• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişçide başıma gelen ilginç olay

Engineeristanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
51
5
86
Eskişehir
Kızlar bundan 1 ay önce kadar dişimdeki ağrı sebebiyle burda özel bir poliklinige gittim.Neyse en tecrübeli olanini sectim doktorlardan ki hem iyi yapilsin hem de sonucta ugrasmiyim diye.Ama hic umdugum gibi olmadi.Adam cok kaba birsey cikti.Dogru durust insanla konusup rahatlatmiyor bile.Ben de cok konusamadim onun tavri tuhaf diye.Cekindim ne bileyim.Adamin da yasi var genc olsa yine cok cekinmem de.Neyse az ilgilenmesini gectim 5 kez gittim tedavi bitene kadar ama gicik oldum cok.Asistan kizlarin 3 u cok iyiydiler ama birisiyle galiba bizim doktorun duygusal birseyleri vardi.Basimin uzerinde kur yapmalar kikirdamalar espiriler havada ucustu.Cok gicik oldum sonucta ozel bir poliklinik ve isine saygisi yok yani doktorun herseyden once.Beni de sessiz gordu tahminim hic umursamadi.Birsey soruyorum tersler gibi cevap veriyor.Ben soru soracakken döndüğümde kizin dudaklarina odaklanmisti o derece yani.Ne bicim is ahlaklari var anlamiyorum.Ben şok gecirdim.Ben de dayanamadim onu tersledim.Cikinca sikayet edicektim zor tuttum kendimi.Neyse dedim Allah indan bulsun.O kadar para verdim dolgularda bir sorun yok cok şükür ama kanal olan dis agri yapiyor.Doktor bey in akli baska bir yerde olunca tabi benim dis gitti.Hic başınıza boyle bir olay geldi mi?Özel bir poliklinik bir de ilgilenilsin diye bir ton para veriyoruz.Simdi ayni doktora gidip duzeltmesini istersem ücret alinmayacakmis.Degistirirsem yine ücret vericem.Ben gitmek istemiyorum bu doktora ama param da bosa gidecek tekrar masraf.Ne yapmaliyim sizce offf

Anlattıklarınızda ben şikayetlik bi şey görmedim açıkçası. Her insanın mizacı farklı olduğu gibi her doktorun da mizacı farklı. Tabi ki bilgilendirip rahatlatması önemli bir husus mesleği açısından ama dişinizi düzgün yaptıysa bence bi sıkıntı yok. Bu arada benim de kanal yapılan dişim ilk 2 haft ağrıdı sonra tamamen geçti. Biraz bekleyin bence

Anlattıklarınızda ben şikayetlik bi şey görmedim açıkçası. Her insanın mizacı farklı olduğu gibi her doktorun da mizacı farklı. Tabi ki bilgilendirip rahatlatması önemli bir husus mesleği açısından ama dişinizi düzgün yaptıysa bence bi sıkıntı yok. Bu arada benim de kanal yapılan dişim ilk 2 haft ağrıdı sonra tamamen geçti. Biraz bekleyin bence
Mizaci sert hadi ona birsey soylemicem ama tedavi esnasinda baska seylerle ilgilenmesi isini ciddiye almadigini gosterir.Siz yasamadiginiz icin anlattiklarim abarti geldi galiba

Tekrar gidin 2 haftadır ağrım var umarım düzeltebilirsiniz ve rica ediyorum asistanınız gelmesin onla şakalaşmaktan işinize odaklanamıyorsunuz o gün çıkışta şikayet edecektim ama bir şans daha tanıyayım dedim işinize duyduğum saygıdan dolayı diyin.

Mizaci sert hadi ona birsey soylemicem ama tedavi esnasinda baska seylerle ilgilenmesi isini ciddiye almadigini gosterir.Siz yasamadiginiz icin anlattiklarim abarti geldi galiba

Siz de sert görünün.Bir gün benim de başıma benzer bir şey geldi.Sıramın gelmesini bekliyorum.İçeriden sürekli bir azarlama sesi.Dişçi kadın üstelik.İçeri giren insanları özellikle de yaşlıları azarlıyor.Dışarıda bekleyenler de rahatsız oldu.Eğer dedim bana da aynısını yaparsa işler karışır.Girdim,çok sert davrandım.Uğraştıran bir işlem olmasına rağmen bir şey diyemedi.İnanın onlar beden dilinden çok iyi anlıyorlar...

Tekrar gidin 2 haftadır ağrım var umarım düzeltebilirsiniz ve rica ediyorum asistanınız gelmesin onla şakalaşmaktan işinize odaklanamıyorsunuz o gün çıkışta şikayet edecektim ama bir şans daha tanıyayım dedim işinize duyduğum saygıdan dolayı diyin.
Iste tam bu dediginizi yapmayi cok isterim ama yine de yapamicam galiba.Insanlara gerekli uyariyi yapmak gerek yeri gelince.Bir daha bu disi de yaptirayim iyice gitmeyi dusunmuyorum.

Kanal tedaviden sonra uzun süre hassasiyet olabiliyo. Ayrica ağız ve dis sagligi merkezlerinde de gayet ilgili güler yüzlü dt var tekrar oraya gitmek istemiyorsanız

Adamın başka bir kadının dudaklarına odaklandığını nasıl tespit ettiniz? İnsanız gözümüz kayar, gözümüz dalar. Bu tip yakıştırmalar hoş değil.

Rahatsız olan dişiniz için tekrar aynı doktora gidin, derdinizi anlatın, tedavinizi olun. Korkacak çekinecek bir şey yok.

Birazdan gideceğim dişçiye bakalım neler olacak
2 hafta önce gittim, seneler önce dolgu yapılan dişimde sıkıntı var dedim, baktı yok dedi, din akşam o dişim ortadan çatladı.
Gidince görüşeceğiz bakalım.

Ve bu lafları sayıp arkasına bakmadan kaçsın

Aslında hakedilen üslup buda sonuç kötü olur gibi geldi

Ve bu lafları sayıp arkasına bakmadan kaçsın

Aslında hakedilen üslup buda sonuç kötü olur gibi geldi
Valla sıkıysa kötü yapsın
Gider şikayette bulunurum hatta dişimi daha da kötüleştirdi ve tedavi sırasında asistanıyla yakınlaştı diye tazminat davası açarım, bunu da doktora söylerim ki ayağını denk alsın.
(Ben olsam)

Git aynı adama düzelttir dişini canım, sessiz de durma ayrıca sert dur. Ben sert mizaçlı bir insanım sanırım ondan dolayı başıma hiç böyle şeyler gelmıyor. Maalesef insanlar yüzünü yumuşak bulunca suistimal ediyorlar hemen.

Valla sıkıysa kötü yapsın
Gider şikayette bulunurum hatta dişimi daha da kötüleştirdi ve tedavi sırasında asistanıyla yakınlaştı diye tazminat davası açarım, bunu da doktora söylerim ki ayağını denk alsın.
(Ben olsam)
Geçen konunuz vardı kiracinizdan 100 lira kira istemeye utanıp sıkılıyordunuz ama maşallah doktora gelince ayağını denk alsınlar falan...
Hayır bir de böyle birşeyden tazminat alacağını falan düşünmek. Komik gerçekten.

Nefret ediyorum böyle laubali insanlardan! Orası bir sağlık kurumu, o beyefendi orada doktor sıfatıyla duruyor kafede arkadaşlarıyla eğlenen adam sıfatıyla değil.

Orası bir sağlık kurumu ama çalışanlar robot değil ,işlerini yaptıktan sonra gülüp eğlenip sohbet edebilirler ameliyathaneler de yoğun bakım ünitelerinde neler konuşuluyor bir bilseniz ama işlerini de yapiyor insanlar .Eğer ki iş aksaması varsa haklısınız .

Dis hakkında çok bilgili değilim ama sikayetiniz devam ediyorsa aynı doktora gidip duzelttirmeniz iyi olur zira aynı dis için neden ekstra ücret ödemek durumunda kalasiniz ki

Back
X