• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı çıktığımız an kararıyorsak ?

asa190

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
8
0
6
35
Karabük
Merhabalar ben 16 yaşındayım esmerim ama dışarı adım attığım an ten rengim acayip kararıyor. Evde o kadar esmer değilim esasen. Çok sinirim bozuluyor artık. Evde gayet normal dediğim gibi güneşte kızarıyorumda esmer olduğumdan mı daha kara gözüküyorum anlamadım. Benim gibi esmer arkadaşlarım var onlarda hiç böyle bi şey olmuyor mesela. Ben 171 boyundayım 50 kiloyum. Boy kilo oranı yaptığımda kilom düşük çıkıyor. Acaba kilo alsam düzelir mi? Ne olur bir şey önerin artık dışarı çıkmaktan nefret eder oldum. Evdeki ten rengini muhafaza etmenin bir yolu yok mu ki.
Birde araştırırken Bioderme Sensibio AR diye bi krem buldum kullanan var mı işe yarıyor mu?

Kilo alınca ten renginin açıldığını duydum ama bence bu doğru ve sağlıklı bir çözüm değil.
Eğer gerçekten tenin aşırı derecede esmerleşiyorsa ve senin için sıkıntı oluşturuyorsa bence bir doktora görün.Zaten o kullanman gereken krem ya da ilaç varsa sana söyler.
Ama bu sıcaklarda herkesin vücudu esmerleşir.Bende de öyle oluyor.Esmer de değilim üstelik ama yazın özellikle kollarım iyice esmerleşiyor.

Back