Dışarı çıkmak için can atan koca

Kocanız evli ama bekar takılmak istiyor. Eğer siz takmayıp evde oturayım bende keyfime bakayım yok çocukları alayım çıkayım derseniz onun işine gelir. “Senin özel alanın varsa benimde özel alanım olucak ve sen bakıcaksın çocuklara bende çıkıcam. Madem birbirimize iyi gelmiyoruz herkes ayrı gezsin bundan sonra artık nereye kadar giderse”deyin. Bende eşime “birgün senin evde olman beni rahatsız ederse bilki
Artık seni hiç sevmiyorumdur”demiştim. Ki benimki iş için çıkıyordu.

Bunlar genelde bekarken kendilerini belli ediyorlar

Arkadaşımın eşi böyle, evlendikleri günden beri 8-9’dan önce eve gelmez çalışma saatlerini karısının evde olduğu saatlere ayarlıyor

Sevgisizlik ve gözüdışardalık bu başka bir şey değil

Ay şiddet de varmış zaten şok oldum eski konunu okuyunca

Bir de kızar şimdi eskilerle ne alakası var bu sorunum yepyeni? diye

Eşim yoğun çalışıyor vardiyalı bir gün evde bir gün yok olduğu günde maça gidiyor ben bunu sorun yapınca da ne var 1 2 saat gidip geliyorum diyor zaten akşam 6 buçuk da eve geliyor yeemeğini yiyor 8 buçuk 9 da hoop spora gece çalıştığında da öyle bende gündüz gidiyorum bazen hiç göremiyorum birbirimizi göreceğimiz zamanda dışarı çıkıyor itiraz edeince de ne var 1 2 saat diyor ayrıca biri okula giden biri bebek 2 de çocuğumuz var o kadar yük sırtımdaki yani bazen diyorum bu adam sadece yemek yiyor yatıyor evde....benimle ilgili hiç bir planı yok ben sorun çıkarınca da beni suçluyor çalışıyorum hiç dışarı çıkmıyorum bilmem ne hafta sonu için plan yapmıştık çocukları bırakacaktır baktım bugün arkadaşları ile plan yapmış bozuldum sonra kendime engel olamadım sorun çıkardım kavga ettik şimdi beni araya sıkıştırmaya çalışıyor ama benimle yaptığı plan üzerine nasıl başka plan yapar beni önemsemiyor 2 çocukla çalışan bir kadınım mücadelemi görmüyor. Bugün tartışmada bana seni bazen böyle huzursuzluk yapınca öldürmek istiyorum dedi ama gerçekten öldürmek dedi şimdi bana yazıyor çiziyor yarın gidelim diye ayrıca evde de yok planını iptal etmedi çıktı dışarı hiç bir şey engel olmuyor kendisine bende evde kendimi yemekle meşgulüm.
Çok haklısınız. Hafta içi için birşey diyemiyorum ama eşiyle ailece plan yapıp üstüne arkadaşlarıyla yapması malesef bizlerde değersizlik hissi yaratıyor.

Back
X