Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hep yeniden tanışıyor eşimle ellerimiz. İlk kez el ele tutuşuyormuş gibi heyecanlanıyoruzArada çocuklarsız dışarı çıkınca nasıl el ele yürülüyordu deyip bir afalliyoruz bizde. Kocamız var diye hep el ele yürüyoruz sanıyorlar![]()
Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Allah birseylerden koruyordur, guzellestiriyordur belki de bilemezsiniz. Böyle şeyleri dert etmeye lüzum yok akışa bırakın kendinizi.Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
evet senin konunu gördüm soğudun mu gerçekten
sorularımı okuma bu kadar basit aslındaSürekli aynı içerikle konu açılmasına bi sınır getirilmeli ya bıktırdı artık.
Aaaaay çok güldüm sen çok yaşa vallaRainyy sen misin? Yoksa hesabini mi ele gecirdiler? Bu konu basligini sen mi yazdin arkadasin mi? Konu basligi degismis bir an gozlerime inanamadim. Ha gayret konu icerigi de degisir belki ya.
sevgili yaparsan sevgili dertleriyle gelirimRainyy sen misin? Yoksa hesabini mi ele gecirdiler? Bu konu basligini sen mi yazdin arkadasin mi? Konu basligi degismis bir an gozlerime inanamadim. Ha gayret konu icerigi de degisir belki ya.
sevgili yaparsan sevgili dertleriyle gelirim![]()
Yaparsam yazicaktimKiz ben niye sana sevgili yapiyorum sey miyim ben tobe tobe yakendi sevgilini kendin yap aaa. :) Ben bir kere iki arkadasimi tanistirdim bir daha tovbe ettim o islere :)
2. Evresi neO kadar çok zaman kaybettin ki artık el ele gezmekten ziyade ilişkinin 2. Evresinden başlarsınız gibime geliyor![]()
Aynen olmayacak.Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Plato evresi.2. Evresi ne
Senin sevgilin oldu mu hic yada evlendin miPlato evresi.
Sevgilim oldu da evlenecek kadar muaffak olamadım.Senin sevgilin oldu mu hic yada evlendin mi
Bende iki arkadaşımı tanıştırdım, erkek olan 3 yıl sonra travesti çıktıKiz ben niye sana sevgili yapiyorum sey miyim ben tobe tobe yakendi sevgilini kendin yap aaa. :) Ben bir kere iki arkadasimi tanistirdim bir daha tovbe ettim o islere :)