• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişçi

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
Oncelikle herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 6ay önce güvendiğim fakat ilk kez bir disciye gittim disime kanal tedavisi uyguladı çok da begenmistim sonrasında bir problem de çıkmadı eli de oldukça hafifti, o sırada bi disimde de hafif çürük mevcuttu dişçim bunun icin de bi ara gel dolgu yapalım ilerlerse kanal tedavisi gerekebilir gecikme demişti. Fakat aptal ben gerek yoğunluk gerek başka şeyleri bahane ederek gitmedim ve bugün disimde felaket bi ağrı başladı. Aynada bakıyorum çürük ayni gibi fakat kök kısıma yayılmasına gore kanal veya dolguya karar veriliyor sanırım bilgisi olan var mı? Birde dolgu fiyatları ne kadar acaba şimdi disciyi arasam klinik çoktan kapanmıştır diye düşünüyorum bir de hemen fiyatını sormam hoş olmaz diye.. sorduklarim hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

eğer çürük ilerlemişse dolgu değil kanal tedavisi gerekiyo,ağrıyosa içten ilerelmiştir çürük,dışarıdan bakınca göremezsin yani...daha fazla gecikmeden gitmelisin,geçmiş olsun

Zaten çürük çok ilerlemişse önce kanal tedavisi, sonra dolgu yapılır.

Dolgu yapılmadan sadece kanal tedavisi olmaz ki...

Back
X