Femcel neŞu TC sınırlarında sinek kadarına bile razıyken nasıl oldu da femcel kalabildin hayret ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femcel neŞu TC sınırlarında sinek kadarına bile razıyken nasıl oldu da femcel kalabildin hayret ediyorum.
Bizde de biri büyüğü tutuyor diğeri bebeği kucaklıyor el ele tutuşmak hayal.Ortamızda oluyor biz onun elini tutuyoruz.
Sevgilisi olmayanlara özel şebeke bu.Femcel ne
Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
herkes sarmaş dolaş istanbulda diğer illeri bilmiyorumBu ülkede öyle bir yer var mı?dedeler saldırır öyle elele kolkola tiplere burası aile mahallesi diye.
herkes sarmaş dolaş istanbulda diğer illeri bilmiyorum
sarılmasalarda yakınlar elele tutuşuyorlar yüzüne vs dokunuyorlar öyle gördümİmkansızistanbuldayım, az önce evden içeri girdim. Hava resmen temmuz sıcağı, düz duvara tırmanırlar ama bu sıcakta sarılarak gezemezler. Sana da güneş mi geçti acaba bir otur soluklan.
Rainy'e göre şu an herkes aşk meşk çiçek böcüğe batmış. Algıda seçicilik budur. Biz de şu ara böyleyiz.İmkansızistanbuldayım, az önce evden içeri girdim. Hava resmen temmuz sıcağı, düz duvara tırmanırlar ama bu sıcakta sarılarak gezemezler. Sana da güneş mi geçti acaba bir otur soluklan.
sarılmasalarda yakınlar elele tutuşuyorlar yüzüne vs dokunuyorlar öyle gördüm
Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Arada çocuklarsız dışarı çıkınca nasıl el ele yürülüyordu deyip bir afalliyoruz bizde. Kocamız var diye hep el ele yürüyoruz sanıyorlarOğlum izin vermiyor![]()
evet senin konunu gördüm soğudun mu gerçektenSen çook kafana takıyon sevgili işlerini. İnan bana ben geçen birini beğendim, nasıl bir ülkedeysek midemdeki kelebekler dertten tasadan bir gün bile dayanmadı.ertesi sabah beğeniden aşktan geriye bir şey kalmadı.