• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarıda yağmur ve içimde tarifsiz pişmanlıklar var...

eeee keskin sirke küpüne zarar ...........keşke daha mantıklı olunabilseymiş ama adı üstünde geçmiş onları bırak bir kenara şuan mutsuzsan evliliğinde bundan sonra napıcam diye düşün ...evlenen evlenmiş giden gitmiş nasip değilmiş diyeceksin üstünü kapatacaksın....unutma iyi kötü herşeyin bir sebebi vardır ...belki onunla evlenseydin şu andan daha mutsuz edecekti seni ozaman da pişman olacaktın kimbilir?hayırlısı olsun...

mazii olmuşş
geride yaşamayın bence sadece kendınıze zarar verırsınız
geçmiş adı üzerinde geçmiş..
bence herkez için hayırlısını dıleyın..
umarım yüreğinizdeki taş kalkar..
mutlu olmayı becerebilirsiniz..

hikayenizi okuyunca aklıma yıllar önce-yaklaşık 6 yıl öncesi-yaşadığım bir olay geldi.yolda bir dilenci gördüm.eline biraz para verdim.Allah razı olsun kızım.Allah seni sevdiğine değil seni sevene kavuştursun dedi.o an bana küfür gibi geldi.şimdi onun bana ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.eşim beni çok sevdi.o yüzden bende onu çok sevdim.belki o kişiyi tercih etseydiniz sizi çok sevdiği için kırıp üzmücekti ve güzel bir hayatınız olucaktı.ama inanın aklınızda bu seferde yaşamadığınız diğer hikaye olucaktı.bu defada onun için acaba diyecektiniz.

Artık olan olmuş. Zamanı geri getiremezsin.
Evliliğinde yoğunlaşmalısın bence artık.
Devam ettirecek misin yoksa umutsuz mu?
Artılar, eksiler, düzeltebileceklerin veya karşılıklı konuşmalar, alınacak kararlar üzerinde durmalısınız.
Daima ileriye bakmakta yarar var.

bencede şuan sorunlarınız olduğu için bu duygu karmaşasını yaşıyorsun.

O kadar red etmişsin , bir sürü şey yapmışsın evlenmiş gitmişsin şimdi mi pişman oldun..
Sanırım evliliğinde isteklerine tam karşılık bulamadın şimdi başkalarının mutluluğuna bakıp iç geçiriyorsun..
Evlenen eski sevgiliniz umarım mutlu olur sonsuza kadar sizde bunu dileyin bence..

bu isler gercekten kismet belki sen kabul etseydin,onun sevgisine cok guvendigin icin yine biseyler yolunda gitmeyecekti yada suan ki durumundan cok daha kotu seyler yasayacaktin.o sana defalarca sans vermis sende istememissin cunku o anda senin icin dogru olan kabul etmemekmis.
annem soyle der:))biri ne yasayacaksa yasar ama kisiler degisir sadece.
bunlari dusunme..esinle sorunlarinizi gidermeye ve mutlu olmaya bakin..

bak sana bir hikaye anlaticam
bir kadin evinde cok mutsuzmus evinin penceresinden disariya bakar cok uzaklarda pariltili bir yer gorur
ah ah dermis ne kadar guzel bir yer dermis.
birgun oraya gitmeye karar vermis isigin oldugu eve varmis ki isik kaybolmus.
tekrar etrafina bakmis parilti baska bir yondeymis tekrar yola koyulmus yuruye yuruye kendi evinin onune gelmis.
yani baskalarinin hayatlarini dusunmekten kendi evindeki guzelligi gormemis
canim belki o kiz senin hayalindeki gelinligi giydi ama sorsan belki baska bir derdi vardir inan.
artik eskileri birak evine esine yogunlas.
belki senin icin boylesi hayirli
inan bende de gel gitler cok oldu bir ara
hatta bir arkadasim vardi ne kadar mutlu derdim
ama benim arkadasim esini bir anda birakti ve baska bir adama kacti, esinden ayrilmadan.
herkezde mutlu bilirken yani
bu bana cok ders oldu
maziyi birak gelecege bak insallah hersey duzelir

Çantada keklik olarak gördüğünüz birinin başkasını tercih etmiş olmasının verdiği acı. Benden başkasını nasıl sever, benim üstüme nasıl gül koklar mantığı.

Geçmiş olsun:delphin:

Canım benim, eskileri düşünme. Bunu düşünmek acılarını, üzüntülerini hafifletmez daha da ağırlık katar ruhuna, düşüncelerine. Geçmiş yaşandı ve geçmişte kaldı. Artık sen de eski sevgilin de başkalarıyla evlisiniz. Bunu değiştirmeye zamanı geri almaya gücümüz olamadığına göre bunu düşünüp pişmanlıklar yaşamanın kendine eziyet etmenin anlamı yok. Hem kısmetinde şimdiki eşinle evlenmek varmış, eskileri düşünmek yerine mevcut durumunda bulunan seni üzen etkenleri düzeltebilmek için neler yapabileceğini düşünürsen daha iyi olur tatlım.

Bence bu kadar üzmeyin kendinizi, giden gitmiştir artık...
Eski mazi oldu siz geleceğinizi düzeltmeye bakın, bu pişmalıklar için şuan çok geç.
Demekki nasip değilmiş, sizinde sınavınız buymuş, lütfen üzmeyin kendinizi...

bence sen şuanki eşinle evlenirkende onu seviyordun ve istiyordun, hiçkimse istemediği biriyle evlenmez, örnek verirsek görücü ile evlenen babanem bile, kimse seni zorlamamış mecbur etmemiş, senin duyguların şuan için çok karnaşık bence, kıskanmışsın sen o kişiyi evleneceğini duyduğunda, çünki artık seninle ilgilenmiycek, peşinden koşması hoşuna gitmiş benim anladığım, sen onun sana olan aşkını sevmişsin bu hoşuna giden, geçmişte terslediğin, terk ettiğin, hoşlanmadığın birini niye özleyesin ki, sanırım şuan eşinle o ilk aşk heycanını kaybettin duyguların aşk değil sevgi olmalı, evlendikten iki sene sonra aşk yerini sevgiye bırakır, arkadaşların dediği gibi kısmet, kısmette varsa oluyor, kısmette yoksa ne olursa olsun bi engel çıkıyor işte, kısmetiniz böyle, sizin için hayırlısı bu imiş ve böyle olmuş, geçmişte kalma, önüne bak arkadaşım.

kafan çok karışmış gibi eski sevgilini seviyo olablrsin bence.

kafam çok karşık..birde babam istemedi eşimle evlenmemi o insanlar evenmemi istedi ....insanın terchilerinin kötü çıkıp mahçup olması çok kötyümş hem de aileye karşı...

Böyle düşünme canım kimse bilemez evliliğinde neler yaşayacağını ailenede karşı mahçıp hissteme kendini umarım herşey düzelr hayatında

ya acıyorum ben bu kocalara da ya, bide düştüğü şu durumu öğrense, neler hisseder bi düşünsenize yazık ya :(

valla hayat o kadar garip ki kaderde olan bişeyi asla silemezsin o adam senin kaderinde olsa yanında olurdu belki onunla çok mutlu olacaktın ama Allah bizleri bi şekilde imtihan ediyor herkese farklı dertler veriyor senin imtihanında eşinle yaşadığın sorunlardır bi de o kızın mutlu olup olmadığını bilemezsin ki dışarıdan mutlu görünüp bi anda ayrılan bir sürü insan var belki o kızın ne sorunları oldu bunu biliyor musun belki onlarda sana dışarıdan bakıp ne kadar mutlu diyorlardır değil mi? hayatta kendinden uzak ve yüksek gördüğün kimseye özenmemek lazım herkesin dertleri var kendinden kötü durumda olanlara bakmaya çalışmalısın çok zor olsada..

Mutlu olsaydınız aklınıza bile gelmeyecekti. Sorun geçmişte kalmış o kişi değil, sizin şuan yaşadığınız sıkıntılar. Onla olsaydı nasıl olurdu diye düşünebilirsiniz. Ama yaşamadan bilemezdiniz, kimbilir o kişiyle olsaydı, şuan yaşadıklarınızdan daha ağır şeyler yaşayacaktınız. O yüzden elinizde olmayan geçmişe değil, şuanda elinizde olana bakmanız lazım.

evet haklısınız evlilliğim sartılar geçiriyor olması da bunu etkilemiştr.....

O kadar red etmişsin , bir sürü şey yapmışsın evlenmiş gitmişsin şimdi mi pişman oldun..
Sanırım evliliğinde isteklerine tam karşılık bulamadın şimdi başkalarının mutluluğuna bakıp iç geçiriyorsun..
Evlenen eski sevgiliniz umarım mutlu olur sonsuza kadar sizde bunu dileyin bence..

evet doğruusu evlilikte ve evlilğimde istedklerimi bulamadım acaba dedim o insan olsaydı beni bu kadar üzer ve yıpratrmıydı ki bana çok iyiydi hem de çok...

eşinlede pek mutlu olmadığın içinde pişmanlık yaşıyrsun
neyapacaksın bu işler hep kısmet
iyi diye evleniliyor kötü çıkıyor
kötü diye evleniyorsun iyi çıkıyor kısmet işte
inş. bundan sonra evvliliğinde herşey yolunda gider.

Canım benim, eskileri düşünme. Bunu düşünmek acılarını, üzüntülerini hafifletmez daha da ağırlık katar ruhuna, düşüncelerine. Geçmiş yaşandı ve geçmişte kaldı. Artık sen de eski sevgilin de başkalarıyla evlisiniz. Bunu değiştirmeye zamanı geri almaya gücümüz olamadığına göre bunu düşünüp pişmanlıklar yaşamanın kendine eziyet etmenin anlamı yok. Hem kısmetinde şimdiki eşinle evlenmek varmış, eskileri düşünmek yerine mevcut durumunda bulunan seni üzen etkenleri düzeltebilmek için neler yapabileceğini düşünürsen daha iyi olur tatlım.

canım belki de yaşadığım bunca problem eşimin ailesinin yaşattığı problemler beni çok bunlattı ve onun da evlendğini duyunca içim burkuldu tuhaf tarifsiz bi şeydisen benim az çok ne yaşadığımı biliyorsun sanki omuzlarım bu yükleri bu kadar kısacık bir evliklik döneminde çekemiyor....

Back
X