Dışarı çıkmak için can atan koca

Her ikisi de yani bana dair hiç fikri yok gibi bende sıkıldım mı bunaldım mı iş çocuk başka hiç hayatım yok boş zamanlarımda ödev yaptırıyorum yani bir kere mutfağı yalandan toplasa geçen topladım ya diyor bir daha sanki hiç yemek yenmiyor
Ayy amaan çalışıyormuşsun da çocuklarınla ye iç gez ya. Evi de b.k götürsün. 🤣

Yorum yapmayayım diyorum da.... Bir değil üç değil, beş değil, haftasonlari dahil b.k mu var sürekli sürekli, ne sana ne cocuklarina değer vermiyor.
İstediğin kadar kavga et böyle gelmiş böyle gidersiniz.
Ha bir dee gerçekten öldürmek istiyorum derken???
Bunun ağıza alınması bile ne kadar sağlıklı???
Çalışan kadınsin, yalnız oturacaksan, çocukları yalnız buyuteceksen, her işi yalnız yapacakcan koca diye bu adamı boşuna tutma. Bı halta yaramıyor çünkü.

2 sene konuştuk 1 sene nişanlı kaldık. 2 buçuk sene sonra da çocuk oldu çocuklarım arasında 7yaş var 11 yıl oldu evleneli ama bilmiyorum ya karakter meselesi bazen gerçekten çok bilinmiyor 2. Çocuktan önce herşey yolunda gibiydi çocuk olunca ben doğal olarak kısıtlandım ama bu kadar anlayışsızlık adil değil
Çocuklara bu akşam sen bakıyorsun ben X Ile tiyatro/cafe vs gidiyorum diyeceksin o haftada kaç gün gidiyorsa sen de gideceksin başka türlü anlamaz.

Oooo öldürme lafını görmedim bu adamı neden çekiyorsun sen iyi misin?

Son düzenleme:
2 çocukla cesaret konusunda sıkıntı dayım ama arkadaşım da böyleydi en son ip koptu bizde o süre daha dolmadı galiba
Hayir yanlis anlamayin, adam evde yok, oldugu anlardada ölümle tehdit edecek kadar deli, yani ne o 2 çocuk ne de siz bunu hakediyor olamazsiniz, muhtemelen bu disari cikmak icin ölumle tehdit edecek hale gelmesinin sebebide erkeklerin degil bir kadının yanına gitmesidir ya da fena halde dangalak arkadaslari vardir, evli adamla disari cikamamasi uzerinden dalga gecmislerdir.

Her turlu cekilesi degil.

Eşim yoğun çalışıyor vardiyalı bir gün evde bir gün yok olduğu günde maça gidiyor ben bunu sorun yapınca da ne var 1 2 saat gidip geliyorum diyor zaten akşam 6 buçuk da eve geliyor yeemeğini yiyor 8 buçuk 9 da hoop spora gece çalıştığında da öyle bende gündüz gidiyorum bazen hiç göremiyorum birbirimizi göreceğimiz zamanda dışarı çıkıyor itiraz edeince de ne var 1 2 saat diyor ayrıca biri okula giden biri bebek 2 de çocuğumuz var o kadar yük sırtımdaki yani bazen diyorum bu adam sadece yemek yiyor yatıyor evde....benimle ilgili hiç bir planı yok ben sorun çıkarınca da beni suçluyor çalışıyorum hiç dışarı çıkmıyorum bilmem ne hafta sonu için plan yapmıştık çocukları bırakacaktır baktım bugün arkadaşları ile plan yapmış bozuldum sonra kendime engel olamadım sorun çıkardım kavga ettik şimdi beni araya sıkıştırmaya çalışıyor ama benimle yaptığı plan üzerine nasıl başka plan yapar beni önemsemiyor 2 çocukla çalışan bir kadınım mücadelemi görmüyor. Bugün tartışmada bana seni bazen böyle huzursuzluk yapınca öldürmek istiyorum dedi ama gerçekten öldürmek dedi şimdi bana yazıyor çiziyor yarın gidelim diye ayrıca evde de yok planını iptal etmedi çıktı dışarı hiç bir şey engel olmuyor kendisine bende evde kendimi yemekle meşgulüm.
Benimkide 24-izin şeklinde çalışıyo. Adamın dışarı çıkmaya mecali kalmıyor bu enerji nerden geliyor yahu.
Şimdi okudum, öldürmek istiyorum ne demek ya ? O ne demek ? Ciddi mi bu cibiliyetsiz sirk hayvanı ?

2 çocukla cesaret konusunda sıkıntı dayım ama arkadaşım da böyleydi en son ip koptu bizde o süre daha dolmadı galiba
Nasıl kopmaz?
Kocanız neler yapmış size.
Öldürmek geliyor içimden demiş ya, daha önce defalarca şiddet göstermiş, silah doğrultmuş.
Ölmeniz mi lazımdı o iplerin kopması için?
Şimdi onlar geride kaldı falan yazarsınız belki bilmiyorum ama o zaman kopmayan ipler daha da kopmaz.
Hayat boyu bu saçmalıkları çekersiniz siz.

Son düzenleme:
2 sene konuştuk 1 sene nişanlı kaldık. 2 buçuk sene sonra da çocuk oldu çocuklarım arasında 7yaş var 11 yıl oldu evleneli ama bilmiyorum ya karakter meselesi bazen gerçekten çok bilinmiyor 2. Çocuktan önce herşey yolunda gibiydi çocuk olunca ben doğal olarak kısıtlandım ama bu kadar anlayışsızlık adil değil
Bence evlenmeden önce; "kötü"+"yorucu" bir gezi seyahatine siz vesile olduğunuz da yani sizi hatalı gördüğünde, 2 hafta boyu hergün hastaneye gittiğinizde, aynı evde yaşayıp ona temizlik hakkında kural koyduğunuzda temizliği paylaşım istendiğinde, yemek olayında kadını hizmetçi gibi görmediğinde; tüm bunlar olurken cinsellik bir oltaya takılmış onu motive ve rol yapmasını sağlayacak bir ödül olmadığında bir insanın kişiliğinin %70ı öğrenilmiş olur.

Bence önce yemek ödülü kesilmeli neden böyle oldu derse "şu konuda önce özür dilemeni ve değişim bekliyorum yoksa yemek yok " dersin baktın yine özür dilemiyor çamaşır ödülü kesilmeli baktın yine dilemiyor ütü kesilmeli baktın yine dilemiyor temizlik vb. derken baba evine kadar gider bu iş. Bilmiyorum mantıklı mı ama bence ev işi yapmak erkeğe ödüldür

Son düzenleme:
Nasıl kopmaz?
Kocanız neler yapmış size?
Öldürmek geliyor içimden demiş ya, daha önce defalarca şiddet göstermiş, silah doğrultmuş.
Ölmeniz mi lazımdı o iplerin kopması için?
Şimdi onlar geride kaldı falan yazarsınız belki bilmiyorum ama o zaman kopmayan ipler daha da kopmaz.
Hayat boyu bu saçmalıkları çekersiniz siz.
Yoooo geride kalan hiç bir şey yok aslında

Çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Ciddi konuşmanın her zaman sonucu kavga ve nedense hep ben anlayışsız suçlu oluyorum artık tahammül edemiyorum. Bana bir tek sen sorun yapıyorsun diyor diğer eşlerle kıyaslıyor.
Sizde onu diğer eşlerle kıyaslayın o zaman.
Ve haftada bir 2 saat sizde çocukları eşinize bırakıp dışarı çıkın.
Sizin arkadaşınız yok mu kahveye içmeye buluşmaya çıkın.
Veya tek başınıza oturun kafede.
Sizi sadece eş ve anne rolünde görüyor belli ki bu kadının da ihtiyaçları var demiyor kendine ailesinden ayrı hayat yaratmış.
Aranızda konuşup anlaşın haftada 1 siz çıkın haftada 1 o çıksın.
1 günde beraber çıkın birlikte.
Ayrıca üzgünüm ama 2 çocuklu adamın o kadar sosyal olmaya hakkı yok babalığını bilip otursun biraz .

Evet çok haklısınız
Silah doğrultmanın, şiddetin olduğu evlilikte kocayla yapılamayan hafta sonu planı, dışarıda fazla vakit geçirmesi gibi şeylerin dert edilip, bunlar için kavga edilmesi cidden çok absürt.
Kavga edin de birgün sizi çekip vursun.
Bunu mu istiyorsunuz? Ne kadar az temas, o kadar iyi sizin için. Böyle bir "adamla" vakit geçirseniz ne olacak?
İki tane çocuğunuz var, onları düşünerek sağlıklı kararlar alıp, ona göre davranabilirsiniz umarım.

Son düzenleme:
Çocukları ona bırakıp siz olan yapacaksiniz.cocuklarla degil.
Bı gece çıktı mı deyin ki karışmıyorum diğer gece ben yokum. Sinemaya gidiyorum. Ayşe'ye majarna isit Aliye de sütünü ılık ver.

Eşim yoğun çalışıyor vardiyalı bir gün evde bir gün yok olduğu günde maça gidiyor ben bunu sorun yapınca da ne var 1 2 saat gidip geliyorum diyor zaten akşam 6 buçuk da eve geliyor yeemeğini yiyor 8 buçuk 9 da hoop spora gece çalıştığında da öyle bende gündüz gidiyorum bazen hiç göremiyorum birbirimizi göreceğimiz zamanda dışarı çıkıyor itiraz edeince de ne var 1 2 saat diyor ayrıca biri okula giden biri bebek 2 de çocuğumuz var o kadar yük sırtımdaki yani bazen diyorum bu adam sadece yemek yiyor yatıyor evde....benimle ilgili hiç bir planı yok ben sorun çıkarınca da beni suçluyor çalışıyorum hiç dışarı çıkmıyorum bilmem ne hafta sonu için plan yapmıştık çocukları bırakacaktır baktım bugün arkadaşları ile plan yapmış bozuldum sonra kendime engel olamadım sorun çıkardım kavga ettik şimdi beni araya sıkıştırmaya çalışıyor ama benimle yaptığı plan üzerine nasıl başka plan yapar beni önemsemiyor 2 çocukla çalışan bir kadınım mücadelemi görmüyor. Bugün tartışmada bana seni bazen böyle huzursuzluk yapınca öldürmek istiyorum dedi ama gerçekten öldürmek dedi şimdi bana yazıyor çiziyor yarın gidelim diye ayrıca evde de yok planını iptal etmedi çıktı dışarı hiç bir şey engel olmuyor kendisine bende evde kendimi yemekle meşgulüm.
Sizin birincil sorununuz plan yapmayıp size vakit ayırmaması mı sizce?
Samsun kızılırmak cinayet haberini okumuşsunuzdur ama tekrar okuyun lütfen!!, "seni gerçekten öldürmek istiyorum" demek metafor değil, şaka değil, apaçık beyandır, sizin daha büyük bir sıkıntınız var farkında mısınız?

Eger layik olduğu yeri gostermiycekseniz, ayni evin içinde yaşmaya niyetliyseniz yapacaginiz şey enerjinizi ondan geri çekmek. Bu benim şahsi fikrim degil. Bu durumlarda yapilmasi gereken bu. Mesela siz ona oyle twpki verin ki yani senin gitmenle kalmanin benim için hiç bir farki yok hatta sen olmayinca keyfim dah iyi oluyor. Yani sensizlik bana iyi geliyor havasi yaratmaniz lazim. Verilen mesaj çok net ' ben sensiz yaşamaya aliştim hatta daha iyi bile geldi'. her an seninle yollarimi rahatlikla ayira bilirim mesaji ver. Defalarca kavga yaptiniz, soylediniz gram duzelme olmadi. birakin o zaman bu yontemi. Içiniz içinizi yese de. Kendinizi psikolojik olarak onsuzluga hazirlayin. Hatta o sizi uzgun degil mutlu gorsun. Desin Allah Allah bugun iyi de davranmadim neden mutlu acaba. Unutmayin unutmak gibi agir bir ceza, intikam yok. Soylemek erkeklerde assssslllaaa işe yaramiyor. Tam tersi daha da hirçinlaşiyorlar. Surekli eşiniz yaniniza gelse seninle zaman gecirmek istiyorum dese, surekli yanimda kal dese dersiniz ki bu adam beni ne kadar seviyor. Ona daha bir baglanirsiniz. Erkekler boyle degil. Derler ki bu kadin beni ne kadar seviyor ne yaparsam yapayim hep burda olacak zaten. Işlerjmi yapsin, cocuklarimi buyutsun oh ne guzel. Bir tahta ve bicagin keskin tarafini duşunun. Tahtaya parmaginizi vura bilirsiniz ama bicagin keskin tarafina degil. Çunki alacaginiz sonuc sizin yaralanmaniz olur. Insan ilişkileri de boyle eger yaralanma yoksa istedikleri kadar vururlar, kirarlar ama sonucu onlara dokunursa geri dururlar. Insan için en agiri unutulmak, gormezden gelinmek. Şu an sizi uzen durum o mesela. O yuzden size yaptigi haksizliklarin sonucu sadece sizi etkilemesin. Onu da etkilesin. Beni seven insanin sevgisini, ilgisini kaybettim desin. Artik ben eve geliyormuyum gelmiyormuyum umrunda degil. Hayatina yeni eglenceler hobiler almiş diye bir duşunsun. Bu yontemden baska ne yaparsaniz yapin sonuç degişmiycek. Kendinize daha iyi bakin daha guzelleşin, hobiler edinin, ve umursamayin bu kadar. Ondan sonra keyifle kuzucuga donmesini izleyin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne kaybetmesi ne saç baş yapıp kıskandırması.. Bu kadının evinde beslediği kişisi ayan beyan öldürmek istiyorum demiş. Kadına da allah akıl fikir versin. Adam biraz yumuşasa siz tavsınız.. Bakın lütfen yanlış anlamayın sizin kılınıza zarar gelse biz burda kahroluruz. Lütfen ama lütfen hemen aklınızı başınıza alıp yolunuzu çizin. Çok üzüldüm size ya inanılmaz yani.

Bana silah doğrultacak,öldürmek isteyecek,şiddet uygulayacak adam isterse dışarda arkadaşlarıyla sürtsün hatta eve hiç gelmesin,girdiği delikte gebersin... Siz iyi misiniz?? Böyle bir adamla evde bizimle vakit geçir diye kavga edilir mi??? Kafayı mı yediniz???
Öfkelenip boğazına sarılsa bir sıkımlık canınız var,hadi boşanmıyorsun ne diye adamın başında dırdır ediyorsun.Hadi kendini düşünmüyorsun evlatlarını ????

Back
X