- Konu Sahibi Engineeristanbul
Kızlar bundan 1 ay önce kadar dişimdeki ağrı sebebiyle burda özel bir poliklinige gittim.Neyse en tecrübeli olanini sectim doktorlardan ki hem iyi yapilsin hem de sonucta ugrasmiyim diye.Ama hic umdugum gibi olmadi.Adam cok kaba birsey cikti.Dogru durust insanla konusup rahatlatmiyor bile.Ben de cok konusamadim onun tavri tuhaf diye.Cekindim ne bileyim.Adamin da yasi var genc olsa yine cok cekinmem de.Neyse az ilgilenmesini gectim 5 kez gittim tedavi bitene kadar ama gicik oldum cok.Asistan kizlarin 3 u cok iyiydiler ama birisiyle galiba bizim doktorun duygusal birseyleri vardi.Basimin uzerinde kur yapmalar kikirdamalar espiriler havada ucustu.Cok gicik oldum sonucta ozel bir poliklinik ve isine saygisi yok yani doktorun herseyden once.Beni de sessiz gordu tahminim hic umursamadi.Birsey soruyorum tersler gibi cevap veriyor.Ben soru soracakken döndüğümde kizin dudaklarina odaklanmisti o derece yani.Ne bicim is ahlaklari var anlamiyorum.Ben şok gecirdim.Ben de dayanamadim onu tersledim.Cikinca sikayet edicektim zor tuttum kendimi.Neyse dedim Allah indan bulsun.O kadar para verdim dolgularda bir sorun yok cok şükür ama kanal olan dis agri yapiyor.Doktor bey in akli baska bir yerde olunca tabi benim dis gitti.Hic başınıza boyle bir olay geldi mi?Özel bir poliklinik bir de ilgilenilsin diye bir ton para veriyoruz.Simdi ayni doktora gidip duzeltmesini istersem ücret alinmayacakmis.Degistirirsem yine ücret vericem.Ben gitmek istemiyorum bu doktora ama param da bosa gidecek tekrar masraf.Ne yapmaliyim sizce offf