Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorumkadin hisseder diyip susuyorum...
daha dikkatli olucam canım Sağol yorum için.Ates bacayi sarmadan onlemini al. !
Yada bundan sonra sevgilin ve arkadasini birarada olacak ortamlardan uzak tut![]()
dikkatli bir şekilde incelemedeyim şu an :)Bu konuda biraz haklı olabilirsin. Sonuçta bilemeyiz şüphelerin yersiz mi değil mi ama önlem almakta fayda var.
Rica ederim canım. İnsanlara güvenmek iyi bir şeydir seni yadirgamiyorum ama.düşmez kalkmaz bir Allah. Herkes hata yapabilir en yakın.dostunuz olsa dahi..teşekkür ederim canım yorumun için..
Merhaba 2.5 yıllık geçmişim olan bir sevgilim ve 3 yıllık geçmişim olan bir arkadaşım var. Yapı olarak kıskanç bir insanım. Fakat özellikle bu arkadaşım ve sevgilimin olduğu ortamlarda Sevgilimi arkadasimdan kiskandigimi farkettim. Acı bir durum. Buna şu an örnek verebileceğim bir kaç örnek..
1 yıl oncesiydi sanırım. Eğlenmek için iskambil kağıtları ile fal gibi birsey yapıyorduk. Sevdiğin ya da sevgilinin adının harfleri kadar kart acip (örneğin sevgilinin adı ali 3 tane kart aciyoruz) o şekilde bişeyler vs. Arkadaşımla böyle vakit geçip gülüyoruz. Bu bana dedi ki 5 tane kagit aç dedi kime yapıyoruz bunu dedim boşver dedi. Sen bak bir fala dedi. Belki de gelecekteki sevgilim adı da x dedi(benim sevgilimin adını söyledi) bir an şaşırdım ama aldırış etmedim.
bir diğer örnek. bir gün oturuyoruz 4 kız ben bulasik yıkıyorum bunlar bana bişeyler demiş duymadım. O yakın arkadaşım da saftir benim arkadaşım elinden sevgilisini alsak ruhu duymaz dedi. Yine bir şok ama üstünde durmadim. Bunlar 1 yıl önce falan olanlar.
Yılbaşı kutlamak için bugün arkadaslarimizla oturduk sevgilim ve arkadaşım da var. Bir yanımda o bir yanımda diğeri oturuyor. Evde kedi var arkadaşımın üzerine atladı o da sevmez pek. Koltuğun köşe tarafina geçmek istedi ama x de yanımda otursun kediden korusun dedi. Ben korurum seni dedim ben oturdum. Fotoğraf cekilelim dedik arkadaşım 'ben aranıza oturayim sizin' dedi. Daha ufak tefek başka örnekler daha var.
Abartiyor muyum paranoyak miyim bilmiyorum. Arkadaşıma bunu kondurmak istemiyorum ama şimdi farkettim de 1 yıl önceki muhabbet bile aklıma kazinmis. Arkadaşımı çok seviyorum. O da beni sever her anında yanimdadir.. Arkadaşlar dışardan bir göz olarak bana yorum yapar misiniz. Kimsenin gunahini da almak istemiyorum ama içimde de tuhaf birsey var. Cevaplayacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun