Dışarı çıkmaya utanıyorum lütfen yardım edin

imogen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
14
4
Dün sabah kalktığımda yüzümde bu kabarcıklar vardı isilik mi sivilce mi yoksa kızamık mı anlayamadım daha önce başına böyle bişey gelen var mı varsa lütfen bi yorum yapsın dışarı çıkmaz oldum 2 yanağımı da kapladılar

Son düzenleme:
Alerji olmussun canim sanirim yedigin bir sey dokunmus olmali kasintin var mi?

Kizamik böyle olmaz ama. Alerji de olabilir sicaktan da çıkmış olabilir. Doktora gidin sokağa çıkmaya utanacaginiza

Pazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için

Pazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için
bende bıyık aldırıp düzgün temızlemeyınce boyle oluyo geçer istersen azcık limon suyunu sulandırıp pamukla surebılırsın:KK51:

Sivilcelerin tetiklemis olabilir.Kullandigin bir urun yapmis olabilir.Benim birden 2 gunde turemisti ve cene kenarlarimi sarmisti.Yagli yagliydi cildimin bu pütür kisimlari.
6 aya yakin surede sivilce ilaclariyla gecmisti zar zor.Sakin elleme yayiliyorlar.

Sivilcelerin tetiklemis olabilir.Kullandigin bir urun yapmis olabilir.Benim birden 2 gunde turemisti ve cene kenarlarimi sarmisti.Yagli yagliydi cildimin bu pütür kisimlari.
6 aya yakin surede sivilce ilaclariyla gecmisti zar zor.Sakin elleme yayiliyorlar.
6 aya yakın bende acnegen kullandım zira fayda etmedi kist şeklinde sivilceler kaldı yanaklarım kızarık kızarık birde üstüne bunlar şimdi baya bir süre yüzümde kalacaklar mı diyorsunuz?

6 aya yakın bende acnegen kullandım zira fayda etmedi kist şeklinde sivilceler kaldı yanaklarım kızarık kızarık birde üstüne bunlar şimdi baya bir süre yüzümde kalacaklar mı diyorsunuz?

Benim pütürcüklere cok benziyor.Ondan dedim benimkiler zor gecti diye.Zaten sorunlu bir cilt yapim var.Aknetrent kullanirken bile doktorum 3-4senede bir tekrarlayacak diyor ki tekrarlamisligi var.Seninde oyle sanirim.Ama ben artik yemin ettim bir daha sivilce ilaci kullanmamaya.Bence hic birsey surme ve hemen dermatolojiye gorun.

Sudokrem bir de limon suyunun geçiremeyeceği birşey değil gibi. Hatta şöyle ki limonu sür yüzüne sonra güzelce yıka. Ardından Sudokrem sür tabaka halinde ve öyle uyu. Tahminimce sabaha bişeyin kalmaz umarım :-) ciddi bişey değilse tabi

Biraz lifleyip kolanyayla güzelce silersen geçer ipten olmuş benimde kaşlarımı iple aldırınca günşerce kabarıyor kaşınıyor iple aldırmıyorum artık o yüzden :KK66:

X