Dişil enerji ve kadınsı özellikleri arttırmak

bluestla

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
124
68
13
20
Merhabalar, çevremde herkes çok düşük dişil enerjim olduğunu söylüyor genelde hep baskın ve otoriter yapıda olduğumu ve cilvemin olmadığını. Bu durum bir şeyleri hep kendi başıma halletmemden mi kaynaklı diye düşündüm biraz. Bir de son dört aydır kalıplaşmış tarzım olmayan kelime kalıplarını cümle içinde kullandığımı ve beni rahatsiz ettiğini de fark ettim bu durumdan nasil düzeltebiliriz. Biraz daha naif olmak istiyorum

Instagramda Buket Kuzay diye bir kadin var, arada onu dinliyorum ben. Herşeyi kendiniz halletmeyin, yapabileceğiniz birşey bile olsa eşinizi çağırın ondan rica edin gibi tavsiyeler veriyor. Birde dişil enerjinin yüksek olması için biraz yavaş hareket etmek gerekiyormuş. Paldır küldür değil, daha yavaş ve zarif hareket edecekmisiz. Pantolon yerine etek yada elbise giymek yine dişil enerjiyi yükseltiyormus. Birde altın takmak önemliymis ☺️

Biraz kendinden örnekler verebilir misin? Neler neler yapıyorsun mesela gün icinde hangi kelimeleri sıklıkla kullanıyorsun veyahutta sosyal ilişkilerindeki iletisim nasıl? Biraz detaylandırır mısın merak ettim?

Biraz kendinden örnekler verebilir misin? Neler neler yapıyorsun mesela gün icinde hangi kelimeleri sıklıkla kullanıyorsun veyahutta sosyal ilişkilerindeki iletisim nasıl? Biraz detaylandırır mısın merak ettim?
Sosyal ilişkilerim çok sallantıda ama genel olarak karşı cins arkadaşlarım var, bir de normalde hiç kullanmadığım olum ya da lan tarzi kelimeleri kullaniyorum ve ses tonum cok baskin ve kalın çıkıyor. Daha önce bu kadar belirgin olmasa bile herkes bu konuda eril olduğumu söylüyordu

Dişil ve eril enerjiyi karıştırıyorsunuz dersenki maskulenim okey ;) ben eril enerjiliyim eril enerji demek erkeksi demek değildir kendi işini kendi yapan kimseye muhtaç olmayan yardim istemeyen gibi gibi...

Sosyal ilişkilerim çok sallantıda ama genel olarak karşı cins arkadaşlarım var, bir de normalde hiç kullanmadığım olum ya da lan tarzi kelimeleri kullaniyorum ve ses tonum cok baskin ve kalın çıkıyor. Daha önce bu kadar belirgin olmasa bile herkes bu konuda eril olduğumu söylüyordu
Bu maskulenlik erillikle ilgisi yok

Benimde bütün arkadaslarım karsı cins. Kadın cok nadir. Asırı kaba saba olum, lan, abi, hacı kelimeleri kullanırım. Bunların disil/eril enerji ile alakası oldugunu sanmıyorum cünkü cogu arkadaşım bunları kullanmama ragmen cok disil oldugumu söylerler tamamen sanki dogustan gelen bir enerjisel bisey olduğunu düşünüyorum.

Kendin hic degistiremezsin bunu. Mesela 2-3 gün dikkat etsen sonraki gün refleks olarak otomatige baglayıp yine lan diyebilirsin. Yapı meselesi.

Bu tarz şeylerin insanın içinden gelen şeyler olduğunu düşünüyorum. Yani yapıyla alakalı. Kimse dışardan tavsiye ve çalışmayla daha cilveli olmuyor bence
Erkek arkadasim yerine göre cilve yaptığımı söylüyor ama ben biraz arttirmak istiyorum

Benimde bütün arkadaslarım karsı cins. Kadın cok nadir. Asırı kaba saba olum, lan, abi, hacı kelimeleri kullanırım. Bunların disil/eril enerji ile alakası oldugunu sanmıyorum cünkü cogu arkadaşım bunları kullanmama ragmen cok disil oldugumu söylerler tamamen sanki dogustan gelen bir enerjisel bisey olduğunu düşünüyorum.

Kendin hic degistiremezsin bunu. Mesela 2-3 gün dikkat etsen sonraki gün refleks olarak otomatige baglayıp yine lan diyebilirsin. Yapı meselesi.
Normalde kullanmadigim kelimelerdi son dört aydır bulunduğum ortamlar etkiledi. sanırım yapımda disillik yokmus ne yapalim 😔

Bu maskulenlik erillikle ilgisi yok
Maskulen olmak daha boyutlu bir şey birkaç kelime kullanmak maskulen olarak nitelenmez ki o zaman kadınların çoğunluğu maskulen olabilirdi, konuşmamızda yer edinen kelimler çok değişiklik gosteriyor bence ya

Erkek arkadasim yerine göre cilve yaptığımı söylüyor ama ben biraz arttirmak istiyorum
Ben de doğuştan olduğunu düşünenlerdenim. Güzel olduğum söylenir hep ama dişi dişi bir kadın mıyım yok değilim. O aura bambaşka. Güzellikle çirkinlikle iyi giyimle vs değişmiyor. Varsa var yoksa da yok. Olduğunuz gibi sevsin sizi.

Şu dişil enerji, eril enerji kim çıkardıysa başımıza Allah onu bildiği gibi yapsın.
Konu sahibi bu tarz maalesef bu tarz şeyler siparişle alınarak yapılacak şeyler değildir. Tamamen senin karakterin ve davranışlarınla alakalı. Değiştirilebilir bence hayır.
davranislar değişir ve karakterde o zaman bu da değişen bir şey olmali 🤔

Maskulen olmak daha boyutlu bir şey birkaç kelime kullanmak maskulen olarak nitelenmez ki o zaman kadınların çoğunluğu maskulen olabilirdi, konuşmamızda yer edinen kelimler çok değişiklik gosteriyor bence ya
Tamamda dişil ve eril enerji erkeksi kadınsı demek değil yanlış biliniyor çok sexi kadın kadın olanlar gayet eril enerjili oluyor

Back
X