Disari cikma fobisi mi olusuyor

Aynı kaderi paylaşıyoruz.Benimde anksiyeteyle birliktr sosyal fobim var.Bağlandım kanldım eve.Market alışverişimi bile eşime sipariş veriyorum.Binde bir çookk gerekli birşy olursa çıkıyorum...

Evet bir meşguliyet şart ama onuda yapamıyorum.Derin mevzular :)

Ve bende bebek tedavisindeyim,yakın zamandada ameliyat olacağım :(

Aynı kaderi paylaşıyoruz.Benimde anksiyeteyle birliktr sosyal fobim var.Bağlandım kanldım eve.Market alışverişimi bile eşime sipariş veriyorum.Binde bir çookk gerekli birşy olursa çıkıyorum...

Evet bir meşguliyet şart ama onuda yapamıyorum.Derin mevzular :)

Ve bende bebek tedavisindeyim,yakın zamandada ameliyat olacağım :KK43:
Ins hakkinda hayirlisi olur bende dermoid kist ameliyati oldum laparoskobi ve kasiktan kesilerek iki gune ayaklandim ama odem topladim iyice umut iste.bekliyorum bebis ins rabbim bizede nasip eder

İnsan uzun süre evden cikmayinca bir süre cıkmak istemiyor
Yani bende böyle oluyor.

Şöyle bir okudumda konuşulanları bebek istiyorsaniz onun stresi sizi yormuştur caniniz evde oturmak istiyorsa oturun sadece bunu takinti yapmayin neden oturuyorum diye...demek ki ruhunuzun buna ihtiyaci var...hayirlisiyla bir bebeginiz olunca degisecektir ihtiyaclariniz...☺

Şöyle bir okudumda konuşulanları bebek istiyorsaniz onun stresi sizi yormuştur caniniz evde oturmak istiyorsa oturun sadece bunu takinti yapmayin neden oturuyorum diye...demek ki ruhunuzun buna ihtiyaci var...hayirlisiyla bir bebeginiz olunca degisecektir ihtiyaclariniz...☺
ınsallah cok tsklerr

Back
X