerim vardı. Hepsine değdi acikcasi

Gizli tel olabilir diş arkasından önden gözükmez .

Ayrıca dişler sağlamsa çokta dert etmeyin, hiç dişi eğri die beğenilmeyen kadın duymadım ben .
Teşekkür ederim. Ağzım biraz sıkıntılı yemek yememi zorlaştırır diye her şeye korkuyorum.
Ne bileyim diş yamukluğu olan pek insan yok o yüzden ben kendimi ezik hissediyorum

Teşekkür ederim. Ağzım biraz sıkıntılı yemek yememi zorlaştırır diye her şeye korkuyorum.
Ne bileyim diş yamukluğu olan pek insan yok o yüzden ben kendimi ezik hissediyorum
benımde burnum çok büyük napak ölmek mi Boşver Allah en güzel şekilde yaratmış bizleri elhamdülillah azalarımız tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…