Dişil enerji,eril enerji?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Yoga yapanlar biliyorlardır.bende dün okurken öğrendim.sizinle de paylaşayım.aslında boşanmaların nedenini,kavgaların nedenini açıklıyorum.sıkı durun...trk neden yanlış enerjiymiş:KK70:
Kadın nazik,kırılgan,duygusal olan dişil enerjisini,erkekse daha sert, koruyucu,kavgacı olan eril enerjisini kullanmalıymış.lakin kadınlar dişil enerjileri yüzünden yıllardır ezildiklerinden artık eril enerji ye geçmişler.uyum için erkeklerse daha dişil enerjiye geçmişler.eğer ikisi de eril olursa boşanma,ayrılık oluyormuş...roller değiştiğindeyse aldatmalar...
Sonra bazı kadınlar güzel olmasa bile etrafında çok erkek olmasının nedeni bu imiş.yarfım isteyip,ışık yakıp herkese sonra onların birbirine üstün gelmesini beklermiş böyle kadınlar.ve çekici olutlarmış.doğadaki gibiymiş bu durum.yumurta çatlar spermler döllemek için uğraşırlarmış.wn iyş sperm döllermiş. Yani olta atıp beklenecekmiş.
Bdv nin tüm derdini çözdüm:KK73:hadi iyi enerjiler...
NOT:Bende tamamen erilim:KK69:

Ben tamamen disilim o zaman ya hu.

"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)

"Askim yorgana nevresim takamiyorum"

"Askim ben o rafa yetisemiyorum" (yanimda sandalye var)

"Askim sen isten gelince markete gidelim" (gunduz gitmek yasak sanki)

Saka bi yana seviyorum boyle şeylerimi ben.

"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)

İdolümsün.böyle olamadım bwn ondan kimse kalmıyo etrafımda.hwp ben hallederim diyorum.yanlış aslında.

bence bu yazı mantığa çok yakın doğru bir buluş bence çünkü biz kadınlar iş hayatına girdikçe erkeksi oluyoruz daha agresif sinirli oluyoruz.. ben bazen düşünüyorum da ev hanımı olsaydım daha dişil enerjili olurdum herhalde belki daha huzurlu içim ferah olurdu..
milletle uğraşacağıma çocuğumla daha fazla zaman geçirip eşimle ilgilenir kendime de daha fazla zaman ayırabilirdim diye düşünüyorum çoğu kez de ev hanımlarını imreniyorummm

Aynı ben tıpkı benn.

:D bende bu tarz seyler yapiyorum....
Ama ben tembelligimden yapiyordum boyle :D
sabah da bana hizmetci tut dedim :D:D
meger kendime disi enerji katiyormusum :D
tembelligim nelere kadirsin :D

bence bu yazı mantığa çok yakın doğru bir buluş bence çünkü biz kadınlar iş hayatına girdikçe erkeksi oluyoruz daha agresif sinirli oluyoruz.. ben bazen düşünüyorum da ev hanımı olsaydım daha dişil enerjili olurdum herhalde belki daha huzurlu içim ferah olurdu..
milletle uğraşacağıma çocuğumla daha fazla zaman geçirip eşimle ilgilenir kendime de daha fazla zaman ayırabilirdim diye düşünüyorum çoğu kez de ev hanımlarını imreniyorummm
Aynen çalışırken dişi kalabilmek zor...hem çalış hem evle ilgilen robot oluyoruz

Yalniz benim esin disil enerjisi cokkkk fazla....
ben disi o disi napcaz....
Eril olması için fırsatlar yarat.eril olmak hoşuna gidecektir.doğasında var zaten.biz napıyoruz yok kibar ol,yok pembe kazak giy vs vs halbuki adam doğasında kalsın.yapacağı centilmenlikleri öğretildiği için değil görevi olduğu için yapsın.örneğin önden kadın geçmeli neden çünkü gözümün önünde olmalı ben onu korumalıyımı düşünsün.bu kibarlık ondan yapayımı değil.yoksa dişil oluyolar işte:KK70::KK70:

Eril olması için fırsatlar yarat.eril olmak hoşuna gidecektir.doğasında var zaten.biz napıyoruz yok kibar ol,yok pembe kazak giy vs vs halbuki adam doğasında kalsın.yapacağı centilmenlikleri öğretildiği için değil görevi olduğu için yapsın.örneğin önden kadın geçmeli neden çünkü gözümün önünde olmalı ben onu korumalıyımı düşünsün.bu kibarlık ondan yapayımı değil.yoksa dişil oluyolar işte:KK70::KK70:
Sorma bir de bi temizlik yapar sasiriyorum yahu
Ayse teyze kilikli diyorum ona:)...misal ben en son ne zaman cay yaptim bilmiyorum hep o yapar....bu onu disil yapiyor dimi?
ama misal evde tamirat isi gerektigi zaman da bos durmaz yapar....

Sorma bir de bi temizlik yapar sasiriyorum yahu
Ayse teyze kilikli diyorum ona:)...misal ben en son ne zaman cay yaptim bilmiyorum hep o yapar....bu onu disil yapiyor dimi?
ama misal evde tamirat isi gerektigi zaman da bos durmaz yapar....
E iyiymişsin sen boşver isterse androjen enerji olsun dokunma adamın enerjisine :KK39:ne güzel işte her eve lazım

İnanmam böyle enerji muhabbetlerine ama doğru bunlar :)
Tam olarak boşanma sebebi denilemese de tartışmaların çoğunluğu bundan bence

Back
X