Dışardan bir göz olarak yorum istiyorum

Ates bacayi sarmadan onlemini al. !
Yada bundan sonra sevgilin ve arkadasini birarada olacak ortamlardan uzak tut:KK4:

Bu konuda biraz haklı olabilirsin. Sonuçta bilemeyiz şüphelerin yersiz mi değil mi ama önlem almakta fayda var.

Abartmiyorsun paranoyakta degilsin kiz arkadasinin sevgilinde gozu var bu kadar acik ve net soyluyorum . Ben hicbir arkadasimin sevgilisiyle oyle diyaloglar kurmadim ne kadar samimi olsakta cok gereksiz herkes haddini seviyesini bilmeli ! Size sinyalleri bir yil onceden vermis zaten . Kimse en yakin arkadasinin sevgilisi hakkinda boyle seyler konusupta yanima otursun beni korusun falan demez bence herseye dahada farkli gozle bakin ayrintilarda dahada cok sey gorebileceginize eminim ya sizi kiskandigindan elde etmeye calisiyor sevgilinizi yada gercektn ona karsi birseyler hissediyor boyle insanlarin hayatinizda yeri olmamali erkek arkdsinizida gozlemleyn bence ona karsi.

eninde sonunda patlak verir sevgilinle senin iliskin yolunda gidiyor mu ki

bence direkt söyle sen hayırdır macera peşinde misin de. haklısın çünkü. ne kadar dikkat etsen illa aynı ortama gelecekler. bence boz kızı.

gizmo'cum öncelikle başka bir durum hakkında konu açmana çok sevindim gerçekten (söylemeden geçemedim):KK45:

şimdiki konuna gelirsek yorumları tam okumadım ama dikkatli ol derim. bi zamanlar aranızda soğukluk da olmuş gibiydi sevgilinle bundan cesaretle bi yakınlaşma düşünmüş de olabilir kız arkadaşın.

Merhaba 2.5 yıllık geçmişim olan bir sevgilim ve 3 yıllık geçmişim olan bir arkadaşım var. Yapı olarak kıskanç bir insanım. Fakat özellikle bu arkadaşım ve sevgilimin olduğu ortamlarda Sevgilimi arkadasimdan kiskandigimi farkettim. Acı bir durum. Buna şu an örnek verebileceğim bir kaç örnek..

1 yıl oncesiydi sanırım. Eğlenmek için iskambil kağıtları ile fal gibi birsey yapıyorduk. Sevdiğin ya da sevgilinin adının harfleri kadar kart acip (örneğin sevgilinin adı ali 3 tane kart aciyoruz) o şekilde bişeyler vs. Arkadaşımla böyle vakit geçip gülüyoruz. Bu bana dedi ki 5 tane kagit aç dedi kime yapıyoruz bunu dedim boşver dedi. Sen bak bir fala dedi. Belki de gelecekteki sevgilim adı da x dedi(benim sevgilimin adını söyledi) bir an şaşırdım ama aldırış etmedim.

bir diğer örnek. bir gün oturuyoruz 4 kız ben bulasik yıkıyorum bunlar bana bişeyler demiş duymadım. O yakın arkadaşım da saftir benim arkadaşım elinden sevgilisini alsak ruhu duymaz dedi. Yine bir şok ama üstünde durmadim. Bunlar 1 yıl önce falan olanlar.

Yılbaşı kutlamak için bugün arkadaslarimizla oturduk sevgilim ve arkadaşım da var. Bir yanımda o bir yanımda diğeri oturuyor. Evde kedi var arkadaşımın üzerine atladı o da sevmez pek. Koltuğun köşe tarafina geçmek istedi ama x de yanımda otursun kediden korusun dedi. Ben korurum seni dedim ben oturdum. Fotoğraf cekilelim dedik arkadaşım 'ben aranıza oturayim sizin' dedi. Daha ufak tefek başka örnekler daha var.

Abartiyor muyum paranoyak miyim bilmiyorum. Arkadaşıma bunu kondurmak istemiyorum ama şimdi farkettim de 1 yıl önceki muhabbet bile aklıma kazinmis. Arkadaşımı çok seviyorum. O da beni sever her anında yanimdadir.. Arkadaşlar dışardan bir göz olarak bana yorum yapar misiniz. Kimsenin gunahini da almak istemiyorum ama içimde de tuhaf birsey var. Cevaplayacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun

Bundan 2 yıl kadar önce olsa abartiyorsun derdim ama 2 yılda kazandigim tecrubelerden ve yasadiklarimdan dem vurarak sana söylüyorum ki abartmiyorsun, paranoyakta degilsin bazı insanlar düşündüğümüz kadar iyi niyetli degil malesef madem seni rahatsiz ediyor psikolojini olumsuz etkiliyor bunu dile getir bırak sonra o düşünsün hatasını kızlar lütfen kim olursa olsun sizin psikolojinizi ruh halinizi kötü yönden etkileyen insanları kendinizden uzak tutun hayat o zaman daha güzel emin olun. bir erkek icin arkadaşından vazgeçme diyenler olcak bi gün oda gidicek diyecekler varsın gitsin hepsi gitsin sen iyi ol be canım dile getir bunu emin ol o olsa getirirdi daha önce denenmistir.

Hissettiysen doğrudur arkadaşım.kimse kimseyi durduk yere kıskanmaz.ben arkadasinin soylediklerinin saka oldugunu dusunuyorum.ama bi gercek varki senin hissettiklerin yaniltmaz...

Arkadaş adı altında sırtımda çok bıçak yarası oluştu. Kimseye güvenme.

Ayrıca sevgilinle buluşurken o niye yanınızda?

Hata sende sevgiline ayırdığın zamanlarda arkadaşının ne işi var sizin yanınızda? Cok yakin arkadaşım sevgilisiyle sorun yaşıyordu onları barıştiracagim diyen sürekli yanlarındaki başka bir bayan arkadaş o adamla evleniyormus şok olduk. Bu kadar ilişkinize sokmayın arkadaslarinizi

Her kadin hisseder
Sizde hissediyorsunuz
Sevgilinizi uzak tutun arkadaşinizdan

Arkadaşlık güzel şeydir
Ama arkadaşının sevgilisiyle arkadaşlık bana pek sevimli gelen bir durum değil
Senin arkadaşın sana yakın olmalı, anlattığın örnekleri ucuca ekleyince pek hoş bir tablo çıkmıyor
Samimiyeti kesersen sonradan canın yanmaz, ben haksız bulmadım kuruntularını

Hiç iyi şeyler hissetmedim anlattıklrınızdan dikkatli olmakta fayda var çok sevgilinizle aynı ortamda bulundurmayın :KK14:

Böyle hikayelerin sonu genellikle "Meğer yıllardır içimde x'e karşı bir şeyler varmış ama arada sen olduğun için bastırmışım,çok üzgünüm" şeklinde oluyor.
Arkadaşın bana çok tekinsiz geldi,hiç sevmem gereksiz laubaliliği.Dikkatli ol derim.

Allah başa vermesin anlattıkların hıç hoş değil ne münasebet derler yani sende dikkatli ol arkadaşın belki senin kadar değer vermiyordur dostluğunuza...
Bana karşı çok iyi demişsin belki bişeylerin üstünü kapatıyordur o şekilde belki de vicdan yapıyordur bilemezsin..
Gözlemle , Bize de haber vermeyi unutma ha :KK19:

Back
X