- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Meditasyonla sanırımee şimcik bu dişil enerjiyi nasıl ortaya çıkaracağız biz, nasıl baskın yapacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meditasyonla sanırımee şimcik bu dişil enerjiyi nasıl ortaya çıkaracağız biz, nasıl baskın yapacağız![]()
bende yaparim ama tamamen usengeclikten :)Ben tamamen disilim o zaman ya hu.
"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)
"Askim yorgana nevresim takamiyorum"
"Askim ben o rafa yetisemiyorum" (yanimda sandalye var)
"Askim sen isten gelince markete gidelim" (gunduz gitmek yasak sanki)
Saka bi yana seviyorum boyle şeylerimi ben.
biraz netten arastrmani tavsiye ederim faydali bi konuAnlamadım tam ya ben konuyu biri açsa
ben anlamadım bu olayı şimdi. kendimizin yapabileceği işlerde yalandan yardım almak dişil enerji mi oluyo? yada ne bileyim herkese mavi boncuk dağıtıp hadi birinizi seçicem ben artık demek dişil enerji mi? yani ben bunları yapamam doğrusu etik değil bi kere. yemişim enerji dengesini bana ters bunlar
Ben tamamen disilim o zaman ya hu.
"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)
İşte o eli maşalı ksfınlar rol değişikliğine neden oluyo.adam dişil oluyo.ben de bilemedim valla.ama dişi olmak iyidirya bu çok göreceli bir konu,yanı baştan bu durum hoşlarına gıdebiir,ama sonrası,her erkeğe sokmez,bunları ısteyene salak dıyen erkekler var tanıdığım,ampulu takamayan kadından aurılan var tanıdığım,kedıden korkup erkeğe sırnaşan bırını bılıorum,bır naz bır cılve,sonuç erkek dahada görüşmedi,nıye dedim,yukarda yaptığı cılveı salaklık gördü,haa bunların işleidği erkekde var hiç şüphesız,bence doğru olan olduğu gıbı olmak,oysakı erkeğe hukmeden eli maşalı kadınlar erkeklerının elde tutuyor,bılemedım,bıçar sırtı bır konu
Ben tamamen disilim o zaman ya hu.