Dişçi Sorunu...

Giz05

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
468
166
323
İzmir
Merhaba arkadaslar, ben maglesef 2 yildir sigara kullaniyorum ve ailem bunu biLmiyor. Dislerimde bariz bir sararma ve dis taslarim var disçiye annemle gidecegim. Sorunum dişçi annemin yaninda diret sigaradan boyle falan der mi ? Derse rezil olurum cunku.

Son düzenleme:
2 yıldır nasıl sakladın sıgara ıctıgını ustunde mı kokmadı ?
yanı sormaz sanırım sorarsada gecıstırırsın

saklaman için aileninde içip koku almıyor olması gerekir
evet doktor şüphelenir sigara lekesinden sende hayır çok çay kahve içiyom dersin
doktor senle inatlaşcak değil heralde umarım inatlaşmaz yani

2 yıldır nasıl sakladın arkadaşım sigara içtigini evet sigara dişleri sarartır diye biliyorum sigarayı içinçe üstünte falan hiç koku olmadı mı

Ya tabi ufak ufak huylandr fakat bilmiyomus gibi yaptilar. Umarim sorun olmaz yani baya uyanicam yoksa:/

bı arkadasın dedıgı gbı cok cay kahve ıcıyorum de baktın olmuyo terslersın ısıne baksın

Ben Dis hekimiyim. Özellikle genc hastalarıma aileleri yanında bu soruyu sormuyorum.
Ufak ufak yoklarım anne ya da babadan bir laf alamazsam sigaradan olmus demem.
Dis hekimi sorarsa size içtiğinizi söylemek zorunda dglsin, bu tedaviyi etkileyecek bir durum dgl. Distasi oluşumunun tek nedeni sigara değildir .

Çok teşekkür ederim gerçekten çok rahatlattınız beni.

Doktorun ilk soracağı soru sigara içiyor musun olur bence :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…