Dışarıda yemek yemeyi seviyorum çünkü......

Ben yemek yapmayı seviyorum o yüzden yemek yapmaya üşenmem ama dışarıda yemeyi de çok severim çünkü insan arada değişiklik istiyor.Çok sık olmasada haftada bir dışarıda yemek bizim hoşumuza gidiyor....:56:

Son düzenleme:
çünküü sashimi ye bayılıyorummm. Ve daha bir çok kendi yapamayacağım yemeğe :)

Kizlar bende sizler gibi disarida yemege bayiliyorum. Yemekle bir ilgisi yok, sadece ortam ve disarida olmak bana cok ama cok iyi geliyor. Haftanin 4 veya 5 günü esimle disarida yemek yeriz. Yemek yapmayi cok seviyorum ama herzaman zamanim olmuyor ve buda benim icin sadece iyi oluyor. Esimde benim gibi disarida yemegi sever.

tadları cok guzel:56:
evı yemek kokmuyor:27:
Bulasık masa toplama derdı yok:27:
dısarda yemegı hıc bıseye degısemem cok sevıyorum dısarda yemek yemeyı:18:

kızlar peki nasıl güveniyorsunuzbu kadar sık yeyip?haftada 4 5 gün çok ciddi bir rakam değil mi ne yerseniz yeyin sağlıklı şartlarda yapıldığı içinize siniyor mu:56:

Bende dışarıda yemek, yemek istedğimiz zaman hemen aklıma, hijyen koşullarına dikkat ediliyormu? temizmidir diye aklıma geliyor.Çok çok iyi bildiğim yer olursa yiyoruz.

çalışan bir kadınım ve işyerimizde yemek verilmiyor ticket kullanıyoruz sıklıkla dışarıdan yemek durumunda kalıyorum dolayısıyla bıkıyorum. En güzeli mis gibi yaptığım yemekleri evimin konforunda yemek. Tabi bizde dışarıda yiyoruz yemiyor değiliz ama istisnai şeyler. Mesela iskender, hamburger, pide, kokoreç, kebap gibi sevdiğimiz şeyleri yeriz ama hafta içi akşam yemeklerini evde yemek taraftarıyım, tabi bide masa kurup kaldırması olmasa...

Her gün aynı şeyler yenmez, farklı şeyler de denemez lazım
Ayrıca dışarıda yemek yemek sadece gidip oturup yiyip kalkmak değildir bana göre, farklı mekanlar görmek, farklı kişiler görmektir.
Hemmm evde yemek yiyince genelde tv izlenir, ben konuşmaktan yanayım bir yandan da o yüzden dışarıda yemek gayet güzel:56::56:

Çünkü, yemek önüne gelir sofrayı kaldır kur derdi olmaz temizliği olmaz ohh kebap :66: ayy canım kebap çekti :66: :66: :27:

çünkü çoğu zaman evde uğraşamıyorum, güzel yemek yaparım ama kahretsin elim çok yavaş ve ben çok üşengecim pfff :/

Back
X