Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Neden canimEşimle bile el ele gezemiyorum ben Rainyy![]()
Insallah disarida instagramda gorunce ozeniyorum iste
Yahu insanlar o kadar sana tavsiye verdi ve hala onları dinlemeyip konu açıyorsun aynı konu üzerinde. Sen böyle taktığın sürece hiçbir şey olmaz merak etme. Erkek erkek diye öldün geberdin be tövbe tövbeKizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Neden kiskaniyor mu yoksa oglun kac yasindaOğlum izin vermiyor![]()
Bakma sen instagrama onlar hep mutlu hallerini paylaşıyorlar.Insallah disarida instagramda gorunce ozeniyorum iste
Neden kiskaniyor mu yoksa oglun kac yasinda
Rainyy bak canım, beni m niye yok diye diye evrene olumsuz msj gönderiyorsun yapma.Senin için çok zor olsada oluruna bırak ,bak sonun iyi değil kafayı yersin,bize de burda yedirirsin......Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Hayir iliskim yokSen bizi kekliyosun bence normal hayatında düzgün seviyeli bir ilişkisi olan modern kendi ayaklarının üstünde duran kimsenin ilgisine ihtiyacı olmayan bir kadınsın demi![]()