• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişçide başıma gelen ilginç olay

ben sana para veriyorsam tabii ki en iyi sekilde isini yapacaksin,ben de sinir olmustum boyle bi bozuntuya ,isten gucten firsat bulabildigim tek gun var ve dortten oncem yok asla,ben buna ragmen kostura kostura yetistim tam vaktinde hatta once...Oo bi baktim gelene vayt bilmem ne vayt bilmem ne abla deyip deyyip iceri alior hosgeldiniz falan yok zaten;ben bu muameleyi devlet hastanesinde beles de gorurdim zaten(ki o insanlar yuzlerce hasta girdugu icin gun icinde normal),o gum carptim kapiyi ciktim sen de bi daha gitme baska disci bul o da fingirdesmeye devam etsin topu atinca akillanir

kanallı dişiniz ise zaten gitmeniz gerekir bekletirseniz dişiniz çekime gider. sırf doktordan hoşlanmadınız diye dişinizden olmayın. kanallı olduğu için dişiniz zaten işlemler biraz uzayabilir.

Geçen konunuz vardı kiracinizdan 100 lira kira istemeye utanıp sıkılıyordunuz ama maşallah doktora gelince ayağını denk alsınlar falan...
Hayır bir de böyle birşeyden tazminat alacağını falan düşünmek. Komik gerçekten.
Aynen komşum olduğu için nasıl davranacağım konusunda ikileme düştüm.
Para verip hizmet gördüğüm bir yerde sonuna kadar hakkımı ararım. Aynı duruma benzer bi konuda bi tanıdığım bu şekilde tazminat aldı uzayda mı yaşıyorsunuz?
Sizin zihniyetinize komik olabilir gerçi.
Konumu okuyup yorum yapamayıp burda saldırmanız asıl komik olan. :KK51:

Yorumlara çok güldüm ya. Bende asistanım, üzerime alındım bizde çok gırgır makara yaparız yoksa kafayı yiyecek gibi oluyor insan gün bitmiyor geçmiyor. Tekrar bi gidin dt belki sinir kalmış olabilir diş apselidir ama kanallı diş bi 2 -3 hafta agrı yapar zaten. Baktınız ki ağrı devam ediyor dt değiştirirsiniz.

Benim de lisedeyken babamla gittiğim doktorun özel muayehanesinde yanındaki hemşiresiyle benim ameliyatımı yaparken şakalaşmaları gülüşmeleri vardı. Acayip rahatsız olmuştum. Can sıkıcı bir durum cidden. En son doğumumda da. Sezaryen ameliyatından sonra beni diken adam yapıstırmayla kapatıyorlarmış ya kesi izini yakıyolarmı ütülüyolar mı tam bilmiyorum yanık kokusu geliyordu. Adam yanıyorum söndüreyim mi diye sarkı söylüyordu. Benim de basıma çok geliyo nedense böle seyler çekiyorum galiba.

Adamın başka bir kadının dudaklarına odaklandığını nasıl tespit ettiniz? İnsanız gözümüz kayar, gözümüz dalar. Bu tip yakıştırmalar hoş değil.

Rahatsız olan dişiniz için tekrar aynı doktora gidin, derdinizi anlatın, tedavinizi olun. Korkacak çekinecek bir şey yok.
Nasıl tespit edecegim canim bizzat gordum.Soru sormak icin bir dondum birbirlerine bakmaktan beni kimse gormedi bile.Cok sinir bozucuydu.Soru sordugumda da keyfini kacirdim galiba tersler gibi konustu.Halbuki ben yine kibar bir sekilde sormustum.Neyse belki gecer agrisi da gitmek zorunda kslmam.Hic bu kadar profesyonellikten uzak bir calisma ortami da gormedim.

ben sana para veriyorsam tabii ki en iyi sekilde isini yapacaksin,ben de sinir olmustum boyle bi bozuntuya ,isten gucten firsat bulabildigim tek gun var ve dortten oncem yok asla,ben buna ragmen kostura kostura yetistim tam vaktinde hatta once...Oo bi baktim gelene vayt bilmem ne vayt bilmem ne abla deyip deyyip iceri alior hosgeldiniz falan yok zaten;ben bu muameleyi devlet hastanesinde beles de gorurdim zaten(ki o insanlar yuzlerce hasta girdugu icin gun icinde normal),o gum carptim kapiyi ciktim sen de bi daha gitme baska disci bul o da fingirdesmeye devam etsin topu atinca akillanir
Aynen cok şükür beni anladiginiz icin.Bu muameleden daha iyisini devlet hastanesinde eminim bulurdum.Ilgilenilsin diye gidiyorsunuz bir dise 700 tl verdim.Toplam 1300 tl harcadim dolgularla birlikte ayiptir soylemesi.Gordugum muamele hos degildi.Daha once hic boyle birseyle karsilasmadim isin garibi.Kendi yeri de degil doktorun ozel poliklinik.

Orası bir sağlık kurumu ama çalışanlar robot değil ,işlerini yaptıktan sonra gülüp eğlenip sohbet edebilirler ameliyathaneler de yoğun bakım ünitelerinde neler konuşuluyor bir bilseniz ama işlerini de yapiyor insanlar .Eğer ki iş aksaması varsa haklısınız .

Dis hakkında çok bilgili değilim ama sikayetiniz devam ediyorsa aynı doktora gidip duzelttirmeniz iyi olur zira aynı dis için neden ekstra ücret ödemek durumunda kalasiniz ki
Tabi ki robot degiller ama Dr problemliydi bence.Isini severek yapsaydi hastasiyla da ilgilenirdi guler yuzlu de davranirdi.Ben kendim de cok güleryüzlü birisiyim.Ama benimle ilgilenmenesini de gectim terslemesi cok terbiyesizce.Boyle doktorlar isini severek yapmiyor bence.

Git aynı adama düzelttir dişini canım, sessiz de durma ayrıca sert dur. Ben sert mizaçlı bir insanım sanırım ondan dolayı başıma hiç böyle şeyler gelmıyor. Maalesef insanlar yüzünü yumuşak bulunca suistimal ediyorlar hemen.
Ewet sağolun ben yumusak mizacli bir insanim.Ondan oldu bence de.Sert olmak lazim insanlar bir tuhaflasmis.

Yani başıma geldi de benim canımın bi kıymeti olmadığı için çok umrumda olmadı :KK70:
Benim de cok agrimiyordu öncesinde iltihap da yoktu ama tedavi sonrasinda iki hafta gecti hala ağrıyor.Aklima ilgilenmedigi geliyor duzgun yapilmamissa yine gidicem mecbur.Sorun su ki gitmek istemiyorum hani yuzunu bile gormek istemiyorum.Saygisiz bir dr bence.

Valla sıkıysa kötü yapsın
Gider şikayette bulunurum hatta dişimi daha da kötüleştirdi ve tedavi sırasında asistanıyla yakınlaştı diye tazminat davası açarım, bunu da doktora söylerim ki ayağını denk alsın.
(Ben olsam)
Zaten kendi yeri degil doktorun özel poliklinik.Sikayet etsem ederim ama Allah korkum var.Kimsenin ekmegiyle oynamak istemiyorum.Biz de calisaniz Sorun su ki insanlar saygisiz.Bekleyecegim gecmezse bakicam caresine.

bende kanal tedavisine gittigimde nerdeyse 1 saatte yakin icerde kaldim.doktorun arkadasi geldi beraber sohbet ettiler bi yandan da disimi yapti.ben sevindim en azindan sohbeti dinleyince stres falan kalmadi.benimki hic agri yapmadi sizinki muhtemelen curukleri tam temizlememis olabilir

Ve bu lafları sayıp arkasına bakmadan kaçsın

Aslında hakedilen üslup buda sonuç kötü olur gibi geldi
Ewet aynen bir arkadasim var o diyor ki nasil sabrettin de birsey demedin.Ben olsam en azindan doktora ters birseyler soylerdim diyor.Ben isinin ehli diye gitmistim ne bileyim boyle olucak.Bu hassasiyet gibi bir agri degil.Agri var baya bir.

Ewet aynen bir arkadasim var o diyor ki nasil sabrettin de birsey demedin.Ben olsam en azindan doktora ters birseyler soylerdim diyor.Ben isinin ehli diye gitmistim ne bileyim boyle olucak.Bu hassasiyet gibi bir agri degil.Agri var baya bir.
Özel hayatlarına girmeden anlatın durumu baktınız düzeltmeye yanaşmıyor işte o vakit ne varsa döküp kaçın

nedir bu doktor takintimiz onlarda insan sonucta.o zaman ameliyatta da kimse kimseyle konusmasin.sizin disinizin agrisi kadinla konusmasi degildir.bazen curuk cok altta olunca gorunmuyor hemen.yok sikayet edicem yok niye dudagina bakti ayrica siz o halde nasi bu kadar dikkat ettiniz ki.herkes diline dolamis sikayet edicem lafini

Dişte çok zor canım ya..ben olsam aynı doktora gitmezdim.devlette de güzel yapan yerler var bildiğim iyi bir doktora gider o adamin yüzünü tekrar görmek istemezdim.okurken gıcık oldum

Back
X