• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişçide başıma gelen ilginç olay

bende kanal tedavisine gittigimde nerdeyse 1 saatte yakin icerde kaldim.doktorun arkadasi geldi beraber sohbet ettiler bi yandan da disimi yapti.ben sevindim en azindan sohbeti dinleyince stres falan kalmadi.benimki hic agri yapmadi sizinki muhtemelen curukleri tam temizlememis olabilir
Ne guzel sohbet etsinler tabi.Diger asistan arkadaşlar da cok güleryüzlü.Konustuk ettik ama Dr garipti hep.Zorla yapiyor sanki isini.Ilgisiz birsey soruyorsun tersliyor.Son gittigimde de bu olay oldu.Su disi kurtarayim daha da gitmem.

Tabi ki robot degiller ama Dr problemliydi bence.Isini severek yapsaydi hastasiyla da ilgilenirdi guler yuzlu de davranirdi.Ben kendim de cok güleryüzlü birisiyim.Ama benimle ilgilenmenesini de gectim terslemesi cok terbiyesizce.Boyle doktorlar isini severek yapmiyor bence.

Ama işte böyle bir zorunluluk yok ( bazı meslek grupları hariç ) yani bir doktor bir öğretmen bir avukat vs güler yüzlü olmak zorunda değil fakat, yaptığı işin hakkını sonuna kadar vermek zorunda .Mesleğini icra ederken ister sohbet eder ,ister müzik dinler vs vs.

Hastayla ilgilenmekten kastiniz nedir tam anlayamadım ama terslemesini tabi ki doğru bulmadım o anlamda haklısınız.

Ama işte böyle bir zorunluluk yok ( bazı meslek grupları hariç ) yani bir doktor bir öğretmen bir avukat vs güler yüzlü olmak zorunda değil fakat, yaptığı işin hakkını sonuna kadar vermek zorunda .Mesleğini icra ederken ister sohbet eder ,ister müzik dinler vs vs.

Hastayla ilgilenmekten kastiniz nedir tam anlayamadım ama terslemesini tabi ki doğru bulmadım o anlamda haklısınız.
Yani soyle o an ne islem yaptigini soylemiyor dahi.Onceden gittigim bir doktorum vardi.Simdi kanal yapicaz masala.Curugu temizlicem biraz aciyabilir az kaldi falan dialog kurardi.Bunun ne yaptigini zorla agzindan kerpetenle aliyorum.Zaten gerginlik oluyor o koltukta.

nedir bu doktor takintimiz onlarda insan sonucta.o zaman ameliyatta da kimse kimseyle konusmasin.sizin disinizin agrisi kadinla konusmasi degildir.bazen curuk cok altta olunca gorunmuyor hemen.yok sikayet edicem yok niye dudagina bakti ayrica siz o halde nasi bu kadar dikkat ettiniz ki.herkes diline dolamis sikayet edicem lafini
Iyi temizlenmemisse agri yapiyormus arastirdim bu arada.Dis bu niye bosuna curusun iyice sonra hoop implant.Sikayet etmeyi dusunmedim bana terbiyesizlik yapildi ters cevap verildi.Ustelik gayet saygili ve kibar davrandigim halde.Bundan once de özel dis hekimine gittim defalarca.Hic bu tarz lakayt bir doktorla karsilasmadim.Ben ne olduysa onu anlatiyorum.Afedersin tedavi odasi degil ask cenneti sanki. Kizi yasindaki kizla aynen dedigim sekilde bskisirlarken benim islemim bitmisti ayaga kalkmistim.Birsey sorup cikacaktim.Zaten cekindim sert olunca birsey de soramiyorum.Soru sorunca da tersledi yine alttan aldim.Niye boyle yaptim bilmiyorum.Tersle sen de cik odadan.Hakliyim tabi sonuna kadar.Daha once ben boyle lakayt bir ortam da ne gordum ne duydum.

Son düzenleme:
Sinir oldugum icin gitmek istemiyorum.Yine tersleyip ilgilenmezse garip bir doktordu çünkü.
15-20 gün bekleyin eğer geçmezse ozaman doktora gidin.Kanal, kaplama vs ilk başlarda ağrı, sıcak soğuk hassaslığı oluyor.Ben alt çene iki tarafı komple kaplama yaptırdım hepsi kanal tedavisi gördü.1-2 ay ağrılarım oldu , doktora sorduğumda azalarak bitecek demişti.

Yorumlara çok güldüm ya. Bende asistanım, üzerime alındım bizde çok gırgır makara yaparız yoksa kafayı yiyecek gibi oluyor insan gün bitmiyor geçmiyor. Tekrar bi gidin dt belki sinir kalmış olabilir diş apselidir ama kanallı diş bi 2 -3 hafta agrı yapar zaten. Baktınız ki ağrı devam ediyor dt değiştirirsiniz.
Ya yapin girgir makara tabi haklisiniz sizin de işiniz zor.Ben de is yerimde arkadaslarimla oyleyim.Ama doktorun hastasina karsi ilgili olmasi ve terslememesi gerek.Para verip özele gidiyoruz ne icin ilgilenilsin diye.Ama gordugumuz muamele bu.Hayir gicik kaptim gidesim gelmiyor.Insallah gecer agrisi iki gun daha gelicem bakalim

15-20 gün bekleyin eğer geçmezse ozaman doktora gidin.Kanal, kaplama vs ilk başlarda ağrı, sıcak soğuk hassaslığı oluyor.Ben alt çene iki tarafı komple kaplama yaptırdım hepsi kanal tedavisi gördü.1-2 ay ağrılarım oldu , doktora sorduğumda azalarak bitecek demişti.
Gec olmaz degil mi iki hafta?Ben 2 gun daha bekleyeyim oyle gideyim diyorum.Pek hassasiyete benzemiyor çünkü.Onceden de bir kanal olmus disim var onda hic oyle olmamişti.Ufak bir sizlama olmustu o kadar

Siz de sert görünün.Bir gün benim de başıma benzer bir şey geldi.Sıramın gelmesini bekliyorum.İçeriden sürekli bir azarlama sesi.Dişçi kadın üstelik.İçeri giren insanları özellikle de yaşlıları azarlıyor.Dışarıda bekleyenler de rahatsız oldu.Eğer dedim bana da aynısını yaparsa işler karışır.Girdim,çok sert davrandım.Uğraştıran bir işlem olmasına rağmen bir şey diyemedi.İnanın onlar beden dilinden çok iyi anlıyorlar...
Ewet ayni dediginiz gibi.Ben malesef güleryüzlü bir insanim.Malesef diyorum ve basima bunlar geliyor.Artik gardimi alip gidecem ne yapalim

Benim de lisedeyken babamla gittiğim doktorun özel muayehanesinde yanındaki hemşiresiyle benim ameliyatımı yaparken şakalaşmaları gülüşmeleri vardı. Acayip rahatsız olmuştum. Can sıkıcı bir durum cidden. En son doğumumda da. Sezaryen ameliyatından sonra beni diken adam yapıstırmayla kapatıyorlarmış ya kesi izini yakıyolarmı ütülüyolar mı tam bilmiyorum yanık kokusu geliyordu. Adam yanıyorum söndüreyim mi diye sarkı söylüyordu. Benim de basıma çok geliyo nedense böle seyler çekiyorum galiba.
Ewet aynen öyle.Sen orda gerginsin zaten ne bir rahatlatici konusma ne birsey.Ustune bir de azarlar gibi konusma cevap verme.Kendimi fazlalik gibi hissettim resmen.

Dişte çok zor canım ya..ben olsam aynı doktora gitmezdim.devlette de güzel yapan yerler var bildiğim iyi bir doktora gider o adamin yüzünü tekrar görmek istemezdim.okurken gıcık oldum
Beni anlayan birileri oldugu icin mutluyum tesekkur ederim.Devlette varsa sorucam arkadaslara olmadi orda denerim sansimi.Ne yapalim

Back
X