Dışardan bir göz olarak yorum istiyorum

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Merhaba 2.5 yıllık geçmişim olan bir sevgilim ve 3 yıllık geçmişim olan bir arkadaşım var. Yapı olarak kıskanç bir insanım. Fakat özellikle bu arkadaşım ve sevgilimin olduğu ortamlarda Sevgilimi arkadasimdan kiskandigimi farkettim. Acı bir durum. Buna şu an örnek verebileceğim bir kaç örnek..

1 yıl oncesiydi sanırım. Eğlenmek için iskambil kağıtları ile fal gibi birsey yapıyorduk. Sevdiğin ya da sevgilinin adının harfleri kadar kart acip (örneğin sevgilinin adı ali 3 tane kart aciyoruz) o şekilde bişeyler vs. Arkadaşımla böyle vakit geçip gülüyoruz. Bu bana dedi ki 5 tane kagit aç dedi kime yapıyoruz bunu dedim boşver dedi. Sen bak bir fala dedi. Belki de gelecekteki sevgilim adı da x dedi(benim sevgilimin adını söyledi) bir an şaşırdım ama aldırış etmedim.

bir diğer örnek. bir gün oturuyoruz 4 kız ben bulasik yıkıyorum bunlar bana bişeyler demiş duymadım. O yakın arkadaşım da saftir benim arkadaşım elinden sevgilisini alsak ruhu duymaz dedi. Yine bir şok ama üstünde durmadim. Bunlar 1 yıl önce falan olanlar.

Yılbaşı kutlamak için bugün arkadaslarimizla oturduk sevgilim ve arkadaşım da var. Bir yanımda o bir yanımda diğeri oturuyor. Evde kedi var arkadaşımın üzerine atladı o da sevmez pek. Koltuğun köşe tarafina geçmek istedi ama x de yanımda otursun kediden korusun dedi. Ben korurum seni dedim ben oturdum. Fotoğraf cekilelim dedik arkadaşım 'ben aranıza oturayim sizin' dedi. Daha ufak tefek başka örnekler daha var.

Abartiyor muyum paranoyak miyim bilmiyorum. Arkadaşıma bunu kondurmak istemiyorum ama şimdi farkettim de 1 yıl önceki muhabbet bile aklıma kazinmis. Arkadaşımı çok seviyorum. O da beni sever her anında yanimdadir.. Arkadaşlar dışardan bir göz olarak bana yorum yapar misiniz. Kimsenin gunahini da almak istemiyorum ama içimde de tuhaf birsey var. Cevaplayacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun

kadin hisseder diyip susuyorum...
Inan bilmiyorum. belki de arkadaşım erkek arkadaşımı insan olarak seviyor.bunu söyler de zaten. ya gerçekten böyle bişey düşünürken bile pişman oluyorum bazen. erkek arkadaşıma da bakıyorum hal ve hareketlerine laf anlatırken dönüp kızın yüzüne baksa aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor. Iyi hissetmiyorum

Dikkatli olmakta fayda var.

Dikkatli olmakta fayda var.
Yazdığım örneklere bakildiginda evet. Yani şaka niyetli de olabilir belki yapılanlar patavatsizlik da olabilir belki. Belki bir anlık bir boşluk oldu beğendi ama geçti de olabilir mi. Arkadaşım benim için çok değerli inanin çok değerli onu kaybetmek istemem. Sevgilimden vazgeçerim ama arkadasimdan Allah kısmet ettiigi sürece vazgecemem.. Bir de dediğim gibi yapı olarak da kıskanç bir insanım ama.. Yorumunuz için teşekkür ederim

Ben olsam bende kiskanirdim sevgilinizle onu yanyana getirmeyin bence bu ne bicim örnekler konusmalar öyle sinirleniyorum böyle durumlara

Ben olsam bende kiskanirdim sevgilinizle onu yanyana getirmeyin bence bu ne bicim örnekler konusmalar öyle sinirleniyorum böyle durumlara
Evet bende sinirleniyorum ama sonra arkadasimla ikimiz olduğumuz zaman o kadar cana yakın kardeşim gibi ya pişman oluyorum sen abartiyosun diyorum ama küçük küçük örnekler. . Sinek ufak ama mide bulandirir gibi..

Dikkat edin bence. Paranoyaklik degil bu ne hissediyorsaniz o gercek.
Nasıl davranmaliyim peki ne yapmaliyim. erkek arkadaşıma da söyledim bir kere hataya düşüp. saçmalama böyle bir şey olabilir mi hem ben seni seviyorum o da senin arkadaşın dedi. Bu aksam da biraz surat yaptım haliyle. Ama bir kere daha erkek arkadaşımla konuşup aklına sorarım diye korkuyorum.

Evet bende sinirleniyorum ama sonra arkadasimla ikimiz olduğumuz zaman o kadar cana yakın kardeşim gibi ya pişman oluyorum sen abartiyosun diyorum ama küçük küçük örnekler. . Sinek ufak ama mide bulandirir gibi..

Aynen öyle bide sevgilimden vazgecerim ondan vazgecmem demissiniz ama bu hayatta babana bile güvenmiceksin tabili arkadasligini kesme ama ikisinin her hareketine dikkat et bi süre caktirmadan

Ben de boyle bir sey yasadim. Ne hissettiysem dogru cikti. Siz yine sevgilinize dillendirmeyin. Boyle bir sey olsada inkar edecek haliyle. Benim de aklima suan bir sey gelmiyor. Kizin agzini arayabilirsiniz

Aynen öyle bide sevgilimden vazgecerim ondan vazgecmem demissiniz ama bu hayatta babana bile güvenmiceksin tabili arkadasligini kesme ama ikisinin her hareketine dikkat et bi süre caktirmadan
dikkat ediyorum hareketlerine. bazen çekilip uzaktan bi bakıyorum. ama o zamanda bişey yok gibi geliyor bana.

Ben de boyle bir sey yasadim. Ne hissettiysem dogru cikti. Siz yine sevgilinize dillendirmeyin. Boyle bir sey olsada inkar edecek haliyle. Benim de aklima suan bir sey gelmiyor. Kizin agzini arayabilirsiniz
Bugün arkadaşıma sen benim x ile mutlu olmamı istiyorsun onu sevdin bence iyice dedim. O da ilişki senin ilişkin mutlu olmak da olmamak da senin elinde x'i severim iyi çocuk. sen nasıl mutluysan dedi. sarıldı öptü. Uyumaya gitti.

Olur tabi niye olmazsın.
Şuanki eşime sevgiliyken kız arkadaşım gözümün önünde yazmıştı.
Herşey beklenir insan oğluna

Back
X