Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bıyık aldırıp düzgün temızlemeyınce boyle oluyo geçer istersen azcık limon suyunu sulandırıp pamukla surebılırsınPazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için
teşekkür ederim inşallah geçerbende bıyık aldırıp düzgün temızlemeyınce boyle oluyo geçer istersen azcık limon suyunu sulandırıp pamukla surebılırsın
kıl koklerin acık kaldıgı için içi dolup bu hale geliyo bidahakine yüzünü aldıktan sonra guzelce temizlersen bidaha olmazteşekkür ederim inşallah geçer
Pazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için
6 aya yakın bende acnegen kullandım zira fayda etmedi kist şeklinde sivilceler kaldı yanaklarım kızarık kızarık birde üstüne bunlar şimdi baya bir süre yüzümde kalacaklar mı diyorsunuz?Sivilcelerin tetiklemis olabilir.Kullandigin bir urun yapmis olabilir.Benim birden 2 gunde turemisti ve cene kenarlarimi sarmisti.Yagli yagliydi cildimin bu pütür kisimlari.
6 aya yakin surede sivilce ilaclariyla gecmisti zar zor.Sakin elleme yayiliyorlar.
6 aya yakın bende acnegen kullandım zira fayda etmedi kist şeklinde sivilceler kaldı yanaklarım kızarık kızarık birde üstüne bunlar şimdi baya bir süre yüzümde kalacaklar mı diyorsunuz?