Dişil enerji,eril enerji?

ben bunu onceden okumustum detaylica cokta hak verdim . mesela erkeklere hesap odetmek biseyler aldirmak lazimmis mesela :) ben yaparim ben alirim la olmuyomus

Ben tamamen disilim o zaman ya hu.

"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)

"Askim yorgana nevresim takamiyorum"

"Askim ben o rafa yetisemiyorum" (yanimda sandalye var)

"Askim sen isten gelince markete gidelim" (gunduz gitmek yasak sanki)

Saka bi yana seviyorum boyle şeylerimi ben.
bende yaparim ama tamamen usengeclikten :)

ben anlamadım bu olayı şimdi. kendimizin yapabileceği işlerde yalandan yardım almak dişil enerji mi oluyo? yada ne bileyim herkese mavi boncuk dağıtıp hadi birinizi seçicem ben artık demek dişil enerji mi? yani ben bunları yapamam doğrusu etik değil bi kere. yemişim enerji dengesini bana ters bunlar

ben anlamadım bu olayı şimdi. kendimizin yapabileceği işlerde yalandan yardım almak dişil enerji mi oluyo? yada ne bileyim herkese mavi boncuk dağıtıp hadi birinizi seçicem ben artık demek dişil enerji mi? yani ben bunları yapamam doğrusu etik değil bi kere. yemişim enerji dengesini bana ters bunlar
:KK70::KK70:aynı şeyi söylerdim de baktım böyleleri kıymetli hep ne yapayım :KK69:

Karşınızdaki eril orman adamı ise olmuyor ama dişil enerji falan. O kırılgan sevecen tarafınızı öyle hırpalıyor ki enerjiyi de herşeyi de içinize hapsedip kabuğunuza çekilmenize neden oluyor :(

"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)

Aynı beeen!! damacana gelir ve eşim gelene kadar mutfağa götürmem,holde bekler. Nevresimi düzgün takamam, ağır hiç bi iş yapmam.. kadın kadın gibi olmalı ki erkek erkekliğini hissetsin.. saçınızı süpürge yapmayın hanımlaaar :) saçlarımız güzelliğimiz için yaratılmış

ya bu çok göreceli bir konu,yanı baştan bu durum hoşlarına gıdebiir,ama sonrası,her erkeğe sokmez,bunları ısteyene salak dıyen erkekler var tanıdığım,ampulu takamayan kadından aurılan var tanıdığım,kedıden korkup erkeğe sırnaşan bırını bılıorum,bır naz bır cılve,sonuç erkek dahada görüşmedi,nıye dedim,yukarda yaptığı cılveı salaklık gördü,haa bunların işleidği erkekde var hiç şüphesız,bence doğru olan olduğu gıbı olmak,oysakı erkeğe hukmeden eli maşalı kadınlar erkeklerının elde tutuyor,bılemedım,bıçar sırtı bır konu

ya bu çok göreceli bir konu,yanı baştan bu durum hoşlarına gıdebiir,ama sonrası,her erkeğe sokmez,bunları ısteyene salak dıyen erkekler var tanıdığım,ampulu takamayan kadından aurılan var tanıdığım,kedıden korkup erkeğe sırnaşan bırını bılıorum,bır naz bır cılve,sonuç erkek dahada görüşmedi,nıye dedim,yukarda yaptığı cılveı salaklık gördü,haa bunların işleidği erkekde var hiç şüphesız,bence doğru olan olduğu gıbı olmak,oysakı erkeğe hukmeden eli maşalı kadınlar erkeklerının elde tutuyor,bılemedım,bıçar sırtı bır konu
İşte o eli maşalı ksfınlar rol değişikliğine neden oluyo.adam dişil oluyo.ben de bilemedim valla.ama dişi olmak iyidir

Bi an ben mi yazdım bunları dedim :) Arkadaşlarıma da hep şunu söylerim; ''Zeki kadın ne kadar güçlü olursa olsun erkeğinin gücünü ön plana çıkaran kadındır.''

Back
X