• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişil enerji,eril enerji?

Dişil olacağız diye aciz gibi olmaya gerek yok. Sürekli ayy yapamam modunda gezemeyiz. ( Arada sirada tabi ki yardim istenir .)
Erkeklerin de eril olacağız diye kendini kadının sahibi sanmasina gerek yok .
Enerjiyi doğru kullanmak değil de herkes karşısındakine saygılı olmayı ogrense herşey duzelir . İki kişilik demokratik bir ilişki olmalı .

Dişil olacağız diye aciz gibi olmaya gerek yok. Sürekli ayy yapamam modunda gezemeyiz. ( Arada sirada tabi ki yardim istenir .)
Erkeklerin de eril olacağız diye kendini kadının sahibi sanmasina gerek yok .
Enerjiyi doğru kullanmak değil de herkes karşısındakine saygılı olmayı ogrense herşey duzelir . İki kişilik demokratik bir ilişki olmalı .
Eril enerji demokratik olmalı demen.bende sen gibiyim.naslığın gidişatı muhtaçlık gibi algılanmasına neden oldu öyle feğil.uzmanlar ben yaparımı yanşıi bulmuş
Ben etrafıma baktıktan sonra onlara hak verdim ama.muhtaçlık olatak bakma sadece sevecen,yardımsever,güleryüzlü olmak dişil.sertlik ben herseyi yaparım eril.

Su meshur "boyleleri kiymetli oluyor" kadinlari disil enerjisi yuksek kadinlar iste :KK37:
Ama ben bunun dogal bir ozellik oldugunu dusunuyorum. çöp atmak, kavanoz acmak, agir kaldirmak, esya tasimak gibi isleri hic sevmem. Mumkun oldugunca da yapmam. Hasta oldugumda hatta her ay regl donemimde engel olamadigim bir bak bana ilgilen benimle su getir masaj yap durumu baslar.
Bunu zayiflik olarak gormuyorum, esimin de oyle gordugunu dusunmuyorum.
Sadece kari koca iliskilerinde degil aile ici iliskilerde bile yapiyorum bunu abime babama... canim sunu istedi alin, yukardaki biseyi verin, elim yanar firindaki tepsiyi cikarin falan, disil miyim tembel miyim acaba :confused:

Eril enerji demokratik olmalı demen.bende sen gibiyim.naslığın gidişatı muhtaçlık gibi algılanmasına neden oldu öyle feğil.uzmanlar ben yaparımı yanşıi bulmuş
Ben etrafıma baktıktan sonra onlara hak verdim ama.muhtaçlık olatak bakma sadece sevecen,yardımsever,güleryüzlü olmak dişil.sertlik ben herseyi yaparım eril.

Ben yorumlara istinaden yazdım açıkçası .
Sizin yazdığınız gibi olunca tamam ama uygulaması maalesef yanlış oluyor .

Ben tamamen disilim o zaman ya hu.

"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)

"Askim yorgana nevresim takamiyorum"

"Askim ben o rafa yetisemiyorum" (yanimda sandalye var)

"Askim sen isten gelince markete gidelim" (gunduz gitmek yasak sanki)

Saka bi yana seviyorum boyle şeylerimi ben.
Ayy ben de "aşkım ben ütüden ne anlarım, elime almadım bu yaşa kadar " diyordum sanırım hatayı yanlış konuda yardım isteyerek yapıyormuşum
xenforo-smilies-kk48.gif

Anlamadim. o_O
Yani simdi napmamiz lazim? :KK45:
dişi oluyoruz.içimizde var olan ama hayat şartları nedeniyle erkeklerin yaptıklarını yapmaya başlamamızdan kaybettiğimiz kadınlığımızı ortaya çıkarıyoruz.sakin,isteyen,bekleyen,sevecen,duygusal kadını ortaya çıkarıyoruz.çabalaması gerekenler erkekler yani.biz doğamıza dönüyoruz yani böylece de mutlu oluyoruuuuz:KK55:yani hem dışarıda hem içeride çalışıp kadınlığımızı unutmuyoruz.gerekirse dışarıdaki işi o olmuyosa içerideki işi yapmıyoruz.biz kadınız giyinip süsleniyoruz:KK14:sonuncuları ben uydurdum:KK54:ahaha eşleriniz beni dövecek

dişi oluyoruz.içimizde var olan ama hayat şartları nedeniyle erkeklerin yaptıklarını yapmaya başlamamızdan kaybettiğimiz kadınlığımızı ortaya çıkarıyoruz.sakin,isteyen,bekleyen,sevecen,duygusal kadını ortaya çıkarıyoruz.çabalaması gerekenler erkekler yani.biz doğamıza dönüyoruz yani böylece de mutlu oluyoruuuuz:KK55:yani hem dışarıda hem içeride çalışıp kadınlığımızı unutmuyoruz.gerekirse dışarıdaki işi o olmuyosa içerideki işi yapmıyoruz.biz kadınız giyinip süsleniyoruz:KK14:sonuncuları ben uydurdum:KK54:ahaha eşleriniz beni dövecek

Esim yokki :45:
Bide ben is yerinde tam bi erkek gibiyim ama sartlar boyle. Kadin gibi olamam yani burda o.nasi olcak ? İs yerinde eril evde mi disil olcam ben :45:

Back
X